کاراکتر The Last Of us !!!؟

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
بالاخره بعد از چند روز کش و قوس بازی The Last Of Us هم معرفی شد و خالق Uncharted به عنوان سازنده ی این بازی معرفی شد که قابل حدس بود.

تریلر بازی اطلاعات خاصی رو در اختیار ما قرار نداد ولی یک نکته بسیار جالب در آن بود که بعد از چند روز Neil Druckmann از شرکت ناتی داگ در این مورد توضیح داد.این مورد جالب هم شباهت بسیار زیاد کاراکتر مونث بازی با بازیگر نسبتا مشهور این روز های هالیوود یعنی Ellen Page بود که شهرت زیادی را با فیلم Inception ساخته ی کریستوفر نولان کسب کرده بود را دارد.

the-last-of-us.jpg
attachment.php

آقای Neil Druckmann در مورد این موضوع در Twitter خود اینگونه گفته که طراحی شخصیت Ellie از روی خانم Page گرفته نشده و بازیگرانی که در این نسخه به ناتی داگ کمک کردند به ترتیب Ashley Johnson (در نقش Ellie) و Troy Baker (در نقش Joel) هستند.

پیشینه ی خانم Johnson مشخص نیست ولی آقای Baker تا به حال برای بازی های Final Fantasy XIII و Final Fantasy XIII-2 در نقش Snow ، در Batman در نقش Two-Face و در بازی Bioshock Infinite در نقش Booker DeWitt ایفای نقش کرده که کارهای بسیار خوبی هم از خودش به نمایش گذاشته است.

همچنین ایشون تایید کردند که آقای Mark Richard Davies که طراح اصلی بازی Enslaved بوده هم در این پروژه حضور دارد.این تایید میتواند دلیل شباهت تریلر این بازی رو با کارهای Ninja Theory نشان بدهد.
بازی در تاریخی نامشخص برای PS3 به صورت انحصاری عرضه خواهد شد.
http://www.vg247.com/2011/12/12/ell...the-last-of-us-enslaved-design-lead-on-board/
گیر ندید شباهت Ninja Theory با تریلره چی بوده.چیزی که تو خبر بوده رو ترجمه کردم.:d

Attachments

• ellen-page-0.jpg
    ellen-page-0.jpg
    140.2 KB · مشاهده: 483
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Konami
به این میگن یه بازی survival واقعی :d
دیگه یه خشاب خالی نمیکنی رو زامبی (شایدم نیمه-زانبی :d) تا بمیره
چرا؟ خُب معلومه دیگه :d
تو تریلر دختره چند تا دونه تیر پیدا میکنه میگه: bingo
یعنی عمرا اگه تیر بتونی بدست بیاری تو بازی :d
البته همش حدسه :d
اتفاقآ توی Neogaf هم بحث بود یه نفر این عکس رو گذاشته بود :

علاوه بر بازتاب شلیک توی چشم Joel که کمتر کسی متوجه یه همچین نکته ریزی توی صدم ثانیه میشه ، توی اسلحه ـش میشه یه جای خالی دید ! :دی یعنی احتمالآ کمبود تیر توی بازی داریم !
خوبیش اینه که توی بازی دشمن های معمولی و انسان هم داریم که یکی مثل من که از جک جونورهای شبیه زامبی خوشش نمیاد هم یه حالی بکنه ! :دی

علاوه بر بازتاب شلیک توی چشم Joel که کمتر کسی متوجه یه همچین نکته ریزی توی صدم ثانیه میشه ، توی اسلحه ـش میشه یه جای خالی دید ! :biggrin1: یعنی احتمالآ کمبود تیر توی بازی داریم !
آریا توی تریلر مگه ندیدی الی چجوری دنبال فشنگ میگشت :دی ؟! کاملاً مشخصه تو بازی مهمات محدود هست و باید با استراتژی ازشون استفاده کرد .

پ.ن: یک چیزی هم که تائید شده اینه که زامبی ها توی بازی برخلاف اکثریت دارای هوش مصنوعی مخصوص به خودشون هستند و از این حیث با یک مشت دشمن کودن رو به رو نیستید .

