گزارش کارگردان هنری Gears of War: دنباله‌ها روح ترسناک نسخه اصلی رو کُشتن

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
9030.jpg

کارگردان هنری اصلی بازی Gears of War آقای Jerry O’Flaherty، در یک مصاحبه با وب‌سایت FRVR گفت از رویکرد بازی Gears of War: E-Day در بازگشت به ریشه‌های ترس و وحشت بسیار خرسند است.

جری در مصاحبه خود توضیح داد:
«هدف اصلی از ساخت بازی Gears of War (2006)، خلق یک عنوان «تیراندازی با المان‌های ترسناک» بوده و این بازی عمداً با یک پالت رنگی محدود، تاریک و القاکننده حس اضطراب طراحی شده بود. او معتقد است که دنباله‌های این سری از این مسیر فاصله گرفتند و بیشتر به سمت بازی‌های اکشن صرف حرکت کردند.»

وی برای روشن شدن منظورش افزود: «اگر بازی Gears 1 فیلم Alien بود، بقیه فرنچایز مانند Aliens شدند.» منظور او این است که نسخه اول مانند فیلم Alien ریدلی اسکات، کلاستروفوبیک، پرتنش و ترسناک بود، در حالی که دنباله‌ها به سمت Aliens جیمز کامرون، یعنی یک فیلم اکشن پرسر و صدای هیولایی متمایل شدند.
هنگامی که مصاحبه‌کننده به او گفت که تریلر Gears of War: E-Day به نظر می‌رسد «برداشتی بسیار وفادار به آن چیزی است که بازی اصلی سعی در دستیابی به آن داشت»، اوفلرتی کاملاً با آن موافقت کرده و پاسخ داده است: «کاملاً درست است. من دقیقاً همین احساس را دارم.»​

واقعا درست میگه. ماه پیش داشتم نسخه اول رو بازی می‌کردم، همه چیزش عالی بود. دنباله‌ها رنگین‌کمونی شده بودن چون دوست داشتن مثل بازی‌های قوی هم نسل‌ش مثلا انچارتد، رنگ‌ها زیاد باشه، باس فایت‌های گنده‌تر بسازه، درک نمی‌کردن خودشون یکی از تاپ‌ترین IPها هستن! کلیفی-بی هم جو گرفته بود ول نمی‌کرد. اصل گند رو هم جایی زدن که دادن PCF یه نسخه شت دیگه بسازه.

• Like
Reactions: simplexcomic96
حرف درستی زده فقط امیدوارم بهش عمل هم بکنه
ولی مقصر تغییرات Gears یک سری گیمر نما بودن یادمه قبل از عرضه Geow3 یک عده میگفتن این چیه بازی رنگ و لعاب نداره و فضا بازی مرده و میگفتن مثل آنچارتد باید باشه و میگفتن بازی همه پسند نیست و گیم پلیش سنگینه و مارکوس تکراری شده و... نتیجش این شد که سازنده ها به حرف اونها گوش دادن و بازی خراب کردن

• Like
Reactions: dark souls

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or