سلام به دوستان عزیز
اول می خواهم از مدیران سایت که به من اجازه ی ایجاد گفتگوی جدید دادند ممنون می شوم
و چاکر همشون هستم
دوم: برایتون کارتون final fantasy(vii)advent children را بهتون مجانی می دهم
البته پول پیک خودتون بدین برای دریافت کارتون با شماره ی ای که در زیر صفحه آمده تماس بگیرید و آدر ستون را بدهید تا من برایتون ارسال کنم . نمی تونستم برای شما دانلودش و بگزارم چون هردو فایل رو هم می شوند 2gig.
این کارتون را شرکتsquare enix ساخته و شرکت glory entertement هم ترجمش کرده به فارسی
چند نفر از بازیگرن این مجموعه از مجموعه های فاینال فانتسیا را به شما معرفی می کنم
Safirot سفیروت
Tifaتیفا
Shirosangشیروسانگ
Rainoرینو
Sampiaسمپیا
Alanaعلنا
Jenovaجینو وا
Marlinمارلین
Kadagکاداج
Eiazo ای یا زو
Loaz لو عز
Barat برت
Rafos رافوس
Danzelدنزل
Vensent وین سنت
Shion شیون
Kioکا یو
خدایش خیلی گرافیک بالایی داره شما اگر کارتون کامل ببینید در قسمت کریدیت های آخرش یک نمونه طبیعت مجازی بهتون نشون می ده که اگر بری توبهرش کفتون می بره خدایش شرکت square enix
برای خودش خوب شرکتی اینهم سایتش: http://www.square-enix.com
راستی چندتا مطلب جالب 1-گوشی های همراهی که همشون دارند قیافشوم ترکیبی از موتورالا و نوکیا n93
و صفحه کلید هاش مثل نوکیا سری 60 خلاصه همشون یک شکل گوشی دارند
2-سن مردمانشان بین 6 تا 30 ساله ی نوزاد یا ی پیر مرد یا پیر زن بینشون نیست
3-از سیاست های دینی خودشان در کارتون استفاده کردن مانند اون صحنه ای که کلود آب را روی سر دنزل می ریزد شکل غسل تعمید دادن مصیحیان است
4- شمشیر کلود را اگر دقت کنید حد اعقل باید 30 یا 40 کیلو وزن داشته باشد ولی این طور نیست
شمشیر کلود نمونه واقعی اش وجود دارد. این شمشیر سبک است و از جنس آهن ربا است به همین دلیل که بهم می چسبد این شمشیر ی که وجود دارد برای یکی از پادشاهان مصری بوده است که در یکی از اهرام ثلاثه پیدا می کنند اسم این پادشاه فرعون 5 ایخکاماندرا است
5-و می خواستم از آقای gene که داستان های فاینال فانتسیای 8 و 10 نوشتن تشکر کنم و بگم دستت دد نکنه .
خوب کار ههایم در آینده :
1-آموزش devil maycray3 (spiciel edition)
2-دمو های بازی devil maycray3 وغیره ..
آخرین ویرایش: