کارمند سابق Banjo 3 :Rare برای Wii U ساخته خواهد شد

RattleSnake

کاربر سایت
36956142875149775951.jpg

به نظر فقط 3 نسخه کنسولی از سری Banjo-Kazooie عرضه شده است. Rare با حذف آلمان‌های اصلی این سری یعنی platforming عنوانی با نام Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts را برای Xbox 360 در سال 2008 منتشر کرد که میانگین 80 را از سوی منتقدان کسب کرد.

عرضه عنوانی از سری Banjo-Kazooie توسط Rare برروی کنسول‌های Nintendo بسیار بعید است. و این که شرکت Microsoft صاحب این IP می‌باشد.

Grant Kirkhope آهنگ ساز سری Banjo-Kazooie و کارمند سابق Rare صحبت‌هایی را در Game Grump انجام داده است:

Kirkhope بیان کرد:"
من قصد دارم کارکنان سابق Rare را دور هم گردآورم و با هم استدیویی را تاسیس کنیم، سپس من به کمپانی Nintendo مراجعه می‌کنم و میگویم به ما هزینه ساخت Banjo 3 را پرداخت کنید تا ما بازی را برای Wii U توسعه دهیم. چیزی که ما Banjo 3 می‌نامیم بزرگ خواهد بود و این بازی در Wii U بزرگتر نیز خواهد گردید. همه کارکنان سابق Rare حال خوشحال هستند، و من احساس می‌کنم ما باید این کار را شروع کنیم."

منبع:
1
2

چند نكته كوچك اين بازي قرار هست يك ادامه معنوي براي بانجو باشه بنابراين مشكل ip وجود نداره(متل دراگون ايج كه دنباله معنوي بالدورگيت بود) بازي از خيلي وقت پيش خبرش آمده بود و با اينجين يونيتي ساخته ميشه، بعد كلاً خبري از تيم سازنده نشد تا امروز كه اين خبر آمد.
يك شفاف سازي ضروري هم اين هست كه خيلي از اعضاي قديمي Rare هنوز فن نينتندو هستن مثل همين Grant Kirkhope يا Chris Seavor و... فقط اميدوارم نينتندو درست عمل كنه.:-s
خب یه مسئله ای هست، Dragon Age و Baldur's Gate هر دو تا واسه یه استودیو هستن و حق مالکیت ـشون ثابته و نمیشه با این قضیه مقایسش کرد :دی من دلم میخواد Rare یه Banjo خیلی عالی بسازه ولی اگه به هر دلیلی مایکروسافت تمایل نداشت این بازی رو ادامه بده میتونه IP رو بفروشه به نینتندو تا یکی از استودیوهای داخلی نینتندو بازی رو بسازه.
درسته كه هر دو رو يك استديو ساخته اما اي پي بالدورگيت براي خود بايور نيست اگر اشتباه نكنم صاحب اين عنوان و ناشرش interplay بود. براي همين به جاي Baldur's Gate 3 بازي دارگون ايج رو ساختن.
خب بازم فرقی تو قضیه نداره چون Dragon Age به صورت کلی یه بازی کاملا مجزا از BG هست ولی اینجا میگه که Banjo 3 قراره ساخته بشه که بعید میدونم بدون موافقت مایکروسافت همچین چیزی امکان پذیر باشه. حالا اینا که تصمیم به ساخت بازی گرفتن همین رو واسه مایکروسافت بسازن که دیگه مشکلی هم پیش نیاد :دی

آخرین ویرایش:
یه خبر جالب الان دیدم :دی دیروز تو استودیو Rare یه مراسم بوده، یه کیک هم واسه این مراسم طراحی شده با طرح Banjo، یعنی خبریه؟ :دی

RedNoseDay13_1.jpg

احتمال زياد banjo pilot جديد در راه هست.

خب یه مسئله ای هست، Dragon Age و Baldur's Gate هر دو تا واسه یه استودیو هستن و حق مالکیت ـشون ثابته و نمیشه با این قضیه مقایسش کرد
biggrin1.gif
من دلم میخواد Rare یه Banjo خیلی عالی بسازه ولی اگه به هر دلیلی مایکروسافت تمایل نداشت این بازی رو ادامه بده میتونه IP رو بفروشه به نینتندو تا یکی از استودیوهای داخلی نینتندو بازی رو بسازه.

درسته كه هر دو رو يك استديو ساخته اما اي پي بالدورگيت براي خود بايور نيست اگر اشتباه نكنم صاحب اين عنوان و ناشرش interplay بود. براي همين به جاي Baldur's Gate 3 بازي دارگون ايج رو ساختن.

خب بازم فرقی تو قضیه نداره چون Dragon Age به صورت کلی یه بازی کاملا مجزا از BG هست ولی اینجا میگه که Banjo 3 قراره ساخته بشه که بعید میدونم بدون موافقت مایکروسافت همچین چیزی امکان پذیر باشه. حالا اینا که تصمیم به ساخت بازی گرفتن همین رو واسه مایکروسافت بسازن که دیگه مشکلی هم پیش نیاد :biggrin1:

اگر دقيقاً بخواد فقط اسم Banjo 3 رو بزاره با اينكه احتمال درگيري وجود داره اما امكانش هست. اما اگر بخواد خود كاراكتر بانجو رو استفاده كنه كه بعيد ميدونم اين هدف رو داشته باشه، مايكرو راحت ميتونه جلوي بازي رو بگيره.

شکر خورده.

عرضه داشتن همون موقعی که مایکرو بهشون فرصت داد یه Banjo خوب میساختن و ان آشغال رو تحویل فن ها نمیدادن!

البته یه حس کاملا درستی داره به من میگه این نسل مایکرو از نظر انحصاری فرست پارتی کم نمیزاره! من فکر میکنم یه بانجو و یا کانکر جدید برای Next Xbox ببینیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or