gameware کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 8, 2010 #1 سلام دوستان یه کابل vga برای کنسول x360 لازم دارم برای یکی از دوستان آکبند یا کارکرده فرقی نداره فقط سالم باشه! فوری همراه با ارسال به شهرستان
سلام دوستان یه کابل vga برای کنسول x360 لازم دارم برای یکی از دوستان آکبند یا کارکرده فرقی نداره فقط سالم باشه! فوری همراه با ارسال به شهرستان
gameware کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 8, 2010 #3 آكبند دارم 18000 تومان ميخواي داداش ؟ بیشتر... ممنون عزیز متاسفانه قضیه کنسل شد!! عذرمیخوام از دوستان،تاپیک نابود بشه لطفاً
آكبند دارم 18000 تومان ميخواي داداش ؟ بیشتر... ممنون عزیز متاسفانه قضیه کنسل شد!! عذرمیخوام از دوستان،تاپیک نابود بشه لطفاً
ДядsЙ کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Oct 8, 2010 #4 نوشته شده توسط gameware: ممنون عزیز متاسفانه قضیه کنسل شد!! عذرمیخوام از دوستان،تاپیک نابود بشه لطفاً بیشتر... منم سالم کار کرده داشتم با قیمت مناسب. خودت میتونی قفلش کنی. ویرایش رو بزن، بعد صفحه ی ویرایشگر پیشرفته، اون پایین یه گزینه برای قفل تاپیک هست.
نوشته شده توسط gameware: ممنون عزیز متاسفانه قضیه کنسل شد!! عذرمیخوام از دوستان،تاپیک نابود بشه لطفاً بیشتر... منم سالم کار کرده داشتم با قیمت مناسب. خودت میتونی قفلش کنی. ویرایش رو بزن، بعد صفحه ی ویرایشگر پیشرفته، اون پایین یه گزینه برای قفل تاپیک هست.