کاربران استیم تابحال حدود ۱۹ میلیارد دلار برای بازی هایی خرج کرده اند که هیچوقت بازی نکردند

Changed_Man 50

کاربر سایت
از تمام حساب‌های Steam ثبت‌شده در جهان، تنها 10٪ یا حدود 73 میلیون در پایگاه داده SteamID Finder عمومی هستند. بر اساس داده‌های این حساب‌ها، ما محاسبه می‌کنیم که مجموعاً حدود 1.9 میلیارد دلار / 1.4 میلیارد پوند بازی‌هایی وجود دارد که خریداری شده و حتی یک بار هم بازی نکرده‌اند. ده برابر، تقریباً برای به حساب اوردن تمام اکانت های Steam که عمومی نیستند، به 19 میلیارد دلار می‌رسید که بیشتر از تولید ناخالص ملی نیکاراگوئه، نیجر، چاد یا موریس است.
We worked out the total of everyone's Steam pile of shame and the result is scary

شما چند بازی خریداری شده را تابحال انجام نداده اید؟!

البته همینجا دوستانی هستن که چراغ خاموش چندبرابر من بازی خریدن و صداش رو در نمیارن ، اونهم خیلیها رو تو روز انتشار
:>

ولی میخوام بگم نه میلادجان هیچ افتخاری تو خرید بازی اوریجینال و... نیست.
کامنتم صرفا برای خنده بود ، هدف خاصی نداشتم.
اصلا این کار رو نکن آقا.

بیشتر این بازیهایی که خریدم خیلیهاش بازیهای کوچیک و جمع جوره که مثلا تو دوره ای فاز میگرفتم دوست دارم مثلا استراتژی باز بشم و میرفتم از دهه 90 تا اونموقع هرچی خوب بوده و قابل خرید رو میزاشتم تو تخفیفات با قیمت پایین بگیرم.

حتی این هم اصلا توجیه نداره ، مخصوصا الان با این شرایط خودم سالی چندتا دونه نهایتا بازی بخرم که واقعا میدونم حتما بازی میکنم.

بازی اوریجینال خریدن اصلا کاری نیست که بخواد الگو باشه و جزو اهداف زندگیمون که بخوای براش تلاش کنی.

مخصوصا که الان گیم پس موجوده.
سعی کن پروفایلت رو اونجا بسازی و بعدا اگه از یه بازی واقعا خوشت اومد و تخفیف خیلی خوبی خورد چرا که نه ، روی استیم هم اگه خواستی بگیر.
درسته می گی ماکان جان ، البته منم بشوخی گفتم .
من بیشتر بازی هایی که داخل اکانتم هست رو سال پیش با ایتم های cs go اکانتم قبلیم که بالای 40 50 تا مونده بود خرید کردم
الان هم شاید سالی 2 3 بار تو تخفیفات بازی هایی که صد در صد بازی می کنم رو بخرم
باز بنظرم خرید بازی از استیم با قیمت های منطقه ای در تخفیفات و از طریق کلید tf2 که نسبتا ارزون میفتن خیلی بصرفه تر از جاهای دیگه هست ولی در کلا هر طور که حساب کنیم بازی اورجینال متاسفانه واسه ما ها صرفه نداره

به نظر من هدف از پول دادن پای بازی اینه که مجاب بشیم بشینیم تمام و کمال بازیش کنیم و الا اگه آزمون و خطاس خب معمولا نسخه کرکی پیدا میشه یا کلیپ های Before you buy
من خودم تقریبا هر بازی میخرم قبلش مطمئن میشم که پاش می شینیم و الا مگه پولم زیادیه :D

اگه از جنبه آرشیو و کلکسیون کردن و اینا نگاه کنیم بازم دارایی دیجیتال به هیچ عنوان قابل مقایسه با دارایی فیزیکی نیست
مثلا من خودم الان بالای 20 ترابایت آرشیو فیلم دارم و همش نسخه های با کیفیت پایرتی و روی هارده اما با این وجود اگه شرایطشو داشتم واقعا دوست داشتم تمام اینارو دیسک بلوری ـشون رو میخریدم (مخصوصا یه سری هارو لیمیتد ادیشن و آلتیمیت ادیشن)، در مورد گیمم همینطور، یه چیز تو این مایه ها:

ss0wm6cj69c41.jpg
عشق کلکسیونری و این مدلی آرشیو جمع کردن رو کاملا درک میکنم
اما آرشیو دیجیتالی جمع کردن و استفاده نکردن ازش رو واقعا درک نمیکنم! دیدم مثلا بعضیا 2000 تا بازی ویش لیست دارن و چند هزارتام خریدن احتمالا تا آخر عمر سراغشم نمیرن! واقعا چرا؟؟
در ضمن شما وقتی چیزی رو دیجیتالی میخرید در اصل مالکش هم نیستید و در واقع حق استفاده ـش رو خریدید (اونم تا زمانی که ناشر بخواد) و عملا چیزی رو ندارید.

من یک رفیق دارم که بعد از ps4 تصمیم گرفتیم بیایم مثل قدیم سمت pc
هر دو اکانت استیم از قبل داشتیم و قرار شد تو تخفیفها بازی بخریم مگر بازی خاصی باشه که دی وان بگیریم
گذشت و گذشت و رسیدیم به اینجا که من 300 تا بازی خریدم رو اکانتم و اون بالای 1000 تا ، حالا نکته اینه که اون هم وقت بیشتری از من برای بازی داره و هم سبکهای بیشتری بازی میکنه ولی هر 6 ماه شاید یه بازی تموم کنه ، کلایا داره ولورانت میزنه یا گنشین
خلاصه این سندروم خرید بازی چیز خیلی بدی هستش ، بهش گرفتار نشید که خانمان سوزه آقا :D

• Like
Reactions: fire emblem
من زیاد کاربر با سابقه در استیم حساب نمیشم ولی تا الان تمام بازی هایی که خریدم بازی کردم به جز یکی دو مورد حتی اونهایی که قبلا چندین بار کرکی بازی کرده بودم کلا وقتی بازی روی می خرم که حتما مطمعن باشم حداقل یکدور هم شده اونو پلی میدم برای همین آمار ریفاندم بسیار بالا هستش

خودم حدود 60 تا بازی نکرده دارم
البته اونایی ام که بازی کردم خیلی هاش در حد تست بوده مثلا هفت هشت ساعت تو Civ 6 واقعا چیزی حساب نمیشه
این مقاله ام اونایی که ملت هیچوقت اجرا نکردنو فقط در نظر گرفته وگرنه خیلی ها دو سه ساعت میریم توش ول میکنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or