کارگردان Dark Souls در اندیشه قرار دادن درجه سختی آسان

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Dark-Souls-Logo.jpg

Hidetaka Miyazaki کارگردان بازی Dark Souls در جدیدترین مصاحبه خود عنوان داشته است که شاید سختی بیش از حد این بازی، مانعی برای بسیاری از بازیبازان باشد و به همین دلیل به فکر قرار دادن درجه سختی آسان (Easy) می‌باشد.
وی در مصاحبه با Metro اذعان داشت: "به شخصه دوست دارم بازی هایم به جای "سخت"، "خشنود و راضی کننده" تلقی شوند. در واقع، من می‌خواهم تا به بازیکنان احساس انجام دادن یک کار سخت را القا کنم؛ با این حال قبول دارم که Dark Souls بیش از حد سخت بوده و به همین خاطر، میل بازی کردن آن از برخی بازیکنان گرفته شده است. من از این بابت ناراحت هستم و به فکر قرار دادن یک درجه سختی دیگر در بازی هستم که به کمک آن همه بتوانند بازی را به اتمام رسانده و به آن ها پیامی که پشت سختی بازی های ما قرار دارد را برسانم. هرچند، من فکر می‌کنم که بازیکنان فقط به دنبال بازی های آسان نمی‌روند و به دنبال بازی های جذاب و با ارزش هستند؛ بنابراین، من فکر می‌کنم حذف کردن ترس و دلهره [از باختن در بازی] چیزی از ارزش و جذابیت بازی نمی‌کاهد. دلیل این که تعداد بازی های آسان روز به روز در حال افزایش است این است که درجه سختی بازی ها ربطی به ارزش ها و جذابیت آن بازی ندارد."
نظر شما در مورد چالش های Dark Souls چیست؟ به نظرتان قرار دادن بخش آسان باعث افت بازی شده و یا به بازی کمک خواهد کرد؟!
منبع

اینکه نمیشه بازی رو Pause کرد گیمر هاردکور میطلبه؟آدم وسط بازی یا خصوصاً یه باس فایت،دستشوئیش بگیره باید خودشو خراب کنه تا یه موقع نبازه؟

اگه pc بازی می کنی Alt+F4 رو بزنی بازی سیو میشه بعد میاد بیرون،از همونجا هم میتونی ادامه بدی

از این طریق یه عده بیشتر بازیو میخرن
یه عده هم بیشتر بازی میکنن !!
سود بیشتری هم به شرکت میرسه !
به هر حال به کسی بر نمیخوره
هرکسی روی سختی میخواد برهف بازم میره !!
عزیزانی هم که فکر چیپ شدن بازی هستند بهتره بدونند بازی ارث پدریشون نیست که 4 نفر بیشتر بازی کنن، پس در نتیجه خز میشه یا چیپ میشه یا فلان میشه !!
هرچی بشه بازخورش دقیقا برمیگرده به شرکت !!
یا از این میترسید که 4 نفر بیشتر بازیو تموم کنن و شما دیگه نتونید به هاردکور بودن خودتون بنازید ؟؟
اون یکی که برگشته میگه چون بازی از پلی استیشن به سمت مولتی شدن رفته خز شده و داره اسون میشه !! =))
اصلا نظراتی میبینی در حد نسبیتِ انیشتین !!
کوروش جان بحث اینکه من هاردکورم نه تو هاردکوری و .... اینا نیست. بحث اینه که دلمون به یه بازی سخت خوشه. اگر میگین خب بقیه بازیا رو رو هارد برین بازم سختی این فرق داره از همه طرف. از هر نظر تو محدودیتی و ......
باو به خدا آدم مجبور نیست که بازی رو به سخت بودنش شهرت داره رو خراب کنه. میتونه بازی بعدیشو این قابلیت رو توش بذاره.
کلا همه دارن تیشه به ریشه خودشون میزنن. باور کن این قسمت حرفش:
As a matter of fact, I am aiming at giving players sense of accomplishment in the use of difficulty.
واقعا راست میگه. تنها بازی هست که واقعا بعد از کشتن یه باس احساس موفقیت واقعی میکنی و لذت میبری از این همه تلاش کردنت.
مشکل اینجاست اگه بازی بعدی وجود داشته باشه، ممکنه توی بازی بعدیشون همین درجه سختی رو به افول بره و بازی آسون تر بشه. در کل هیچی بعید نی. یعنی کم کم از ریشه هاشون دور بشن. بعضی کارایی که به نظر میاد بهتر کنه یه چیزی رو، بدترش میکنه.

کوروش جان بحث اینکه من هاردکورم نه تو هاردکوری و .... اینا نیست. بحث اینه که دلمون به یه بازی سخت خوشه. اگر میگین خب بقیه بازیا رو رو هارد برین بازم سختی این فرق داره از همه طرف. از هر نظر تو محدودیتی و ......
باو به خدا آدم مجبور نیست که بازی رو به سخت بودنش شهرت داره رو خراب کنه. میتونه بازی بعدیشو این قابلیت رو توش بذاره.
کلا همه دارن تیشه به ریشه خودشون میزنن. باور کن این قسمت حرفش:

واقعا راست میگه. تنها بازی هست که واقعا بعد از کشتن یه باس احساس موفقیت واقعی میکنی و لذت میبری از این همه تلاش کردنت.
مشکل اینجاست اگه بازی بعدی وجود داشته باشه، ممکنه توی بازی بعدیشون همین درجه سختی رو به افول بره و بازی آسون تر بشه. در کل هیچی بعید نی. یعنی کم کم از ریشه هاشون دور بشن. بعضی کارایی که به نظر میاد بهتر کنه یه چیزی رو، بدترش میکنه.
باووو تو که عزیز مایی
من که مشکلی با سختی بازی ندارم (تو هم معلومه نداری :d)
منظورم طرز فکر بعضیاست (که واقعا هم این طرز فکر رو دارن)
فقط هم این نیست !!!
فرضا همین متالگیر که قراره مولتی پلتفورم بشه !!
مشکل دوستان اینه که مثلا بازی واسه 360 هم میاد پس فردا نمیتونن ادعا کنن که اره بازی فلان بود، بهمان بود، انحصاری بود، خدا بود
چون بقیه ی 360 دارها هم بازیش کردن !!
از این نظر میگم !
این بازی رو هم با درجعه سختی پایین تمام اقشار گیمر میتونن بازی کنن، و مشکل عده ای اینه که واسه نشون دادن گیمر تَر بودن خودشون بخوان به تموم کردن این بازی بنازن، که با این تفاسیر دیگه نمیتونن !
رسوندم منظورو؟ :|
در مورد این گیم نمیگم صرفا، کلا (دیدی که طرف پای فاینال فنتِسی و متال گیر رو هم کشید وسط، پس مشکلش اسون شدن این بازی نیست، ریشه دار تره)
در کل شاید حرکت سازنده ها واسه اسون کردن بازی اشتباه باشه، ولی تفکرات عزیزان ما خیلی بدتره :d

لذت این بازی به درجه ی سختیشه. چون این درجه سختی باعث میشه بعد از هر مبارزه احساسی بهت دست بده که تو هیچ بازی دیگه ای نداشتی! و من فکر میکنم همین امر هم بوده که خیلی مورد توجه منتقدها قرار گرفته! به هر حال ما که داریم رو PC و با همین درجه سختی بازیش میکنیم و کلی هم حال میکنیم! حالا آسونتر هم بشه عیبی نداره 4 نفر بیشتر بازی کنن! ولی اون 4 نفر بدونن اون لذتی که ماها و منتقدین داریم از بازی میبریم رو نخواهند برد! :دی

من نمیدونم چرا دوستان با اضافه شدن درجه سختی به بازی مخالفند !!!

