کارمک و DICE و Tim Schafer از PS4 و Xbox One می‌گویند

RattleSnake

کاربر سایت
79291633989780754003.jpg

صحبت‌های سازندگان درمورد Xbox One و PS4 در نسل جدید

69448169947397369997.jpg

John Carmack برنامه نویس بزرگ و طراح استدیو id Software در صحبت‌های خود درمورد PS4 و Xbox One بیان کرد:"
Xbox One و PS4 معماری شگفت انگیزی داند، هر دوی آنان معماری خوبی دارند من نمی‌توانم توصیه کنم که کدام یک از دیگری برتر است. فعلا همین را می‌توانم بگویم."

33687214382880514488.jpg

Alan Kertz سرطراح اصلی گیم پلی بازی Battl@field 4 از استدیو DICE گفت:"
من اعتقاد دارم این نسل متعلق به سونی و بازی‌های آن است"

81730865829435240218.jpg

Tim Schafer رئیس و طراح و کارگردان استدیو Double Fine گفت:"
سونی از ما نظرمان را درمورد کنسول نسل جدید خود و بازی‌های مستقل خواست و ما هم به آنان گفتیم آنان با سازندگان indie رابطه خوبی برقرار کردند. آنان اجازه self-publish می‌دهند و کارهای خوبی دیگری نیز می‌توان با همکاری با یکدیگر انجام داد. هم اکنون تمرکز مایکروسافت در جایی دیگری است ، من امیدوارم آنان تفکر خود را تغییر دهند زیرا این واقعا مهم است.
سازندگان مستقل گزینه‌های زیادی برای انتشار بازی‌های خود دارند، Steam بزرگ است و بازار گوشی‌های همراه همه این‌ها برای سازندگان مستقل سودآور هستند و گزینه‌های خوبی برای سازندگان مستقل و آینده‌شان است، ما واقعا نیاز نداریم که به یک ناشر دسترسی پیدا کنیم و بازیمان را فقط برای یک پلتفرم منتشر کنیم من امیدوارم مایکروسافت آن را پیدا کند."

E3 باید مایکروسافت بازی‌های اصلی خود را رونمایی کند و سونی هم باید جذب مخاطب کند و قیمت PlayStation 4 را بازگو کند.

منبع:
1
2

آخرین ویرایش:
اول این نسل هیچ وقت یادم نمیره که کارمک اومده بود گقته بود که کنسول ps3 روی کاغذ از ایکس باکس قوی تره ولی در عمل کنسول ایکس باکس بهتر کار میکنه و بعدش دیدیم طرفداران سونی چه حمله انتحاری به کارمک کردن................ درباره نظر سازنده ها هم به هرحال هر کدومشون نظرشون رو گفتن و باید چند روز دیگه صبر داشته باشیم تا ببینیم برنامه های این دو شرکت برای آینده چی هستش و چی تو چنته دارن .

اگه منظورت منم یه پست ازم بیار که از کارمک بد گفته باشم,خوبه که توی تاپیکای ریج پستام هست.فقط میخواین یه چیزی گفته باشین:|

اگه منظورت منم ، عکس استاد کارمک یه زمانی در آواتارم می درخشید ! :d در ضمن اینو توجه داشته باش به خاطر این که قبلا جناب "استاد" کارمک سخت افزار PS3 رو زیرسوال بردند ، PS فن ها حسابی از خجالتش در اومدن ، پس اشتباه گرفتی .

منظورم شما دو نفر نبودین :d کلی گفتم

دقیقا نسل قبلم دیدیم که همش میگفتن PS3 از Xbox 360 قویتره ولی نهایتا همه دیدیم کنسول مایکرو پا به پای کنسول سونی اومد و خودشو در بین گیمرها جا داد.
واقعا قضیه Xbox One و PS4 هم تکرار همون بحث های حاشیه ای قدیمیه.

آخرین ویرایش:
چه جنگی هستش ..:)) بین هوادارا

اونا پول میزنن به جیب شما هم اعصاب خورد کنی :d

ولی سخت افزار قوی ملاک نیست مهم مدیریت نرم افزاری بین قطعاته

همانند بازی فوتبال که بازیکن قوی ملاک نیست مهم کادر فنی و اندیشه های مربی - سرمربی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or