کارمند سابق Banjo 3 :Rare برای Wii U ساخته خواهد شد

RattleSnake

کاربر سایت
36956142875149775951.jpg

به نظر فقط 3 نسخه کنسولی از سری Banjo-Kazooie عرضه شده است. Rare با حذف آلمان‌های اصلی این سری یعنی platforming عنوانی با نام Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts را برای Xbox 360 در سال 2008 منتشر کرد که میانگین 80 را از سوی منتقدان کسب کرد.

عرضه عنوانی از سری Banjo-Kazooie توسط Rare برروی کنسول‌های Nintendo بسیار بعید است. و این که شرکت Microsoft صاحب این IP می‌باشد.

Grant Kirkhope آهنگ ساز سری Banjo-Kazooie و کارمند سابق Rare صحبت‌هایی را در Game Grump انجام داده است:

Kirkhope بیان کرد:"
من قصد دارم کارکنان سابق Rare را دور هم گردآورم و با هم استدیویی را تاسیس کنیم، سپس من به کمپانی Nintendo مراجعه می‌کنم و میگویم به ما هزینه ساخت Banjo 3 را پرداخت کنید تا ما بازی را برای Wii U توسعه دهیم. چیزی که ما Banjo 3 می‌نامیم بزرگ خواهد بود و این بازی در Wii U بزرگتر نیز خواهد گردید. همه کارکنان سابق Rare حال خوشحال هستند، و من احساس می‌کنم ما باید این کار را شروع کنیم."

منبع:
1
2

اولین برآوردی که میشه از این خبر داشت اینه که خاک تو سر مایکروسافت، دومین برآورد هم اینه که IP واسه مایکروسافت هست و عمرا بازی رو نمیده به نینتندو :دی

:o !!! اگه بازیای کنسل شده rare یا حتی اون concker بود چی بود برای وییو اومد با شنیدن این خبر اصلا تعجب نمیکنم :o ( نه جدی فازشون از زدن این حرف چی بوده !؟ )

Developers are now straight up trolling Wii U owners =)).
من قصد دارم کارکنان سابق Rare را دور هم گردآورم و با هم استدیویی را تاسیس کنیم، سپس من به کمپانی Nintendo مراجعه می کنم و میگویم به ما هزینه ساخت Banjo 3 را پرداخت کنید تا ما بازی را برای Wii U توسعه دهیم. چیزی که ما Banjo 3 می نامیم بزرگ خواهد بود و این بازی در Wii U بزرگتر نیز خواهد گردید. همه کارکنان سابق Rare حال خوشحال هستند، و من احساس می کنم ما باید این کار را شروع کنیم."
IP ماله ماکروسافتِ بعد با پول نینتندو اینها بسازن واسه Wii U !! :|. دارن یه فن بوی دریم سنگین تزریق میکنن به فن های نینتندو :d.

پ.ن. اعضای اصلی RARE یا استودیو مستقل زدن یا شغلهای درجه رده‌بالا دارن توی استودیوهای دیگه یا رفتن سونی. این بابا میخواد کیُ بیاره پیش خودش؟ :دی.

اولین برآوردی که میشه از این خبر داشت اینه که خاک تو سر مایکروسافت، دومین برآورد هم اینه که IP واسه مایکروسافت هست و عمرا بازی رو نمیده به نینتندو :دی
دقت کنی گفته Banjo 3 یه Ip جدید حساب میشه کاری به مایکروسافت نداره :دی.

دقت کنی گفته Banjo 3 یه Ip جدید حساب میشه کاری به مایکروسافت نداره :دی.
یه IP جدید حساب میشه و بعد از آنونسش باید برن دادگاه جواب قاضی و ماکروسافت رو بدن. اون وقت تو Kick Starter پول جم آوری کنن برای آزادی از زندان و دادن جریمه به ماکروسافت :دی.

دقت کنی گفته Banjo 3 یه Ip جدید حساب میشه کاری به مایکروسافت نداره :biggrin1:.
IP جدید با اسم و شخصیت های IP که متعلق به مایکروسافت هست؟ :دی طراح اصلی Banjo هم که هنوز تو Rare ـه.

یه خبر جالب الان دیدم :دی دیروز تو استودیو Rare یه مراسم بوده، یه کیک هم واسه این مراسم طراحی شده با طرح Banjo، یعنی خبریه؟ :دی

RedNoseDay13_1.jpg

Perfect dark Zero و Kameo بازیهای پورت شده XBOX بودن (درواقع gamecube :دی). بعد از عرضه بازی موفق Kinect Sports: Season Two چیزه دیگه نمایش ندادن پس 100% یه خبرای هست ولی ربطی به این کیک نداره :دی.
دوست دارم یه IP جدید داشته باشن ترجیحان kart باشه با همه شخصیتها دنیای ویدئو گیم (از دکتر فریمن تا کوروُ :دی) ولی ته دلم یه Conker میخوام. شوخی های کثیف و طنز تلخش در قالب اون کرکترهای گوگولی‌مگولی چیزی نیست که من ازش بگذرم :دی.

شرکت فخیمه ماکروسافت رسما اجابت مزاج کرده روی یکی از خلاق ترین کمپانی ها صنعت گیم و آی پی هاش اونوقت فن هاش ناراحتن که این Rare و یکی از بهترین آی پی هاش برگردن به خونه سابقشون نینتندو! بازیشم که گرافیک اژدها نشان نداره، می خوایدش چیکار؟:-/:)

شرکت فخیمه ماکروسافت رسما اجابت مزاج کرده روی یکی از خلاق ترین کمپانی ها صنعت گیم و آی پی هاش اونوقت فن هاش ناراحتن که این Rare و یکی از بهترین آی پی هاش برگردن به خونه سابقشون نینتندو! بازیشم که گرافیک اژدها نشان نداره، می خوایدش چیکار؟:-/:)
میخوایم همون کاری رو انجام بدیم که فلان شرکت خفن با Jak انجام داد، بفرستیمش به تقویم تاریخ :) باز حداقلش خوبه مایکروسافت تو این نسل یه Banjo نصفه و نیمه ساخت :دی
==
Rare از وقتی زیرمجموعه مایکروسافت شده این بازیها رو ساخته:
Conker
Kameo
Perfect Dark Zero
Viva Pinata Series
Kinect Sports Series
Banjo Kazooie: Nuts & Bolts

درسته هیچ وقت نتونست اون Rare افسانه ای بشه، ولی خب بازی هایی که ساخته همگی بازی های خیلی خوبی بودن. سیاست های مایکروسافت هم در قبال Rare خیلی جالب نبود، امیدوارم تو نسل بعد یه مقدار کارهاش به گذشته های دور شباهت بیشتری پیدا کنه :دی

آخرین ویرایش:
چند نكته كوچك اين بازي قرار هست يك ادامه معنوي براي بانجو باشه بنابراين مشكل ip وجود نداره(متل دراگون ايج كه دنباله معنوي بالدورگيت بود) بازي از خيلي وقت پيش خبرش آمده بود و با اينجين يونيتي ساخته ميشه، بعد كلاً خبري از تيم سازنده نشد تا امروز كه اين خبر آمد.
يك شفاف سازي ضروري هم اين هست كه خيلي از اعضاي قديمي Rare هنوز فن نينتندو هستن مثل همين Grant Kirkhope يا Chris Seavor و... فقط اميدوارم نينتندو درست عمل كنه.:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or