کارگردان هنری Battlefield 4: کنسول گیمرها را دست کم گرفته بودیم

A.R.A.$.H

کاربر سایت
battlefield-4-AMD.jpg

نسخه PC بازی Battlefield همیشه از اهمیت خاصی برخوردار بوده. البته این بازی با سری فرعی Bad Company در کنسول ها به موفقیت هایی نیز دست پیدا کرد اما در Battlefield 3 مجددا پلتفرم اصلی PC قرار گرفت.
کارگردان هنری بازی Battlefield 4 آقای Lars Gustavsson طی مصاحبه خود با MMGN در Gamescom گفته اند که بیش از پیش به نسخه کنسولی بازی ها خواهند پرداخت زیرا نمی دانستند دارندگان کنسول ها در این بازی چنین گیمرهای سرسختی هستند.
آقای Gustavsson گفته اند:
بازی Modern Combat بر روی PS2 و Xbox اولین تجربه کنسولی ما بود. سپس Bad Company 1 را عرضه کردیم. در برخی مواقع ما بازیکن های کنسول ها را دست کم گرفتیم. ما فهمیدیم که دارندگان کنسول ها همانقدر اندازه PC گیمرها سرسخت هستند. مسلما این باعث تغییر نحوه انجام بازی خواهد شد اما کار با PC بود که باعث ایجاد تغییرات در Frostbite شد. همیشه هدف این است دقیقا تجربه رایانه های شخصی را به کنسول ها بیاوریم بدون اینکه از آن کم کنیم تا با کنسول سازگاری داشته باشد.
در رابطه با این موضوع قدرت دو کنسول PS4 و Xbox One کمک شایانی به DICE کرده است. شما چه فکر می کنید؟
GB

اصولا pcgamer ها به خاطر نعمت موس تو اول شخص ها خيلي بهترن چون سرعت موس خيلي بالاتر و دقيق تره!
ولي خوب چون خودم يه ذره تو اكس باكس لايو بودم حدود يه ماه من اينو تاييد ميكنم كه واقعا بعضياشون خيلي خوب بازي ميكردن!

كنسول نسبت به Pc نوب خيلي بيشتر داره:d يك دست BF3 تو مترو بازي كنيد خودتون متوجه ميشيد:d
قانون گذاشتن شاتگانو استینگر ورندارین طرف ورداشته بعد تا نصفه رفته تو دیوار همه رو میکشه لولشم به زور به 3 میرسید:|
کلا مپ مترو برای کشایی که ناراحتی عصبی دارن بده:دی

قانون گذاشتن شاتگانو استینگر ورندارین طرف ورداشته بعد تا نصفه رفته تو دیوار همه رو میکشه لولشم به زور به 3 میرسید:|
نه مشكل اون نيست:d اصلا مترو هيچي،مثلا يه سريشون تانك ميبينن به جاي اينكه فرار كنن همينجوري تير ميزنن به تانك :)) انگار Damage ميكنه.

اصولا pcgamer ها به خاطر نعمت موس تو اول شخص ها خيلي بهترن چون سرعت موس خيلي بالاتر و دقيق تره!
ولي خوب چون خودم يه ذره تو اكس باكس لايو بودم حدود يه ماه من اينو تاييد ميكنم كه واقعا بعضياشون خيلي خوب بازي ميكردن!

ایجوریا هم نیست!!مثلا خودم از خیلی وقت پیش FPS رو رو PC بازی میکردم ولی این نسل با کنترلر خیلی بهتر از قبل بازی میکنم البته دسته 360 شوک هاش اصلا بدرد FPS نمیخورن ولی واسه PS3 خیلی خیلی روون بود!!حتی کسی که اولین بارش باشه کنترلر PS3 دستش بگیره خیلی زود یاد میگیره که چطور بازی کنه البته ناگفته نماند کنسول ها اگه نشانه گیری رو یکم به هدف نزدیک کنی اتو سویچ میشن رو هدف که تو درگیریهای بزرگ خیلی کمک میکنه به گیمر...

ایجوریا هم نیست!!مثلا خودم از خیلی وقت پیش FPS رو رو PC بازی میکردم ولی این نسل با کنترلر خیلی بهتر از قبل بازی میکنم البته دسته 360 شوک هاش اصلا بدرد FPS نمیخورن ولی واسه PS3 خیلی خیلی روون بود!!حتی کسی که اولین بارش باشه کنترلر PS3 دستش بگیره خیلی زود یاد میگیره که چطور بازی کنه البته ناگفته نماند کنسول ها اگه نشانه گیری رو یکم به هدف نزدیک کنی اتو سویچ میشن رو هدف که تو درگیریهای بزرگ خیلی کمک میکنه به گیمر...

فکر کنم وقتی که انلاین بازی میکنین AutoAim اف میشه.

- - -ویرایش - - -

یه فکری برا این شاتگانا باید بکنن :| خیلی مزخرفن مثل اسنایپر میمونن از فاصله دور هم میکشن:|

شما خیلی اشتباه کردید تازه به این نتیجه رسیدید. تا جایی که من یادم میاد بیشتر آمار بازی کنندگان مالتی پلیر BF3 بر روی کنسول ها بود تا PC. همیشه هم که از اینEvent های میذاشتن PS3 به علت تعداد بیشتری که بازیکن داشت اول میشد.

شما خیلی اشتباه کردید تازه به این نتیجه رسیدید. تا جایی که من یادم میاد بیشتر آمار بازی کنندگان مالتی پلیر BF3 بر روی کنسول ها بود تا PC. همیشه هم که از اینEvent های میذاشتن PS3 به علت تعداد بیشتری که بازیکن داشت اول میشد.

اینجوری هم نیست. یه نظر سنجی گذاشتن که با کدوم پلتفرم میخواید بازی رو تجربه کنید بیش از 70% به PC رای دادن!

در کل اصلا دسته بدرد FPS نمیخوره مگه با Auto Aim و اینا استفاده کنن بحث عادت و اینا هم نیست اصلا دسته مثل موس نمیشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or