Cory Barlog را به یاد دارید؟ وقتی که دیوید جفی سونی را ترک کرد، او کسی بود که پروژه GOW2 را به سرانجام رسانید. او هم اکنون در حال کار بر روی پروژه جدید خود یعنی Mad Max میباشد که بر پایه فیلم Mad Max ساخته خواهد شد. او دیروز در وبلاگ شخصی خودش اطلاعاتی از این بازی را قرار داد.
طبق صحبتهای او تمام کار بر روی داستان، طراحی و مکانیک بازی تمام شده است و تنها کاری که مانده پیدا کردن یک ناشر مناسب و شروع به گسترش بازی است.
او در وبلاگ خود نوشته است:" سفر اخیر من به سیدنی استرالیا نشان دهنده پایان این پروژه بود. باید بگویم که این داستان و این بازی بسیار جذاب و زیبا خواهد بود. من واقعا مشتاقم که هر چه زودتر ان را منتشر کنم".
در واقع Barlog بعد از اتمام کار بر روی GOW2 سونی را ترک کرد و با جرج میلر( سازنده فیلم Mad Max) تیمی را تشکیل داد تا با کمک او بر روی بازی جدیدش کار کند.
او میگوید:" کار کردن در کنار جرج بسیار عالیه. با هر ملاقاتی که ما با هم داریم، اطلاعات من در مورد داستان نویسی بالاتر میرود. ما خیلی ایده های یکسانی داریم و همچنین گاهی اوقات نیز کاملا بر خلاف نظر هم هستیم. من خیلی چیزها از او یاد میگیرم".
منبع