کارگردان عنوان NieR: Automata خواهان جایگزینی برای PS Vita است

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
آقای Yoko Taro کارگردان NieR: Automata به‌تازگی اعلام کرده است که می‌خواهد جانشینی برای پلتفرم دستی PS Vita ببیند. او به طرفداران گفته که می‌خواهد «نسل بعدی پلتفرم‌های دستی ولی کوچک‌تر» را ببیند، کاری که گوشی‌های هوشمند نمی‌تواند انجام دهند.

آقای Yoko Taro می‌گوید:

«من می‌خواهم جانشینی برای PS Vita ببینم. این احساس من فقط کمی بعد از عرضه Switch آرام شده است، اما من می‌خواهم بر روی نسل بعدی پلتفرم‌های دستی ولی کوچک‌تر، بازی کنم. من چیزی را می‌خواهم که این حس رو برطرف کنه، حسی که نمی‌توان از طریق گوشی هوشمندی که دکمه‌های فیزیکی ندارن برطرف کرد.»

لینک منبع

یعنی خوشم میاد طرحی به موفقی سوئیچ رو با آشغالی به نام vita tv مقایسه میکنید
اینقدر این کنسول اشغال بود که حتی توی خارج هم فروشگاه هایی که‌خریدن با ضرر فروختنش جوری که اکش رو توی ایران میشد ۲۰۰ تومن خرید =))
:| داداش الان من بیام بگم 3ds اشغاله خوشت میاد ؟! اگه این بگم شما نینتندو فنای دیگه میچسبن تا کار به بن شدن نکشه ول نمیکنین حالا خوبه vita اینجا فنی چیزی نداره که بیاد یه بحث کاملن شخصی و بی ارزشی رو با شما شروع کنه یادمه همش ps pro کنسولای دیگه رو میکوبیدی:-tدشمنیه خاصی داری؟!=))

کلا نینیتندو فنا طرز فکرشون دقیقا مثل این بیت

هنر نزد نینتندو هست و بس

و هر چیزی و هر کار و ایده ای از جایی شکل بگیره تقلید و اسکی از نینتندو بوده ... البته همچین ذهنیتی از خود کمپانی هم نشات میگیره.

................................

من بازم میگم و اگه ویتا رو بندازید تو لجن یا توالت و سیفون رو بکشید روش و اشغال و بدردنخور ترین کنسول تاریخم بوده باشه ... این ایده کنسول همراه و خانگی قبل از سوییچ صورت گرفته (حالا با افتضاح ترین و بدترین کیفیت و امکانات ممکن) و به احتمال محال کمپانی دیگه ای همچین محصولی تولید کنه اسکی از پرودگار ، خالق هستی ، نینتندو نبوده .

:| داداش الان من بیام بگم 3ds اشغاله خوشت میاد ؟! اگه این بگم شما نینتندو فنای دیگه میچسبن تا کار به بن شدن نکشه ول نمیکنین حالا خوبه vita اینجا فنی چیزی نداره که بیاد یه بحث کاملن شخصی و بی ارزشی رو با شما شروع کنه یادمه همش ps pro کنسولای دیگه رو میکوبیدی:-tدشمنیه خاصی داری؟!=))
دوست عزیز من دارم در مورد vita tv صحبت میکنم نه خود ویتا
vita tv یک پروژه فوق العاده بدی بود که سونی اجراش کرد این که برداری کنسول دستی رو تبدیل به کنسول خونگی کنی تازه همه بازی هاشم نتونی استفاده کنی و کلی مشکلات خاص برای استفاده از این کنسول داشته باشی ر. نمیدونم از نظر شما چی بهش میگن !
نینتندو اگر سر 3ds هم این کار رو بکنه همینا رو بهش میگم خیالت تخت
در مورد ps pro و هر کنسول بین نسلی دیگه ای من کلا مخالفم این مسخره بازی رو نینتندو در آورد البته با اختلاف کم این سونی و مایکرو دیگه این کار رو به جنون رسوندن
به شخصه هنوزم معتقدم نینتندو کار اشتباهی رو کرد که بین نسلی رو مد کرد

در مورد ps pro و هر کنسول بین نسلی دیگه ای من کلا مخالفم این مسخره بازی رو نینتندو در آورد البته با اختلاف کم این سونی و مایکرو دیگه این کار رو به جنون رسوندن
به شخصه هنوزم معتقدم نینتندو کار اشتباهی رو کرد که بین نسلی رو مد کرد
چجوری نینتندو کنسول بین نسلی رو مد کرد؟

چجوری نینتندو کنسول بین نسلی رو مد کرد؟
با ارتقا ds که رم کنسول رو بیشتر کرد و 3ds بهnew 3ds که کلی قابلیت سخت افزاری هم علاوه بر قطعات اضافه کرده بود این کارو کرد حتی براشون انحصاری هم داد که نمیشه روی قبلی بازی کرد
البته مال نینتندو تفاوت اینقدر حاد نبود ولی سونی و نینتندو رسما سخت افزار کلی قوی شد

