کابوسی دیگر در راه است؟ PSN دوباره قطع شد!!!

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
ساعاتی پیش متاسفانه خبر های به گوش رسید که شبکه psn دوباره دچار قطعی شده است.سونی این خبر را در Twitter رسمی خود تایید کرد و گفت که کارشناسان این شرکتاز مشکل ایجاد شده خبر دارند و سعی بر این دارند که دوباره سیستم را راه اندازی کنند.

هنوز هیچ خبر تکمیلی از سونی در این باره منتشر نشده است که دلیل اصلی این قطعی ها چه می تواند باشد و هنوز بعد از 4 ساعت هیچ اپدیتی به خبر اضافه نشده است.
یعنی ممکن اسن دوباره خاطره ی بد 19 آپریل تکرار شود!!!!؟

خبر های تکمیلی را در همین تاپیک دنبال کنید.

اپدیت
:انگار در بعضی مناطق PSN دوباره به وضع سابق برگشته ولی هنوز سونی هیچ بیانیه ی رسمی صادر نکرده است......

اپدیت 2:مشکل انگار به طور کامل حل شده ولی هنوز بیانیه ی رسمیه سونی نیومده.

آخرین ویرایش:
چرا جو بيخود ميدين ؟ كابوسي ديگر در راه است ! lol

كلا1-2 ساعت قطع شده بود كه سريع هم وصل شده و الانم هيچ مشكلي وجود نداره ...

یه لحظه اسم تاپیک دیدم فکر کردم PSN برای 2 یا 3 ماه قطع شده.:dدیگه 1 یا 2 ساعت چیه که بخواد کابوس بشه!!:d

سونی باید یه فکر اساسی بکنه چه وضعشه بعد از اون داستان دومین باره شبکش قطع میشه الان دوستان میگن طبیعیه لایو هم اینجوری میشه اما خدایی لایو سالی یه بار شاید اینجوری شه تازه اونم از قبل اعلام میکنن اما سونی:(

کلا قطعیش یه 2 ساعت نرسید
از دیروز حدودای ساعت 6:30 - 7 تا 11:30 اینا قطع بود
بعد هم وصل شد

پ.ن: گویا سوء تفاهم شده، من 6:30 دیدم PSN قطع شده رفتم بیرون و برگشتم که شده بود 11 اینا، وصل شده بود :دی

آخرین ویرایش:
من فکر کردم دوباره هکرها حمله کردن حالا دو ساعت قطع بوده مگه چی شده حالا این قدر جو میدید)x

• Like
Reactions: hosein me
خوب خدا رو شکر فقط 1-2 ساعت اینجور بود .. بعد از قضیه 19 اپریل فکر نکنم به این مشکل 2 باره دچار شه .

• Like
Reactions: Farh@d
PSN ترکید سرویس شد زخم شد منفجر شد کابوسی ویران کننده

منبع :

خودم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or