کابل HDMI کیفیت بهتری می ده یا کابل خود xbox360???

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
الا این پست قبلی منه که سوالم اینجاستو با دقت بخون.بچه هایی که تست کردن پس کوشون.
قبل از اینکه برم کابل سونی بخرم یه سوال داشتم کسایی که کیفیت کابل کامپوننت و hdmi اینجا تست کرده بودن و گفتن کیفیت hdmi بهتره می خواستم بدونم کابل 360 تشونو به قسمت component تی وی شون وصل کردن یا av ?? ساده تر بگم منظورم اینه که کابل 360 تشونو که 6 تا فیش داره رنگ سبز ابی قرمز برای تصویر و سفیدو قرمز برای صدا رو وصل کردین یا فقط زرد برای تصویر و سفیدو قرمز برای صدا؟؟ چون خیلی کیفیت این دوتا با هم فرق می کنه؟
هنوزم فکر می کنم hdmi برای کیفیت 1080p هست و فرقی نداره تو 1080i .صحبت هایی که در مورد نویز می کردین باعث شد ای نسوالو بپرسم چون من اصلا نویزی ندارم نویز تو حالتیه که 3 تا فیش وصل باشه.
زرد برای تصویر و سفید و قرمز برای صدا که مال عهد بوق هست و به هیچ وجه اینکارو نکنین...من تست کردم و بی هیچ شکی HDMI بهتره (قابل توچجه اینکه میدونم کمپوننت تی وی کجا هست و درست وصل کردم! و فرق HDMI رو با HDTV میدونم!!!)شما HDMI رو بخر...;)

منم که قبلا Pre داشتم با کامپوننت بازی می کردم.اما حالا که الیت گرفتم و با HDMI به تلویزیون وصل کردم نسبت دیگه نویز ندارم.البته اینم بگم که اگه آخرین رزولوشنی که از TV می گیرید 1080i هستش فرق چندانی به جز کاهش نویز شاید نبینید. قدرت HDMI وقتی که با 1080p بازی کنید نمایان میشه.

تشکر ویژه از sparda و fardin :love: .اون موقع که من پریمم گرفتم خبری از داشبورد پاییزی که قرار بیادو بازی هارو تا حدی کپی کنه و تی وی hd نبود کاش منم الایت می گرفتم که نخوام 50 واسه کابل بدم الان که حساب می کنم می شه دقیقا به اندازه پول یه الایت به جز کمتر بودن ظرفیت هاردم.بازم تشکر می کنم می رم کابل HDMI :cheesygri بخرم

آخرین ویرایش:
قبل از اینکه برم کابل سونی بخرم یه سوال داشتم کسایی که کیفیت کابل کامپوننت و hdmi اینجا تست کرده بودن و گفتن کیفیت hdmi بهتره می خواستم بدونم کابل 360 تشونو به قسمت component تی وی شون وصل کردن یا av ?? ساده تر بگم منظورم اینه که کابل 360 تشونو که 6 تا فیش داره رنگ سبز ابی قرمز برای تصویر و سفیدو قرمز برای صدا رو وصل کردین یا فقط زرد برای تصویر و سفیدو قرمز برای صدا؟؟ چون خیلی کیفیت این دوتا با هم فرق می کنه؟
هنوزم فکر می کنم hdmi برای کیفیت 1080p هست و فرقی نداره تو 1080i .صحبت هایی که در مورد نویز می کردین باعث شد ای نسوالو بپرسم چون من اصلا نویزی ندارم نویز تو حالتیه که 3 تا فیش وصل باشه.
زود جواب بدین ممنون می شم

دوست عزیز دیگه اینقدر شعورمون میرسه که چجوری کابل Component رو وصل کنیم! اگر فقط از 3 فیشی که شما گفتین استفاده می کردم که نمی شد اصلا HD گرفت...
نتایجی که بهت گفتم هم مربوط به 720p بود! اصولا در مورد اسکن i یا همون Interlaced هم نظر ندیم بهتره! در کل من استفاده از اسکن Interlaced( مثل 1080i ) رو توصیه هم نمی کنم مگر در مواردی که مجبور باشیم...

نتیجه هم که قبلا بهت گفتم : در اسکن 720p با استفاده از کابل HDMI رنگها زنده تر و تفکیک تصویر بهتری نسبت به HD Component گرفتم.