• Like
Reactions: sadegh93
کنسول هیبریدی یعنی چه؟
سونی برنامه ای برای این کنسول داره؟
یعنی هم میتونی کنسول رو به صورت خانگی استفاده کنی هم‌به صورت کنسول همراه یا همون پرتابل
یک تریلر از کنسول سوئیچ ببینید متوجه میشید
فعلا سونی چیزی ارائه نداده

• Like
Reactions: Sony+ and sadegh93
با ارتقا ds که رم کنسول رو بیشتر کرد و 3ds بهnew 3ds که کلی قابلیت سخت افزاری هم علاوه بر قطعات اضافه کرده بود این کارو کرد حتی براشون انحصاری هم داد که نمیشه روی قبلی بازی کرد
البته مال نینتندو تفاوت اینقدر حاد نبود ولی سونی و نینتندو رسما سخت افزار کلی قوی شد
با این فلسفه شما که هر چیزی رو میخوای به نینتندو بچسبونی پس خود DS که redesigned شد' تقلید از PSone که redesigned شده Playstation سال 1994 سونی بود هست و Wii Mini هم به همین صورت یا سوییچ به نوعی تقلید از ترکیب ویتا و کنسول خونگیه سونیه یا GC که اولین کنسول optical discs نینتندو بود تقلیدی از PS1/PS2 بوده یا Xbox One Backward Compatibility تقلید از PS2 BC PS1 هست و 100تا مورد دیگه که میشه با فلسفه شما به همدیگه چسبوندشون.

نینتندو شرکت محبوبیه و خودم هم کنسولش رو داشتم ولی افکار شما هیچ ربطی به این شرکت نداره و میزارمش به پای حساب کتابای اشتباه شما

آخرین ویرایش:
با این فلسفه شما که هر چیزی رو میخوای به نینتندو بچسبونی پس خود DS که redesigned شد' تقلید از PSone که redesigned شده Playstation سال 1994 سونی بود هست و Wii Mini هم به همین صورت یا سوییچ به نوعی تقلید از ترکیب ویتا و کنسول خونگیه سونیه یا GC که اولین کنسول optical discs نینتندو بود تقلیدی از PS1/PS2 بوده یا Xbox One Backward Compatibility تقلید از PS2 BC PS1 هست و 100تا مورد دیگه که میشه با فلسفه شما به همدیگه چسبوندشون.

نینتندو شرکت محبوبیه و خودم هم کنسولش رو داشتم ولی افکار شما هیچ ربطی به این شرکت نداره و میزارمش به پای حساب کتابای اشتباه شما
داداش من نمیخوام بچسبونم به نینتندو مگه به من چیزی میرسه ؟
جسارتا redesign با ارتقا سخت افزاری فرق میکنه لونایی که بالاتر گفتم سخت افزارشون ارتقا پیدا کردن نه فقط طراحی دوباره
من نمیگم نینتندو خدای گیمینگ هست اما چیزایی تو این صنعت آورد گیمینگ رو متحول کرد
از استاندارد سازی کنترلر ها گرفته تا رامبل و ذخیره بازی و موشن کنترلر و...

داداش من نمیخوام بچسبونم به نینتندو مگه به من چیزی میرسه ؟
جسارتا redesign با ارتقا سخت افزاری فرق میکنه لونایی که بالاتر گفتم سخت افزارشون ارتقا پیدا کردن نه فقط طراحی دوباره
من نمیگم نینتندو خدای گیمینگ هست اما چیزایی تو این صنعت آورد گیمینگ رو متحول کرد
از استاندارد سازی کنترلر ها گرفته تا رامبل و ذخیره بازی و موشن کنترلر و...
دوست گرامی نگفتم قراره چیزی بهتون برسه اون چیزایی که گفتید هیچ ارتباطی به مد کردن و کپی برداری نداره که اگه قراره اینجور نگاه کنیم براتون مثال زدم که نینتندو هم خیلی موارد رو با نگاهی که شما داری کپی برداری کرده اما اینجور نیست.کاری که سونی با Pro در زمینه کنسول خونگی کرد رو هیچ شرکتی تا قبلش جرات استارتش رو نداشت چون ممکن بود با یه اشتباه سونی رو تو این نسل بزنه زمین همونجور که نینتندو با سوییچ یه ریسک خیلی بزرگی کرده اما کسی نمیاد بچسبونش به ترکیب ویتا و پلی استیشن.خدمات نینتندو برای صنعت گیم رو کسی نمیتونه رد کنه ولی این صحبتای مد کردن و فلان کاملا بی ارتباطه به Pro همونجور که کسی نمیاد بگه optical discs رو نینتندو از روی سونی کپ زده که شروع کننده یه بحث بی معنیه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ortegoli
یعنی هم میتونی کنسول رو به صورت خانگی استفاده کنی هم‌به صورت کنسول همراه یا همون پرتابل
یک تریلر از کنسول سوئیچ ببینید متوجه میشید
فعلا سونی چیزی ارائه نداده
نه خیر منظور من این نبود.
هیبرید تو سیستم عامل منظورم بود مثل رسیورهای جدید ایکس کروز.
سونی همچین قابلیتی فعلا نیاز نداره و حالت ریموت پلی رو الان ساپورت میکنه.

• Like
Reactions: Sony+

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or