کارمک و DICE و Tim Schafer از PS4 و Xbox One می‌گویند

RattleSnake

کاربر سایت
79291633989780754003.jpg

صحبت‌های سازندگان درمورد Xbox One و PS4 در نسل جدید

69448169947397369997.jpg

John Carmack برنامه نویس بزرگ و طراح استدیو id Software در صحبت‌های خود درمورد PS4 و Xbox One بیان کرد:"
Xbox One و PS4 معماری شگفت انگیزی داند، هر دوی آنان معماری خوبی دارند من نمی‌توانم توصیه کنم که کدام یک از دیگری برتر است. فعلا همین را می‌توانم بگویم."

33687214382880514488.jpg

Alan Kertz سرطراح اصلی گیم پلی بازی Battl@field 4 از استدیو DICE گفت:"
من اعتقاد دارم این نسل متعلق به سونی و بازی‌های آن است"

81730865829435240218.jpg

Tim Schafer رئیس و طراح و کارگردان استدیو Double Fine گفت:"
سونی از ما نظرمان را درمورد کنسول نسل جدید خود و بازی‌های مستقل خواست و ما هم به آنان گفتیم آنان با سازندگان indie رابطه خوبی برقرار کردند. آنان اجازه self-publish می‌دهند و کارهای خوبی دیگری نیز می‌توان با همکاری با یکدیگر انجام داد. هم اکنون تمرکز مایکروسافت در جایی دیگری است ، من امیدوارم آنان تفکر خود را تغییر دهند زیرا این واقعا مهم است.
سازندگان مستقل گزینه‌های زیادی برای انتشار بازی‌های خود دارند، Steam بزرگ است و بازار گوشی‌های همراه همه این‌ها برای سازندگان مستقل سودآور هستند و گزینه‌های خوبی برای سازندگان مستقل و آینده‌شان است، ما واقعا نیاز نداریم که به یک ناشر دسترسی پیدا کنیم و بازیمان را فقط برای یک پلتفرم منتشر کنیم من امیدوارم مایکروسافت آن را پیدا کند."

E3 باید مایکروسافت بازی‌های اصلی خود را رونمایی کند و سونی هم باید جذب مخاطب کند و قیمت PlayStation 4 را بازگو کند.

منبع:
1
2

آخرین ویرایش:
جان کارمک ، استاد بزرگ برنامه نویسی دیگه همگی قبولش دارید ؟

دروغگو دروغگو 75 درصدت کو ؟ :d

یکم ابهام زدایی میکنی دادا؟!
yahoo_4.gif

این عبارت اخیرا تو بازیسنتر بین اهالی PS ـفن باب شده : if you know what i mean ? :d

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
جان کارمک تا دیروز هیچی نمی‌فهمید (ازنگاه بعضیا) الان شد فرشته نسبت به دو نفر دیگه چون...

اگه منظورت منم یه پست ازم بیار که از کارمک بد گفته باشم,خوبه که توی تاپیکای ریج پستام هست.فقط میخواین یه چیزی گفته باشین:|

خب معلومه هر دو برا بازی ساز ها عالی هستن حتی اگه یکشون قویتر باشه تا اخر نسل مشکلی ایجاد نمیکنه.تنها مشکل وان که مشکل خود کنسول نیست و سیاست ماکروسافته که بازی سازهای مستقل باهاش مشکل دارن

پلی 4 بیشتر باب میل بازیسازها بوده :x
اگه یادتون باشه از همون مراسم اسفندماه سونی که پلی 4 معرفی شد از فرداش اکثر شرکتها و بازیسازه به تمجیدش پرداختند حتی استودیوی فرست پارتی مایکروسافت یعنی اپیک گیمز و.... ولی واقعا تعارف از ایکس باکس وان خیلی کم بوده و بیشتر دیدگاهها پیرامونش بیشتر انتقادی بوده:d
بالاخره امیدوارم در E3 هر دو حضور باشکوهی داشته باشن و فقط رو گیم متمرکز باشن که خب در این مورد از بابت سونی خیالم راحته ولی مایکروسافت هر چند وعده ی 15 تا انحصاری داده ولی بازم :-s

جان کارمک تا دیروز هیچی نمی‌فهمید (ازنگاه بعضیا) الان شد فرشته نسبت به دو نفر دیگه چون...

اگه منظورت منم ، عکس استاد کارمک یه زمانی در آواتارم می درخشید ! :d در ضمن اینو توجه داشته باش به خاطر این که قبلا جناب "استاد" کارمک سخت افزار PS3 رو زیرسوال بردند ، PS فن ها حسابی از خجالتش در اومدن ، پس اشتباه گرفتی .

Last edited by a moderator:
کارمک به نظرم خواسته بی طرف بمونه تا اینکه بخواد مثل Alan Kertz نظرش رو صراحتا اعلام کنه ولی Tim Schafer مشخصه که از سیاست های مایکرو خوشش نیومده و به نوعی اعتراض کرده به مایکرو که تمرکزش رو از روی گیم کم کرده

بعضی از این بازیسازها خیلی محافظه کارانه حرف میزنن مث کارمک .. بعضی ها خیلی متکبرانه .. بعضی ها خیلی ددمنشیانه!! :d.. بعضی ها رک ولی صادقانه مثل همین alan kertz

Last edited by a moderator:
مایکروسافت باید یه فکر جدی به حال این قضیه self-publish شدن بازیسازای مستقل بکنه وگرنه این نسل باید Xbox Liveش رو با همون سریال هیلو بالا نگه داره:d

آخرین ویرایش:
کارمک خوبه :) kertz بده schafer بده بــــد بــــد بــــد :(
زشته این حرفا آقا بن کنید بنظر من :دی یکی از اونور دنیا میبینه آبرومون میره آخه کارمک هیچی نمیفهمه ؟! :)) گریه داره البته :دی

با گدابازی که مایکروسافت سر سخت افزارش گذاشت خصوصا GPU کنسول و همچنین محدودیت های زیادی که تا به امروز به مزاق خیلی ها خوش نیمده ، بایدم اینچنین سخن بگن سازنده ها.

کارمک خوبه :) kertz بده schafer بده بــــد بــــد بــــد :(
اتفاقا حرفهای تیم شفر که خیلی منطقی هست حالا کسی بهش گیر داده به صحبت هاش دقت نکرده حتما :دی ضمن اینکه این بابا رابطه خیلی خوبی با مایکروسافت داره و 3-2 تا انحصاری هم واسه کینکت ساخته که جز بهترین بازی های کینکت به حساب میان. یه جورایی داره به مایکروسافت میگه "بیا مثل آدم از بازی های مستقل حمایت کن تا بازم واست بازی بسازم" :دی

پ.ن: تا وقتی تیم شفر هست لقب استاد دادن به بقیه جز گناهان کبیره هست ;;) :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or