آریا توی تریلر مگه ندیدی الی چجوری دنبال فشنگ میگشت :biggrin1: ؟! کاملاً مشخصه تو بازی مهمات محدود هست و باید با استراتژی ازشون استفاده کرد .
آره اون تیکه رو که برای همین گذاشته بودن توی تریلر ! :دی این قسمت تریلر که شلیک میکنه هم احتمالآ برای تآکید بیشتر هست ! :دی

مثل اینکه قراره امروز فردا خبرهای تکمیلی در مورد بازی منتشر بشه.
پارسال هم چند روز بعد از VGA یه نمایش از U3 پخش شد ! (همون Jimmy Fallon و اینا !)

مثل Uncharted هست دیگه ! :دی Cutscene ها با انجین ساخته میشن ولی کیفیتشون بالاتره و روشون کار اضافی انجام میشه ! :دی توی U3 که فرق خیلی عظیمی بین گرافیک خود بازی و Cutscene ها نبود ، اینجا هم احتمالآ همون طور باشه.

آریا این درست اما این گرافیک برای target Render هم خیلی تخلیه!:دی واقعا شاهکار کردن! بالاخره موتور بازی هم یه سقفی برای رندر ورتکس ها و تعداد Poly ها داره! این عکس هم با نیت قضیش فرق میکنه!

مثلا توص ورت نیت ان چین و چروک ها و ته ریش رو میشه با تکنیک های NM به مدل اصلی اضافه کرد و از کلک های iTS استفاده کرد تا سه بعدی حس بشه و ملت کف کنن اما صورت این دختره اصلا یه چیز دیگه هست! با کک مک هاش کار ندارم اما به چونش نگاه کن، انعکاس نور وحشتناک طبیعی هست! یا خشکی لباش! الان یه n00b پیشه منه نگاه میکنه بهش گفتم بازیه واقعی نیست سه ساعت داشت میخندید! فکر کرده بود گرفتمش!:دی

خدایی خیلی خفنه! نورپردازی موتور UC که حرف نداشت، این رو دست ان زده! ریفلکت ها از دم داینمیک هستن! نمیدونم به عکس های بازی دقت کردی یا نه اما برق نور تو چشم شخصیت ها هم میفته! فک براندازه این همه دقت!

اتفاقا تریلر رو که یه بار دیگه با دوستم نگاه کردم هر دومون به هوش مصنوعیه بالای بازی اشاره کردیم !! تیر هم کم باشه که دیگه بهتر
خدایی هوش مصنوعی رو چطوری میشه از روی یه تریلر فهمید ؟! :دی

آریا این درست اما این گرافیک برای target Render هم خیلی تخلیه!:biggrin1: واقعا شاهکار کردن! بالاخره موتور بازی هم یه سقفی برای رندر ورتکس ها و تعداد Poly ها داره! این عکس هم با نیت قضیش فرق میکنه!

مثلا توص ورت نیت ان چین و چروک ها و ته ریش رو میشه با تکنیک های NM به مدل اصلی اضافه کرد و از کلک های iTS استفاده کرد تا سه بعدی حس بشه و ملت کف کنن اما صورت این دختره اصلا یه چیز دیگه هست! با کک مک هاش کار ندارم اما به چونش نگاه کن، انعکاس نور وحشتناک طبیعی هست! یا خشکی لباش! الان یه n00b پیشه منه نگاه میکنه بهش گفتم بازیه واقعی نیست سه ساعت داشت میخندید! فکر کرده بود گرفتمش!:biggrin1:

خدایی خیلی خفنه! نورپردازی موتور UC که حرف نداشت، این رو دست ان زده! ریفلکت ها از دم داینمیک هستن! نمیدونم به عکس های بازی دقت کردی یا نه اما برق نور تو چشم شخصیت ها هم میفته! فک براندازه این همه دقت!
نمیدونم بذار حالا چند تا گیم پلی ببینیم ! :دی پارسال که وقتی اولین گیم پلی U3 اومد یه عده میگفتن چیز خاصی نداره و اینا ولی آخرش هم بهترین گرافیک 2011 رو داشت ! :دی اینم باید ازش گیم پلی ببینیم تا بفهمیم در چه حدیه !

• Like
Reactions: 浪人
همچنین ایشون تایید کردند که آقای Mark Richard Davies که طراح اصلی بازی Enslaved بوده هم در این پروژه حضور دارد.این تایید میتواند دلیل شباهت تریلر این بازی رو با کارهای Ninja Theory نشان بدهد.
بسیار عالی. تیمشون تکمیله.Enslaved هم از جمله بازی‌های سینماتیک و جذاب بود. فقط معلوم نشده این بنده خدا چه نقشی در پروژه داره؟
امیدوارم زاویه دوربین وگیم پلی تو این بازی از از U بهینه تر بشه. اگر روی موسیقی هم کار کنند، همه چی برای عرضه یک شاهکار به دنیای گیم آماده است.
بقیه موارد و شخصیت پردازی هم که بسیار خوب کار میشه چون ND کارش رو خوب بلده.