دوست عزیز دیگه اینقدر شعورمون میرسه که چجوری کابل Component رو وصل کنیم! اگر فقط از 3 فیشی که شما گفتین استفاده می کردم که نمی شد اصلا HD گرفت...

فرزاد جان خودتو زیاد ناراحت نکن. اینم شد مثل تاپیک صدای دالبی 360. اونجام جند نفری بودن که با همین 2 تا فیش استرو صدای دالبی میگرفتن.:lol: پس حتما از تک فیش هم میشه HD گرفت. :-"

rainbow من نگفتم بی شعوری من تشکر کردم.کجایی؟ببین دیگه اینجور جواب نمی دی.
انقدر اینجا ادم بی سواد ریخته که باعث شد من این سوالو بپرسم که چجوری فیشو وصل کردین وگرنه اصلا منظور من این نبود که با تک فیش می شه کیفیت hd گرفت .شما کافیه پست های بعضی از یوزر هارو تو این تاپیکو یه بار بخونین متوجه می شین منظور من چیه.
fardin جان از شما هم تشکر کردم ولی منظورت از این پست اخرت چی بود؟نمی دونم واقعا از شما دو نفر بعید بود من چیزی نمی گم شاید سو تفاهم پیش اومده.ولی اصلا تو باغ نیستی من چی گفتم شما چی می گی.کی گفته من با 2 تا فیش صدای دالبی یا با یه فیش تصویر hd گرفتم من گفتم.نه دادا من شعورم می رسه که کابلو از همون اول به قسمت کامپوننت وصا کردم تمام پست های من از اول بخون البته نه مثل الانت .شایدم فارسیت بده بگو به چه زبونی بنویسم که نخوای خودتو اینجوری مسخره کنی.
در ضمن این تاپیکو من زدم و 3 صفحه بیشتر نشده و مفید هم بوده لااقل برای خیلی ها.دیگه ادامه ندین.در ضمن عضو تحریریه <<<<جند نه چند.
اینم بگم انقدر زبان می دونم که نخوام تو فروم ایرانی فعالیت کنم.اوضاع فروم های بازیسنتر هم برای همین بد شده اینجا جای خیلی ها مثل من نیست.جز اینکه یا همه عدای مدیر های سایتو در بیارن یا بیان به یکی گیر بدن توهین کنن یا از پستو مقامشون سو استفاده کنن هیچی جز عصاب خورد کنی نداره.به همه بر می خوره حتی اگه خوبشونو بگی.اه اه اه .
مدیرا حالا بیان پاک کنن پستارو ولی ته قضیه چی می شه.بیاین حل کنید نه پاک

آخرین ویرایش:
rainbow fardin جان از شما هم تشکر کردم ولی منظورت از این پست اخرت چی بود؟نمی دونم واقعا از شما دو نفر بعید بود من چیزی نمی گم شاید سو تفاهم پیش اومده.ولی اصلا تو باغ نیستی من چی گفتم شما چی می گی.کی گفته من با 2 تا فیش صدای دالبی یا با یه فیش تصویر hd گرفتم من گفتم.نه دادا من شعورم می رسه که کابلو از همون اول به قسمت کامپوننت وصا کردم تمام پست های من از اول بخون البته نه مثل الانت .شایدم فارسیت بده بگو به چه زبونی بنویسم که نخوای خودتو اینجوری مسخره کنی.

دوست عزیز اولا زود آتیشی نشو. به قول خودت سوتفاهم شده. منم منظورم از پستی که در مورد صدای دالبی گفتم اصلا شما نبودید.به قول خودت بیسواد خیلیه بهتره یه سری به همون تاپیکی که گفتم بزنی تامتوجه شی. در ضمن من اصلا قصد توهین نداشتم شاید نتونستم منظورم رو خوب برسونم.(در ضمن من اصلا نمی دونستم اون پست شماست از روی نوشته بچه ها جواب دادم) اگر هم فکر میکنی بی احترامی شده من شخصا ازت عذر خواهی می کنم.

در ضمن عضو تحریریه <<<<جند نه چند.