@Safety & Peace
خب علی تو میتونی روی همون درجه سختی نورمال بری و از سختی بازی لذت ببری ، قرار نیست چیزی از بازی کم بشه ، قراره یه درجه سختی آسونتر به بازی اضافه بشه تا کسایی که زیاد هارکور نیستن یا وقت زیادی برای انجام بازی روی درجه سختی بالا رو ندارن هم بتونند ازش لذت ببرند

داشتن درجه سختی های مختلف توی هر بازیی خوبه ، مثلا توی همین Dark Souls افراد خیلی بیشتری میتونند با داستان و دنیای زیبای اون آشنا بشن ( فقط هم بحثم سر آسون شدن بازی ها نیست ، مثلا من از خدامه توی سری AC درجه سختی قرار بدن تا شاید بازی یکم سختتر بشه :| :دی )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
درکل اضافه کردن درجه سختی Easy همچین چیز خانه مان سوزی هم نیست پس نگران نباشید

شده جریان بحثمون با یکی از دوستان سر Tutorial ! هی میگه Tutorial بازی رو خراب میکنه و خودت باید بازی رو یاد بگیری ، خب اگه از Tutorial خوشت نمیاد همون اول بازی OFF ـش کن اینکه دیگه ناراحتی نداره :|

الان قضیه درجه سختیه ، اگه میخواین بازیتون سخت باشه روی همون درجه نورمال و هارد بازیش کنید ، حتما لازم نیست روی درجه سختی Easy برید که ! این یه گزینه اختیاریه اگه میبینید تواناییش رو دارین روی همون درجات بالاتر بازی کنید

اصلا کمک نمیکند چون بازی به سختیش همیشه شناخته شده است نه خود بازی و بخاطر سختی بود که 9.5 از گیم اسپات گرفت !

و یک چیز دیگر لطفا اسپم قلمدادش نکنید :
همینه دیگه وقتی بازی مولتی میشه همین میشه وقتی دیکون سولز اومد از این حرف ها نمیزدند الان بخاطر بازار خارج از ژاپن همین میشه دیگه خدا میدونه سر بازی ground zeroes چه اتفاقی نیافتد ! چون اونم مولتی شده و همچنین تو بازی FF XIII درجه سختی آسان نبود بخاطر ..... ها درجه آسون گذاشتن و همچنین در FF XIII-2 چی بگم دیگه ؟؟

:|
خودتو ناراحت نکن 2رست میشه یه روز خوب میاد...:d

آقا اتفاقا امشب بازیش میکردم. یه جوریه که ارزش بازی دقیقا به همین سختیشه.
چون نه کات سینی داره، نه ماموریت و نقشه ای. فقط همین سختی و حس سماجت خود آدم هست که این بازی رو لذت بخش میکنه.
همین سختی باعث میشه بارها یه مسیر رو بری و بارها با همون دشمنا بجنگی تا حرفه ای بشی. یعنی اگر بازی آسون بشه نصف جذابیتش از بین میره.

شده جریان بحثمون با یکی از دوستان سر Tutorial ! هی میگه Tutorial بازی رو خراب میکنه و خودت باید بازی رو یاد بگیری ، خب اگه از Tutorial خوشت نمیاد همون اول بازی OFF ـش کن اینکه دیگه ناراحتی نداره :|
الان قضیه درجه سختیه ، اگه میخواین بازیتون سخت باشه روی همون درجه نورمال و هارد بازیش کنید ، حتما لازم نیست روی درجه سختی Easy برید که ! این یه گزینه اختیاریه اگه میبینید تواناییش رو دارین روی همون درجات بالاتر بازی کنید
این قضیه عکسش هم دقیقا صادقه !!
توی تاپیک پروتوتایپ 360 خیلی ها بودن که گفتن اون اول بازی که باید به کمک اون "توانایی سنسور" که میتونستی نفرات رو توی شهر پیدا کنی ..
نتونستن ازش استفاده کنن (با وجود توتُریال) برا همین بازی رو رها کردن !!! :| در واقع به اون دلیل نتونستن تجربه ی خوب یا بد بازی رو کسب کنن
یه سری چیزا حالا مثل زیر نویس یا درجه سختی یا توتُریال و غیره باید بصورت پیشفرض توی همه بازی باشه !
حگیمر با توجه به توانایی خودش تصمیم میگیره چقدر خودشو به چالش بکشه !
حتی توانای اسکیپ کردن کات سین ها هم گاهی به درد میخوره که مجبور نباشی همه چیو ببینی :d اما اگر کسی خواست، بتونه ببینه