یه کاور خوشکل اومده از بازی:x :

Last_of_Us_cover.jpg

گوشه چپ پایین همون زامبی هستش، قیافشو:d و دختره اسنایپر داره و یه کلت هم دست مردِه هست. منتظر تریلر گیم پلی هستم، عالیست>:d

پ.ن: یک چیزی هم که تائید شده اینه که زامبی ها توی بازی برخلاف اکثریت دارای هوش مصنوعی مخصوص به خودشون هستند و از این حیث با یک مشت دشمن کودن رو به رو نیستید .

اینم باز توی تریلر مشهود بود ! اگه گفتی کجا ؟! همونجا که Joel کاور میگیره که اون زامبی ـه متوجه حضورشون نشه و بعد غافلگیرش کنه و بهش شلیک کنه ولی تا میاد برگرده اسلحه رو بگیره روی طرف زامبی زودتر از اون راه افتاده بوده طرف اینا و حمله میکنه به Joel :دی
مثلا توص ورت نیت ان چین و چروک ها و ته ریش رو میشه با تکنیک های NM به مدل اصلی اضافه کرد و از کلک های iTS استفاده کرد تا سه بعدی حس بشه و ملت کف کنن اما صورت این دختره اصلا یه چیز دیگه هست! با کک مک هاش کار ندارم اما به چونش نگاه کن، انعکاس نور وحشتناک طبیعی هست! یا خشکی لباش! الان یه n00b پیشه منه نگاه میکنه بهش گفتم بازیه واقعی نیست سه ساعت داشت میخندید! فکر کرده بود گرفتمش!
biggrin1.gif
البته ماکان چپتر 2 آنچارتد 3 لباس نیت همینجوری بودها ! :دی
یک چیز جالب اون قسمتی که joel با اون یارو (زامبی ؟!) ـه در حال مبارزه تن به تن هست بعد با تکه چوب میکوبه تو صورتش و از پای درش میاره بعد که الی میاد تفتیتش کنه دقت کنید فک طرف خورد شده و لق میزنه . خیلی حال کردم با این صحنه
biggrin1.gif
!
آره واقعاً ریزه کاریای جالبی دارن :دی

آخرین ویرایش:
اینم باز توی تریلر مشهود بود ! اگه گفتی کجا ؟! همونجا که Joel کاور میگیره که اون زامبی ـه متوجه حضورشون نشه و بعد غافلگیرش کنه و بهش شلیک کنه ولی تا میاد برگرده اسلحه رو بگیره روی طرف زامبی زودتر از اون راه افتاده بوده طرف اینا و حمله میکنه به Joel :دی

البته ماکان چپتر 2 آنچارتد 3 لباس نیت همینجوری بودها ! :دی
اون نوع دویدن، بو کشیدن و حمله کردنشون کاملاً مشخص بود که از قبل برنامه ریزی شدس و دارای AI مخصوص به خودشون هستند, لامذهب ها خیلی وحشیانه حمله میکنند :دی !
اون قسمتی که توی راهرو joel و ellie دارند از دستشون فرار میکنند میتونه بینهایت سکانس هیجان انگیزی رو رقم بزنه. با شناختی که از ناتی داگ دارم در این زمینه میخکوبمون میکنه !

یک چیز جالب اون قسمتی که joel با اون یارو (زامبی ؟!) ـه در حال مبارزه تن به تن هست بعد با تکه چوب میکوبه تو صورتش و از پای درش میاره بعد که الی میاد تفتیشش کنه دقت کنید فک طرف خورد شده و لق میزنه . خیلی حال کردم با این صحنه :دی !

آخرین ویرایش:
من که وقتی دیروز تریلر این بازی رو دیدم دیوونه داشتم میشدم خالق یکی از بهترین عناوین PS یعنی عزیز دل N.D سازنده این بازی هستش از کراش بگیر تا U3 عناوین لذت بخش PS از همین الان معلومه این بازی کولاک میکنه شخصیت های بازی و مخصوصا محیط بازی که تو این تریلر نمایش داده شد صبر رو دشوار میکنه برای آدم:bash:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or