کاراکترهای موجود در RE:ORC معرفی شدند

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
شرکت کپکام در تریلری که امروز منتشر کرد اطلاعات بسیار زیادی در مورد ویژگی های 2 گروه Spec Ops و نیرو های ویژه Umbrella و همچنین تخصص های ویژه هر فرد در این گروه ها را نشان داد.از این کاراکتر ها می‌توان در 3 حالت Online بازی یعنی Biohazard ، Survivor و Team Attack که قبلا توسط کپکام معرفی شده بود، استفاده کرد. البته طبق اطلاعاتی که شرکت کپکام منتشر کرده از این کاراکتر ها می‌توان در حالت 4 به 4 Team Battle که در آن باید با موج های مختلف زامبی ها و B.O.W مواجه شوند نیز استفاده کرد.
این تریلر را می توانید در ادامه خبر مشاهده کنید:

[video=aparat;264a5ecc2cd6953219e8f0e8966fa39b119090]http://www.aparat.com/v/264a5ecc2cd6953219e8f0e8966fa39b119090[/video]​

چند روز پیش یه تریلر از بازی دیدم. اون اُبُهت nemesis رو ازش گرفته بودن... اون بدبختم به گند کشیدن :| کاش RE:ORC کلا ساخته نمی شد و می چسبیدن به 6

چند روز پیش یه تریلر از بازی دیدم. اون اُبُهت nemesis رو ازش گرفته بودن... اون بدبختم به گند کشیدن :| کاش RE:ORC کلا ساخته نمی شد و می چسبیدن به 6

RE:ORC یه پیش غذا به حساب میاد , غذای اصلی همون RE6 هستش :d

هر چند یه پیش غذای مضخرف اشتها رو واسه غدای اصلی از بین میبره :d

میگم داود این تریلری که گذاشتی چه کیفت خوفی داره , full hd نیست ؟!
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
RE:ORC یه پیش غذا به حساب میاد , غذای اصلی همون RE6 هستش :d

هر چند یه پیش غذای مضخرف اشتها رو واسه غدای اصلی از بین میبره :d

میگم داود این تریلری که گذاشتی چه کیفت خوفی داره , full hd نیست ؟! :d

در واقع FullHD-3D هستشش.با عینک باید ببینی...:d
***** بود ویدیوشش رفتم با قند شکن دانلود کردمش، بعدش رفتم اپلود کردم. همین 20 مگ 1 ساعت طول کشید کاراش!#:-s
ببینید حالش رو ببرید!:d

این بازی یک Spin off هست فقط! از اولش هم انتظار زیادی ازش نداشتم، فروش بازی به زور شخصیت! از هر فرصتی استفاده کردند تا فروش خودشون رو تضمین کنند!

دقیقا! من هم این تریلر رو دیدم و مثل یک جوک بودش اینقدر که اکشن بود و اصلا اون حس ترس مبارزه با Nemesis رو نداشت. کیلو کیلو کنارش بشکه TNT گذاشته بودن و کارکترها هم که ماشالا فقط نارنجک و تیرهای کالیبر بالا به سمتش شلیک میکردن! آخرش هم خیلی مسخره یک صدایی داد و افتاد مرد!

والا من از این بازی زیاد بدم نیومد.
اویل خوبی نیست ولی بازی خوبی هست به نظرم. اکشن خیلی خوبی داره ولی حس ترس اصلا نداره. یعنی قرار هم نبوده داشته باشه.

زامبی کشیم دنیایی داره ها ، گیم پلی بازی که شبیه نسخه 5 بود !
من شخصا مخالف این نسخه بودم ولی الان موافقش هستم ! درسته رزیدنت اویل با آلمان های اصلیش نیست ولی این وسط چیزی که واسه من مبهم بود اینه چرا فقط یک گروه چند نفری باید با این ویروس مبارزه کنن ؟ (سال 98) الان میخوان به بازی گروه های دیگه هم اصافه کنند !
اگه درست یادم باشه تو رزیدنت اویل 3 دیدیم که نیروهای پلیس میریزن تو شهر ولی هیچ وقت خبری ازشون نمیشد !
با این بازی نمیشه ترسید ولی اگه داستان مرتبطی داشته باشه بازی خوبی میشه !
البته این بازی از نظر من ارزش 35 دلار رو بیشتر نداره ، هرچند من پایرت خورم :دی

اگر رزیدنت اویل 1 و2 و3 وباز سازی هایی از ان برای گیم کیوب و یا کدورونیکا منتشر تنها بخاطر علاقه برنامه نویسان و طراحانش بود!

الان دردشون پول هست . حیف دوران طلایی که برای کنسول ها گذشت. با این همه قدرت سخت افزاری یه مشت بازی مبتذل هرروز داره تولید میشه. اخه نه سناریو داره نه گیم پلی. همش رو وام داره نسخه های قبلیشون هستند...
همان طور که کپ کام در این روند ... سازی برای داینوکرایسس 3 عذر می خوام ... کرد. ان شاالله این نسخه 6 دیگر تمام کننده این نسل خواهد بود. همان بهتر که از اویل خاطره در یاد بماند. خاطر داینوکرایسس 1و2 بسیار بهتر از تولیدمجدد ان بدست این پولدوستان است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or