کاراکتر های جدید بازی Naruto: Ultimate Ninja Storm Generations

Boss Hunter

کاربر سایت
بر اساس اطلاعات جدید از اسکن از یک مجله ژاپنی شخصیت های جدیدی در بازی Naruto: Ultimate Ninja Storm Generations دیده شده است.مثل جوانی های کاکاشی، اوبیتو و میناتو.
انتظار میره این بازی در سال 2012 در اروپا منتشر بشه.

• Like
Reactions: Danitondar
از زمانی که سری ناروتو تبدیل شد به ninja storm و شرکت سازندش عوض شد واقعا این بازی رو نابود کردن.
در صورتی که من یکی از طرفدارای 2آتیشه ی این انیمم اما دیگه سراغ بازیش نمیرم.

آخرین ویرایش:
البته نسخه ی قبلی خوب بود ها :دی
مشکلش فقط حرف زدن و گشت و گذار کسل کننده بود! همچنین AA که عمیقا رو اعصاب بود :دی
ولی طراحی محیط و Boss fight و هیجان بازی خوب بود..
من که منتظر این شماره هستم..

آرزو دارم یه روزی ناروتو کینکت بیاد.. وااای فکرشو بکنید خودمون نینجوتسو بزنیم :دی

از زمانی که سری ناروتو تبدیل شد به ninja storm و شرکت سازندش عوض شد واقعا این بازی رو نابود کردن.
شما منظورت همون بازی های یوبیسافته که اصلا ربطی به این نداره. از نسل قبل باندای داره بازی میسازه از ناروتو. صدمین باره که در مورد فرق این 2 تا دارم توضیح میدم :دی!

Storm کلا یه تیپ کلاسیک و شرقی داره ولی مال Ubi یه تیپ غربی و جدید. خودم ترجیح میدم صد بار بشینم مال Ubi میزنم تا یه بار Storm کلا 500 ساعت با این و اون صحبت میکنی یه جنگ میکنی چه وضعشه؟ محیط های دو بعدی رو اعصاب میتونستن کونوها رو Open World بزارن.

ناروتو به خاطر تم داستانی پتانسیل معرکه ای برای ساخت یه بازی عالی با تیپ دوربین و حالت Assassin's Creed داره، همین طور یه بخش آنلاین بی نظیر توش میشه در اورد ولی کلا Namco هیچی بارش نیست :|.

• Like
Reactions: Robin Hood
اوه منم از وقتی NINJA STORM 2 رو بازی کردم FAN این بازی شدم:d
خودم قبلا بدم میومدتا وقتی یهو بازیش رسید دستم یخرده بازی کردم خوشم اومد مخصوصا باس فایتاش
دوستانی که خوششون نمیاد یبار امتحان کنن عاشقش میشن:d:x

Storm کلا یه تیپ کلاسیک و شرقی داره ولی مال Ubi یه تیپ غربی و جدید. خودم ترجیح میدم صد بار بشینم مال Ubi میزنم تا یه بار Storm کلا 500 ساعت با این و اون صحبت میکنی یه جنگ میکنی چه وضعشه؟ محیط های دو بعدی رو اعصاب میتونستن کونوها رو Open World بزارن.

ناروتو به خاطر تم داستانی پتانسیل معرکه ای برای ساخت یه بازی عالی با تیپ دوربین و حالت Assassin's Creed داره، همین طور یه بخش آنلاین بی نظیر توش میشه در اورد ولی کلا Namco هیچی بارش نیست :|.
لول ولمون کن آقا! شما مثینکه اون افتضاح Broken bond رو یادتون رفته. یعنی یه بازی امکان نداره انقدر باگ داشته باشه و گیم پلی مبارزاتش انقدر چرت باشه. Rise of a Ninja یه شاهکار بودش بخاطر بخش داستانیش ولی توی گیم پلی هیچ بازی انیمه ای نمیتونه با استورم مبارزه کنه.
بعد مثینکه برای دوستان جا نیوفتاده بازی fighting رو با Adventure مقایسه نکنن.

