Sparda
کاربر سایت
زرد برای تصویر و سفید و قرمز برای صدا که مال عهد بوق هست و به هیچ وجه اینکارو نکنین...من تست کردم و بی هیچ شکی HDMI بهتره (قابل توچجه اینکه میدونم کمپوننت تی وی کجا هست و درست وصل کردم! و فرق HDMI رو با HDTV میدونم!!!)شما HDMI رو بخر...الا این پست قبلی منه که سوالم اینجاستو با دقت بخون.بچه هایی که تست کردن پس کوشون.
قبل از اینکه برم کابل سونی بخرم یه سوال داشتم کسایی که کیفیت کابل کامپوننت و hdmi اینجا تست کرده بودن و گفتن کیفیت hdmi بهتره می خواستم بدونم کابل 360 تشونو به قسمت component تی وی شون وصل کردن یا av ?? ساده تر بگم منظورم اینه که کابل 360 تشونو که 6 تا فیش داره رنگ سبز ابی قرمز برای تصویر و سفیدو قرمز برای صدا رو وصل کردین یا فقط زرد برای تصویر و سفیدو قرمز برای صدا؟؟ چون خیلی کیفیت این دوتا با هم فرق می کنه؟
هنوزم فکر می کنم hdmi برای کیفیت 1080p هست و فرقی نداره تو 1080i .صحبت هایی که در مورد نویز می کردین باعث شد ای نسوالو بپرسم چون من اصلا نویزی ندارم نویز تو حالتیه که 3 تا فیش وصل باشه.

.اون موقع که من پریمم گرفتم خبری از داشبورد پاییزی که قرار بیادو بازی هارو تا حدی کپی کنه و تی وی hd نبود کاش منم الایت می گرفتم که نخوام 50 واسه کابل بدم الان که حساب می کنم می شه دقیقا به اندازه پول یه الایت به جز کمتر بودن ظرفیت هاردم.بازم تشکر می کنم می رم کابل HDMI :cheesygri بخرم
پس حتما از تک فیش هم میشه HD گرفت.