کارگردان هنری Battlefield 4: کنسول گیمرها را دست کم گرفته بودیم

A.R.A.$.H

کاربر سایت
battlefield-4-AMD.jpg

نسخه PC بازی Battlefield همیشه از اهمیت خاصی برخوردار بوده. البته این بازی با سری فرعی Bad Company در کنسول ها به موفقیت هایی نیز دست پیدا کرد اما در Battlefield 3 مجددا پلتفرم اصلی PC قرار گرفت.
کارگردان هنری بازی Battlefield 4 آقای Lars Gustavsson طی مصاحبه خود با MMGN در Gamescom گفته اند که بیش از پیش به نسخه کنسولی بازی ها خواهند پرداخت زیرا نمی دانستند دارندگان کنسول ها در این بازی چنین گیمرهای سرسختی هستند.
آقای Gustavsson گفته اند:
بازی Modern Combat بر روی PS2 و Xbox اولین تجربه کنسولی ما بود. سپس Bad Company 1 را عرضه کردیم. در برخی مواقع ما بازیکن های کنسول ها را دست کم گرفتیم. ما فهمیدیم که دارندگان کنسول ها همانقدر اندازه PC گیمرها سرسخت هستند. مسلما این باعث تغییر نحوه انجام بازی خواهد شد اما کار با PC بود که باعث ایجاد تغییرات در Frostbite شد. همیشه هدف این است دقیقا تجربه رایانه های شخصی را به کنسول ها بیاوریم بدون اینکه از آن کم کنیم تا با کنسول سازگاری داشته باشد.
در رابطه با این موضوع قدرت دو کنسول PS4 و Xbox One کمک شایانی به DICE کرده است. شما چه فکر می کنید؟
GB

اینجوری هم نیست. یه نظر سنجی گذاشتن که با کدوم پلتفرم میخواید بازی رو تجربه کنید بیش از 70% به PC رای دادن!
الان خدایی یه لحظه فکر کردین منو نقل قول کردی؟ اینکه کی به چی رای میده که میخواد تجربه کنه چه ربطی به این داره که الان چی داره تجربه میکنه؟! بله منم رفتم تو همون نظر سنجی رای دادم که دوست دارم روی PC تجربه کنم اما کو 3000 هزار دلارم؟! من آماری میگم که همین الان موجوده نه آماری که روی هیچ و پوچه.

آخرین ویرایش:
الان خدایی یه لحظه فکر کردی منو نقل قول کردی؟ اینکه کی به چی رای میده که میخواد تجربه کنه چه ربطی به این داره که الان چی داره تجربه میکنه؟! بله منم رفتم تو همون نظر سنجی رای دادم که دوست دارم روی PC تجربه کنم اما کو 3000 هزار دلارم؟! من آماری میگم که همین الان موجوده نه آماری که روی هیچ و پوچه.

- - -ویرایش - - -

الان خدایی یه لحظه فکر کردی منو نقل قول کردی؟ اینکه کی به چی رای میده که میخواد تجربه کنه چه ربطی به این داره که الان چی داره تجربه میکنه؟! بله منم رفتم تو همون نظر سنجی رای دادم که دوست دارم روی PC تجربه کنم اما کو 3000 هزار دلارم؟! من آماری میگم که همین الان موجوده نه آماری که روی هیچ و پوچه.

بیشترین تعداد پلیر ها اول برای ps3 هست بعد از اون برای pc و بعد هم ولی 360 ولی از نظر ساعات بازی شده هم به همین صورت هست.کلا نسخه 360 هم کمتر از همه فروخت هم این که cod روی xbox فروش نجومی داره معلوم بود روی 360 از همه کمتر میفروشه.

آخرین ویرایش:
الان خدایی یه لحظه فکر کردین منو نقل قول کردی؟ اینکه کی به چی رای میده که میخواد تجربه کنه چه ربطی به این داره که الان چی داره تجربه میکنه؟! بله منم رفتم تو همون نظر سنجی رای دادم که دوست دارم روی PC تجربه کنم اما کو 3000 هزار دلارم؟! من آماری میگم که همین الان موجوده نه آماری که روی هیچ و پوچه.

خوب حالا چون تعداد بیشتری بازیکن داره باید مزیت خاصی نسبت به بقیه نسخه ها داشته باشه؟ اینکه شما رفتی رای دادی به PC بعد الان داری با ps3 بازی میکنی دلیل نیمشه که همه اینطوری رای داده باشن !

همیشه هدف این است دقیقا تجربه رایانه های شخصی را به کنسول ها بیاوریم بدون اینکه از آن کم کنیم تا با کنسول سازگاری داشته باشد.
واسه همینم لابد اینقدر کیفیت گرافیکی رو نسخه کنسولی BF3 بد بود؟؟یا شایدم به همین خاطر BF4 روی PS4 با رزولوشن 720P اجرا شده!؟؟!
کلن یه روده راست تو شکم EA و استودیوهاش نیست،وقتی بلد نیستین با کنسولها کار کنید چرا حرف بی خود می زنید جناب Lars که باعث می شید کنسول گیمرها به چشمان خودشونم شک کنند!!
اگر این حرفو سازندگان COD می زدند گله ای نداشتیم چون همیشه به نسخه کنسولی توجه داشتند و نسخه PC بازیهاشون تغریبن برابر با نسخه کنسولی بوده اما در BF3 که ما چنین چیزی ندیدیم و فکر کنم در مورد BF4 هم همینطور باشه مگر اینکه در نسخه Bad Company 3 همه چیز بر عکس بشه

واسه همینم لابد اینقدر کیفیت گرافیکی رو نسخه کنسولی BF3 بد بود؟؟یا شایدم به همین خاطر BF4 روی PS4 با رزولوشن 720P اجرا شده!؟؟!
کلن یه روده راست تو شکم EA و استودیوهاش نیست،وقتی بلد نیستین با کنسولها کار کنید چرا حرف بی خود می زنید جناب Lars که باعث می شید کنسول گیمرها به چشمان خودشونم شک کنند!!
اگر این حرفو سازندگان COD می زدند گله ای نداشتیم چون همیشه به نسخه کنسولی توجه داشتند و نسخه PC بازیهاشون تغریبن برابر با نسخه کنسولی بوده اما در BF3 که ما چنین چیزی ندیدیم و فکر کنم در مورد BF4 هم همینطور باشه مگر اینکه در نسخه Bad Company 3 همه چیز بر عکس بشه
یعنی خدایی انتظار دارید X360 و PS3 بتونن گرافیکی مثل ه BF3 رو روی بالاترین تنظیمات اجرا کنن؟ بعضی وقتا یه چیزایی میگین که...

استودیو کثیفی هست دایس

تمام پول و پلیر هاش رو کنسول ها هستن ولی هیچ حال ندارن 2 زار زحمت بکشن رو نسخه کنسولی ...
باهاشون صحبت میکنیم حموم برن!
بازیهای گرافیک بالا همیشه اول رو pc ساخته میشن بعد رو بقیه پورت میشن! مثل کرایسیس و... شما انتظار نداری که طرف بیاد بتل 4 رو روی ps4 بسازه بعد رو pc پورت کنه؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or