لول ولمون کن آقا! شما مثینکه اون افتضاح Broken bond رو یادتون رفته. یعنی یه بازی امکان نداره انقدر باگ داشته باشه و گیم پلی مبارزاتش انقدر چرت باشه. Rise of a Ninja یه شاهکار بودش بخاطر بخش داستانیش ولی توی گیم پلی هیچ بازی انیمه ای نمیتونه با استورم مبارزه کنه.
بعد مثینکه برای دوستان جا نیوفتاده بازی fighting رو با Adventure مقایسه نکنن.
یعنی تو میگی بازی ای که 80 درصدش به دیالوگ های مسخره و حوصله سر بر خلاصه میشه، جالب تر از بازی Ubi بود؟ من که نمیگم بازی عالی بود ولی دو نسخه ای که Ubi داد به مراتب سرگرم کننده تر بود. درسته که مبارزات Storm فوق العاده عالی بود، ولی دیگه دلیل نمیشه چون یه بخش از بازی عالی کار شده همه بخش های بازی رو بزاریم کنار که، بازی فوق العاده خسته کننده است اینقدر کسل کننده میشه که حد نداره.
اگر همین مبارزات عالی بازی هم نبود که نابود بود.

شما داری جک میگیا.....=))
افتضاح ترین بازی ناروتو همین broken bond بود از وقتی وارد Ninja storm شدیم تازه می فهمیم ناروتو یعنی چی....

یعنی تو میگی بازی ای که 80 درصدش به دیالوگ های مسخره و حوصله سر بر خلاصه میشه، جالب تر از بازی Ubi بود؟ من که نمیگم بازی عالی بود ولی دو نسخه ای که Ubi داد به مراتب سرگرم کننده تر بود. درسته که مبارزات Storm فوق العاده عالی بود، ولی دیگه دلیل نمیشه چون یه بخش از بازی عالی کار شده همه بخش های بازی رو بزاریم کنار که، بازی فوق العاده خسته کننده است اینقدر کسل کننده میشه که حد نداره.
اگر همین مبارزات عالی بازی هم نبود که نابود بود.
برادر! مثل این میمونه بیای یه بازی ریسینگ، که یه تیکه پیاده روی برای تعویض ماشین داره رو بیای با یه بازی سیمولیشن مقایسه کنی و بگی اه اه آخه این چه راه رفتنی بود! اولا اگه 80 درصد بازی دیالوگ بودش، 20 درصد بقیش چی بود؟ مثلا 10 درصد مبارزه و 10 درصد کات سین؟ بازی یوبی کاملا ادونچر بودش و Broken Bond که بدترین بازی بود که میشد ساخت انقدری که باگ داشت و احمقانه بودش. دو دست بشین بازی رو آنلاین بازی کن، با یکی ورسوس بزن، میفهمی کدوم بهتره. ضمنا استورم هم به ناروتو خیلی نزدیک تر بودش. تا اینکه بخوای مثل ماست موسیر شوریکن پرت کنی و در حد تکن 1 بازی کند باشه.