[FONT=&amp]اولا اضافه کردن درجه سختی [/FONT][FONT=&amp]"[/FONT][FONT=&amp]آسان[/FONT][FONT=&amp]"[/FONT] [FONT=&amp]به این معنی نیست که بازی آبکی میشه و همه دشمنا با یه حرکت به درک واصل میشن ،این درجه فقط یه کم از سختی های اضافی و خاص بازی که فقط اعصاب فولادین ها حوصله شو دارن کم میکنه .این بازی ذاتا سخته. نمیشه که کل بازی رو آسون کرد و تغییر داد .از طرفی درجه سختی[/FONT] "HARD" [FONT=&amp]به قوه خودش در بازی هست.پس خواهشا دوستان از خراب شدن بازی و حیف شدنش نگران نباشن[/FONT] .

[FONT=&amp]من که نصب کردم و یه خورده بازی کردم وپشیمون شدم پاک کردم[/FONT]. [FONT=&amp]آخه حتی یه نقشه هم نداره[/FONT][FONT=&amp].[/FONT]

[FONT=&amp]یعنی الان استدلال به این منطقی از کجا میشه گیر آورد[/FONT]!!!!!!! :-o

اصلا کمک نمیکند چون بازی به سختیش همیشه شناخته شده است نه خود بازی و بخاطر سختی بود که 9.5 از گیم اسپات گرفت !

و یک چیز دیگر لطفا اسپم قلمدادش نکنید :
همینه دیگه وقتی بازی مولتی میشه همین میشه وقتی دیکون سولز اومد از این حرف ها نمیزدند الان بخاطر بازار خارج از ژاپن همین میشه دیگه خدا میدونه سر بازی ground zeroes چه اتفاقی نیافتد ! چون اونم مولتی شده و همچنین تو بازی FF XIII درجه سختی آسان نبود بخاطر ..... ها درجه آسون گذاشتن و همچنین در FF XIII-2 چی بگم دیگه ؟؟

:|

[FONT=&amp]آخه این چه حرفیه برادر من[/FONT] . [FONT=&amp]شما تا قبل از انتشار این خبر ، توی نسخه اولیه[/FONT] Dark Souls [FONT=&amp]که رو[/FONT] PS3 [FONT=&amp]و [/FONT]X360 [FONT=&amp]اومد و نسخه[/FONT] Prepare To Die [FONT=&amp]که رو[/FONT] PC [FONT=&amp]اومد به مورد چیپ و بی ارزشی برخوردی که نمونش توی[/FONT] Demon Souls [FONT=&amp]نبود؟؟؟؟[/FONT]!!!!!
[FONT=&amp]اگه میبینی بعضی از بازیا ،وقتی از انحصار در میان و کیفیتشون افت میکنه واسه بی عرضگی سازنده است نه مولتی پلتفرم شدن بازی[/FONT]!!!
[FONT=&amp]از طرفی[/FONT] From Software [FONT=&amp]، استودیو[/FONT] First Party [FONT=&amp]سونی نبوده که این جدایی نا به هنگام ، بخواد بازی رو از ارزش بندازه[/FONT]!!!!!

