کارایی پایین با 4850

2-شما مطمئنی Crysis رو روی Very High با AA 8X اجرا کردی؟!!!چون همچین چیزی غیر ممکنه!!!
غیر ممکن چیه ...
دوست خود من یه 8800 gt داره با همین مشخصات بازی میکنه ... (بدون افت فریم ) ولی رو AA 4X

وقتی AA رو زیاد میکردی پولک های دست Nomad رو که آدم میدید روانی میشد مغض آدم هنگ میکنه ...

با سلام

امروز رفتم گارانتی گذاشت کارتمو روی سیستمش تست کنم ولی نتیجه تغییر نکرد و به همون میزان فریم میگرفتم و حتی یه 4850 دیگه هم تست کرد و نتیجه تغییری نکرد ولی من باز هم راضی نشدم تا اینکه یه 9800GTX اورد و با اون هم تست کرد و باز هم نتیجه تغییری نکرد دیگه واقعا چیزی نمیتونستم بهش بگم با برنامه Crysis Engine هم تست گرفت هم با 4850 و هم با 9800GTX حدودا 35 فریم گرفت.

شاید سیستمم ضعیفه که بد فریم میگیرم:

AMD Athlon 64 X2 5200
Gigabyte GA-MA770-S3
رم 2 تا 1 گیگ Patriot
Sapphire HD4850
180GB Western Digital
Samsung SyncMaster MB1765
Green GP530AB

این هم بگم که کارت صدا من هنوز هم خوب نصب نشده یعنی نه تنها تعویض مادربرد توی کارایی سیستمم تاثیری نداشت بلکه هنوز هم مثل مادربرد قبلیه نمیشه کارت صداش رو خوب نصب کرد!
چه جوری میشه فهمید مادربرد یا همون کارت صدا با گرافیک مچه یا نه؟

با تشکر

این هم بگم که کارت صدا من هنوز هم خوب نصب نشده یعنی نه تنها تعویض مادربرد توی کارایی سیستمم تاثیری نداشت بلکه هنوز هم مثل مادربرد قبلیه نمیشه کارت صداش رو خوب نصب کرد!

خوشبختانه این مشکل کارت صداش حل شد:

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/FAQ_Model.aspx?FAQID=2538

انگار بطور ثابت باید این کار رو انجام بدی هدفشون چی بوده معلوم نیست!:biggrin1:

امتيازات خيلي كمه
برو لينك زير و دقيقا امتيازا در بازيها و بقيه رو ببين
توي 3d 06 در همين حالت 11475 امتياز گرفته !!!!

دقيقا كارته خودته ::
http://www.techpowerup.com/reviews/S...D_4850/23.html

خب مهم اینجاست که با توجه به این لینک مشخصات سیستم این فرد از سیستم من خیلی بالاتره و این هم خودش میتونه دلیلی برای اون 2000 امتیاز بیشتر باشه!
در کل مشکل از مادربرد که الکی واسش 120 تومن پول دادم نیست و گرافیک هم تقریبا مطمئنم مشکلی نداره و نهایتا تا آخر این ماه میفهمم که گرافیکم سالمه یا نه چون میخوام برم رو سیستم یکی دیگه هم آزمایش کنم تا مطمئن بشم!

درسته سيستم تاثير داره اما نه اينقدر
ببين من با CPU 3600 و كارت 7600 جي تي اسوز با يه برد معمولي دقيقا امتيازم با بنجماركها يكي بود !!!
فقط نميدونم 30-40 تا فرق داشت يا كمتر .
اونا تازه سيستم خفن و چيپ NFORCE و رم بالا داشتند .
به هر حال فهميدي قضيه چيه بگو ما هم بدونيم

درسته سيستم تاثير داره اما نه اينقدر
ببين من با CPU 3600 و كارت 7600 جي تي اسوز با يه برد معمولي دقيقا امتيازم با بنجماركها يكي بود !!!
فقط نميدونم 30-40 تا فرق داشت يا كمتر .
اونا تازه سيستم خفن و چيپ NFORCE و رم بالا داشتند .
به هر حال فهميدي قضيه چيه بگو ما هم بدونيم

شاید مشکل از رم ها باشه چون تا دلت بخواد من توی سایتای مختلف دیدم که با رم های Patriot مشکل داشته باشن و یه نکته دیگه هم اینکه اینطور که من یکبار تست کردم انگار یکی از رم ها توی حالت تکی بیشتر داغ میکرد و همون رم هم انگار توی بازیها تیک بیشتری میزد ولی در حالت کلی اختلافش با رم دیگه خیلی کمه و قابل ملاحظه نیست همه این صحبتا یک نوع فرضیه هست!

سلام دوست عزیز
بالاخره چی شد ؟ مشکلت حل شد ؟ مشکل از کجا بود؟ من مشخصات سیستمم مشابه شماست.با 3D Mark یه تست بگیرم ببینم مال من چجوریه!:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or