کارت گرافیک HIS 4670

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

***Aria***

کاربر سایت
Rating - 100%
5   0   0
سلام
من این کارت گرافیکو یکساله خریدم و الان میفروشمش چون یدونه قویترشو گرفتم.فروخته شد.
من باهاش pes2011 رو براحتی و بدون لگ اجرا کردم ولی بازیهای دیگه رو تست نزدم چون کلا کنسول دارم و با pc بازی نمیکنم اونم جهت تست عرض کردم خدمتتون.
مدلش ATI 4670 و از سری HIS هستش،اطلاعات تکمیلی رو تو نت میتونید راجع بهش پیدا کنید.
قیمت پایه 70 تومنه و زیر این قیمت پیشنهاد ندید(خودم بالای 200 تومن بابتش پول دادم).
دوستانی که از من خرید داشتن با اخلاقم کم و بیش آشنا هستن(الکی از جنسم تعریف نمیکنم و قیمتم هم مناسبه و تا حالا بد قولی نکردم).
خواهشنا قیمت چرت ندیدن سزای گرانفروش نخریدنه
اسکرین شات هم میزارم.
ویرایش:
دوستان یادم رفت بگم،من تهران نیستم و ارسال به وسیله پست انجام میشه.:">

Attachments

• 2011-10-29 00.45.43.jpg
    2011-10-29 00.45.43.jpg
    96.2 KB · مشاهده: 40
  • 2011-10-29 00.46.30.jpg
    2011-10-29 00.46.30.jpg
    101.3 KB · مشاهده: 26
آخرین ویرایش:
دوست عزیز انگار از قیمتای بازار خبر نداری 8 ماه پیش من همینو گرفتم به 80 تومن اونم نو حالا شما رفتی 200 تومن بالاش پول دادی .فکر کنم کلاهی سرت رفته.پارسال گرافیک gts 250 که خیلی قویتر از کارت شماس رو میدادن 165 تومن.یکم تحقیق کنی بد نیست.

کاری به قیمت ایشون ندارم. شما هم یاد بگیر تاپیک دیگران رو خراب نکنی.
هارد 60تومنی وقتی میشه 120 تومن یا cpu ای که سابق با دلاری 1100 میخریدن 110 تومن ، حالا شده 180 تومن !
8 ماه پیش !!!

درود

دوست عزیز گارانتی چیزی مونده ؟

این 4670 مدل های مختلفی داره لطفا پارت نامبرشو بزار ...

با تشکر ....

دوست عزیز انگار از قیمتای بازار خبر نداری 8 ماه پیش من همینو گرفتم به 80 تومن اونم نو حالا شما رفتی 200 تومن بالاش پول دادی .فکر کنم کلاهی سرت رفته.پارسال گرافیک gts 250 که خیلی قویتر از کارت شماس رو میدادن 165 تومن.یکم تحقیق کنی بد نیست.
سلام
دوست گلم,اینجا کسی نمیتونه سر کسی رو کلاه بزاره،وقتی به راحتی میشه با یه جستجو تو نت قیمت رو گرفت پس معنی نداره که من بیام اینجا خالی ببندم واسه فروش رفتن جنسم(اونم جنس 70 تومنی).

کاری به قیمت ایشون ندارم. شما هم یاد بگیر تاپیک دیگران رو خراب نکنی.
هارد 60تومنی وقتی میشه 120 تومن یا cpu ای که سابق با دلاری 1100 میخریدن 110 تومن ، حالا شده 180 تومن !
8 ماه پیش !!!
ممنون عزیز,من خودم یه کارت گرافیک گرفتم که خدا شاهده از لحاظ کیفیت فرق چندان زیادی با مال خودم نداره فقط تنها مزیتش داشتن پورت hdmi هست و حدود 160 تومن بابتش پول دادم در حالی که سه ماه پیش به گفته فروشنده 125 تومن بوده,خب طبیعتا" منم مجبورم این قیمتو بدم هر چند زیاد نیست برای گرافیکی که با نو فرق چندانی نداره.
بازم ممنون از شما

درود

دوست عزیز گارانتی چیزی مونده ؟

این 4670 مدل های مختلفی داره لطفا پارت نامبرشو بزار ...

با تشکر ....

کجا رفتید ؟
سلام دوست عزیز،شرمنده بابت تاخیر در پاسخ(نتم قطع بود).
والا در مورد گارانتی باید بگم متاسفانه کارت گارانتیشو گم کردم فقط کارتنش مونده که اونم یه مقدار جر خورده.ولی خودم ضمانتشو میکنم اگه در هر صورت مشکلی داشت من جنس و پسش میگیرم و پولو کامل برمیگردونم.
در مورد مشخصاتش هم همین مقدار و میدونم چیزی که رو جعبش نوشته(RADEON HD 4670)
نمیدونم پارت نامبرش کجا نوشته شده ؛اگه میدونید راهنمایی کنید تا براتون پیداش کنم.

درود

باید شبیه همچین چیزی باشه : Product Code : H467QR1GH که روی جعبه یا کارت گارانتی ذکر شده .....

اگه پیدا نکردید یه عکس از جعبه یا یه شات از GPU-Z بزارید ....

با تشکر ...

خب باید بگم با یکی از دوستان به توافق رسیدیم وایشون قرار شده فردا پولو برام بفرسته و بنده هم کارتو براشون ارسال کنم.
با ایت توصیف فعلا" میزنم فروخته شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or