کارگردان Metal Gear Rising مشخص شد ....کوجیما نیز تایید کرد !

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

web-dsc_0838.jpg

پس از مدتها که هیچ کس نمیدانست که کارگردان MGR کیست ...!!!
طبق این خبر که این هفته فامتیسو اونو منتشر کرد تایید شده آقای Kenji Saito ، کارگردان بازی Metal Gear Rising میباشد .....
Kenji Saito برنامه نویس اصلی ( ارشد ) بازی معروف Bayonetta بوده که حالا بخت خود را برای کارگردانی این عنوان جنجالی
آزمایش مکیند ... این خبر به عنوان بخشی از صحبتهای یک میزگرد با حضور کوجیما ، همچنین مدیر عامل شرکت Platinum آقای
Tatsuya Minami و تهیه کننده Atsushi Inaba بود ...
قبلا گمان میرفت که Hideki Kamiya کارگردان این پروژه هست در حالی که خودش این موضوع رو در توییتر خودش تکذیب کرد ...
حال باید دید این بازی که خود کوجیما هم قبلا گفته بود عنوانش به نوعی آرمانهای اصلی MGS ، مثل مخفی کاری رو به
همراه نداره و ممکنه برخی از اون خوششون نیاد ، میتونه با کمک سازندگان عنوان تحسین شده ی Bayonetta حداقل به
یک عنوان بزرگ تبدیل شود ؟؟ .... قضاوت با شما ..

منبع

موفق باشید

آخرین ویرایش:
خبر رو با دقت بخون عزيز.

اين طرف برنامه نويس بوده.كارگردان Bayonetta هيداكي كاميا بود.
تو با دقت بخون نوشته برنامه نویس اصلی
خب به هر حال کارش از کارگردان کمتر نیست و من مطمعنم برنامه نویس اصلی توی گرافیک و محیط بازی از کاگردان خیلی
بیشتر حالیشه

---------- نوشته در 04:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:33 PM ارسال شده بود ----------

اشتباه از من بود ببخشید
ویرایش
من کلا نفهمیدم این بیوناتا رو کی ساخت

تو با دقت بخون نوشته برنامه نویس اصلی
خب به هر حال کارش از کارگردان کمتر نیست و من مطمعنم برنامه نویس اصلی توی گرافیک و محیط بازی از کاگردان خیلی
بیشتر حالیشه

---------- نوشته در 04:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:33 PM ارسال شده بود ----------

اشتباه از من بود ببخشید
ویرایش
من کلا نفهمیدم این بیوناتا رو کی ساخت
بیونتا = هیدکی کامیا

واقعا" با اینکه اکثر گیمر ها به این بازی امید ندارن ولی به شخصه امید زیادی به این بازی دارم باید این بازی رو فرانچیز جدیدی در نظر گرفت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or