برادر! مثل این میمونه بیای یه بازی ریسینگ، که یه تیکه پیاده روی برای تعویض ماشین داره رو بیای با یه بازی سیمولیشن مقایسه کنی و بگی اه اه آخه این چه راه رفتنی بود! اولا اگه 80 درصد بازی دیالوگ بودش، 20 درصد بقیش چی بود؟ مثلا 10 درصد مبارزه و 10 درصد کات سین؟ بازی یوبی کاملا ادونچر بودش و Broken Bond که بدترین بازی بود که میشد ساخت انقدری که باگ داشت و احمقانه بودش. دو دست بشین بازی رو آنلاین بازی کن، با یکی ورسوس بزن، میفهمی کدوم بهتره. ضمنا استورم هم به ناروتو خیلی نزدیک تر بودش. تا اینکه بخوای مثل ماست موسیر شوریکن پرت کنی و در حد تکن 1 بازی کند باشه.
من نمیفهمم چرا میخوای اینقدر این بازی رو خوب بدونی؟ نمیگم بد بود ولی واقعا داغون بود AA بازی که منفی بود، تو بخش سرگرمی که شدیدا از شکست خورده، دقیقا یه بازی ای بود که بعد 3 یا 4 ساعت شدیدا خسته کننده میشد در حالی که همین BB که میگی اصلا اینجوری نبود. اگه از Storm مبارزاتش رو بگیری و کات سین هاش رو دیگه هیچی برای گفتن نداره، واقعا سازنده ها هیچ وقتی برای بخش کلی بازی نزاشته بودن هیچ درگیری تو بازی نبود هیچ سورپرازی تو بازی نبود، فقط یه بخش مبارزه بود و بس دیگه بقیه اش رو به اجبار گذاشته بودن تو بازی هیچ ایده ای پشت بقیه بخش های بازی نیست! واقعا نمیدونم چه طوری میگی، تو این چند سال که بازی های ناروتو کردم واقعا اون عنوانی که Ubi از این سری ساخت بهترین بازی ای بود که از ناروتو کردم.
واقعا ایده پشتش بود یه بازی هرتی پرتی نبود که سازنده برای فروش بخواد بسازه.

من نمیفهمم چرا میخوای اینقدر این بازی رو خوب بدونی؟ نمیگم بد بود ولی واقعا داغون بود AA بازی که منفی بود، تو بخش سرگرمی که شدیدا از شکست خورده، دقیقا یه بازی ای بود که بعد 3 یا 4 ساعت شدیدا خسته کننده میشد در حالی که همین BB که میگی اصلا اینجوری نبود. اگه از Storm مبارزاتش رو بگیری و کات سین هاش رو دیگه هیچی برای گفتن نداره، واقعا سازنده ها هیچ وقتی برای بخش کلی بازی نزاشته بودن هیچ درگیری تو بازی نبود هیچ سورپرازی تو بازی نبود، فقط یه بخش مبارزه بود و بس دیگه بقیه اش رو به اجبار گذاشته بودن تو بازی هیچ ایده ای پشت بقیه بخش های بازی نیست! واقعا نمیدونم چه طوری میگی، تو این چند سال که بازی های ناروتو کردم واقعا اون عنوانی که Ubi از این سری ساخت بهترین بازی ای بود که از ناروتو کردم.
واقعا ایده پشتش بود یه بازی هرتی پرتی نبود که سازنده برای فروش بخواد بسازه.

نمیدونم جدیدا چه اتفاقی افتاده همه فکر میکنن 4 تا اصطلاح انگلیسی به کار ببرن انگار خیلی میدونن....
AA نداشت که نداشت شما بهتر بازی رو انالیز میکنی یا مجله ی فامیتسو که به این بازی 39 از 40 داده...

تو بخش سرگرمی شکست خورده بود؟؟؟
ببخشید نتونست شما رو سرگرم کنه!!!

Broken Bond خسته کننده نبود؟؟؟
دقیقا کدوم مرحله اش خسته کننده نبود ؟؟؟اون مرحله ی مسخره که واسه Chuji باید میرفتیم کارخونه ی چیپس سازی یا اون مرحله ی احمقانه ای که باید میرفتیم دنبال گیاه واسه شامپو درست کردن؟؟؟؟

اگر از storm مبارزات و دیالوگش رو بگیریم هیچی نمیمون؟؟؟
نه تو رو خدا بیا کاراکتر هاش هم برداریم از روش خیاله شما راحت شه!!!!

دنبال سورپرایز میگردی بفرما برو Heavy rain بازی کن.این بازی همه چیزش مشخصه.داستانش رو همه از قبل میدونن.
حتما میخواستی Orochimaru یهو بابای ناروتو از اب در بیاد سورپرایز بشی
بقیه جوابت رو نمیدن به این خاطر نیست که هیچی از بازی حالیشون نیست برای اینه که حوصله ی سر و کله زدن با ملت رو ندارن.
همین......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or