[FONT=&amp]هر چیزی باید رو حساب و کتاب و تعادل باشه،دجه سختی بازی هم همین طوره،ولی شنیده ها حاکی از اینه که این بازی تعادل رو در این زمینه بهم زده[/FONT]!

[FONT=&amp]تعادلو به هم نزده داداش [/FONT].[FONT=&amp]اتفاقا متعادله .نه از این جهت که سخت نیست ، از این جهت متعادله که هر دشمن و هر[/FONT] Boss [FONT=&amp]یه قلق و اصولی داره کشتنش که اگه به اصولش پی ببری ، میفهمی بازی درجه سختی استانداردی داره[/FONT] !!!!!!!!!!

[FONT=&amp]

[/FONT][FONT=&amp]تیکه اولو خوب اومدی .انصافا موفقیت واقعی توی دنیای گیم رو میشه در این بازی تجربه کرد[/FONT][FONT=&amp].

[/FONT][FONT=&amp]من منظور حرفاتو فهمیدم.مشکل تو این نیست که فردا دیگه نمیتونی سرتو بالا بگیری و بگی به خاطر تموم کردن این بازی ،من هاردکور هستم.چون مسلما واسه هاردکور ها هم [/FONT][FONT=&amp][FONT=&amp]شرکت سازنده[/FONT] [FONT=&amp]Achievement[/FONT][/FONT][FONT=&amp] و [/FONT][FONT=&amp] Trophy [/FONT][FONT=&amp]خاصی قرار میده که ثابت کننده ی ادعات هست[/FONT][FONT=&amp] .

[/FONT][FONT=&amp]تو میگی که احتمال داره سازنده ی این بازی هم به همون درد دیگر سازنده های ژاپنی گرفتار بشه (مثل کپکام ) و به خاطر جلب مخاطب بیشتر ، بازیشو نابود کنه .ولی واقعیت اینه که زمانی بازی نابود میشه که کلا ، اصل و ریشه ای که داره به یه اصالت و ریشه دیگه تبدیل بشه .این بازی سخته و برای هاردکورا ساخته شده و قرار هم نیست این ویژگی رو از دست بده ،فقط قراره یه درجه سختی جدید بهش اضافه بشه .مطمئن باش اون اتفاقی که سر[/FONT][FONT=&amp][FONT=&amp] [FONT=&amp][FONT=&amp]Ninja Gaiden 3[/FONT][/FONT][/FONT] [/FONT][FONT=&amp][FONT=&amp]افتاد [/FONT] [/FONT][FONT=&amp]، سر[/FONT][FONT=&amp][FONT=&amp]Dark Souls[/FONT] [/FONT][FONT=&amp]نمیوفته چون سازنده هاش قدر گنجینه ای رو که دارن ، میدونن[/FONT][FONT=&amp]!!!!

در کل بعضی کامنتا رو نیگا میکنم ،میمونم چی بگم .اینجاست که به خودم میگم :

"کله میخوای چیکار؟! بکوب به دیوار خودتو خلاص کن " 1 2 3 [/FONT]:wallbash:[FONT=&amp]
[/FONT]

آخرین ویرایش:
نه.................:((
این بازی آخرین امید بازی باز هاست به یه عنوان که به معنی واقعی چلنجینگ باشه...
همه که نباید Call of Duty باشن که

داداش اینم حرفه میزنی؟ دارک سلوز باید سخت باشه این که این کارشون به من قدرت انتخاب میده کاملا اشتباهه چون مطمئنا من وقتی احساس سختی بیش از حد بکنم میرم بازیو آسون میکنم
در حالی که اگه نشه آسونش کرد آدم خودش میفهمه که مجبوره که بازیو تو همین سطح ادامه بده! نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه

امیدوارم این کارو نکنه
خود من ماه ها پای بازی نشستم و چیز یاد گرفتم
این بازی ادم رو به تفکر وادار میکنه حیف که خرابش کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or