حق داری اشکال بگیری. بعد از 2 روز تموم پای کامپیوتر نشستن و تایپ کردن بدون اشکال برای آماده سازی و استقبال از پریمیوم ها حق داری بیای از این اشکال بگیری. اصلا عادت کردین هر چی میشه به خودتون بگیرین و زود قضاوت کنین بعد میاین برای طرف هزار تا اشکال در میارین.
باشه چشم دیگه تکرار نمیشه که چند رو جند بنویسم.
اینم بگم که هیچ کس اینجا همچین کاری رو نمیکنه که از پست و مقامش سو استفاده کنه چون اینو بدون اون بالا مدیرایی نشستن که در صورت چنین کاری گرفتن پست و مقام که هیچی بنم می کنن. در ضمن بازم می گم خیلی زود از کوره در رفته. اما بازم اگه اشکال از من بود من عذر میخوام.

وصا >> وصل
عدای
عصاب>> اعصاب
....

دوست عزیز اولا زود آتیشی نشو. به قول خودت سوتفاهم شده. منم منظورم از پستی که در مورد صدای دالبی گفتم اصلا شما نبودید.به قول خودت بیسواد خیلیه بهتره یه سری به همون تاپیکی که گفتم بزنی تامتوجه شی. در ضمن من اصلا قصد توهین نداشتم شاید نتونستم منظورم رو خوب برسونم.(در ضمن من اصلا نمی دونستم اون پست شماست از روی نوشته بچه ها جواب دادم) اگر هم فکر میکنی بی احترامی شده من شخصا ازت عذر خواهی می کنم.

حق داری اشکال بگیری. بعد از 2 روز تموم پای کامپیوتر نشستن و تایپ کردن بدون اشکال برای آماده سازی و استقبال از پریمیوم ها حق داری بیای از این اشکال بگیری. اصلا عادت کردین هر چی میشه به خودتون بگیرین و زود قضاوت کنین بعد میاین برای طرف هزار تا اشکال در میارین.
باشه چشم دیگه تکرار نمیشه که چند رو جند بنویسم.
اینم بگم که هیچ کس اینجا همچین کاری رو نمیکنه که از پست و مقامش سو استفاده کنه چون اینو بدون اون بالا مدیرایی نشستن که در صورت چنین کاری گرفتن پست و مقام که هیچی بنم می کنن. در ضمن بازم می گم خیلی زود از کوره در رفته. اما بازم اگه اشکال از من بود من عذر میخوام.
اینکه من اومدم پرسیدم که شما چجوری کابلو وصل کردین فقط به خاطر پست های پوزر هایی بود که اطلاعاتشون غلط بوده.
اینکه raindow می یاد می گه شعورمون می رسه و... با اون لحنش ...هر کسی جا من بود همین بر خوردو داشت تی وی منم تا 2 مگا ساپورت می کنه من اگه رو 1080i یا 720p بحث مکی کردم فقط به خاطر این بود که کمتر رو gpu فشار بیاد که مشکل گرمایی...قبلا توضیح داده بودم.در ضمن من فکر کردم شما اومدی حرفشو تایید کردین.در ضمن من عضو تحریریه نیستم که غلط گرفتی.ولی به هر حال امیدوارم در مورد rainbow هم سو تفاهم باشه و بیشتر دقت کنیم که چی تایپ می کنیم.منم از شما عذر می خوام همین طور که گفتمو گفتین خرد را شکر که سوتفاهم بودم
اینم اضافه کنم من زیاد رو شما شناخت نداشتم ولی واقعا از rainbow انتظار نداشتم!

آخرین ویرایش:
بای بازی سنتر

فروم هر جاش که بری عصاب خورد کن شده یعنی 10 بار این تاپیکو خوندم نمی دونم چی باعث شد که فکر کنی به شعورت توهین شده.من دیگه نمی تونم محتاط تر و با دقت تر از اینی که تایپ می کنم تایپ کنم.
در کل بیام اینجا فعالیت داشته باشم که چی چه سودی داره به جز بدهکار شدن به ملت که یه بچه مدرسه ای بیاد بگه نینجا گرافیکش خداست و از همه بازی ها خفن تره یا یه سوال بپرسی طرف انقدر تعصب نشون می ده رو اون گیم یا کنسول که هر چی دلش می خواد بگه یا اونم از فروم راهنمایی بازی های 360 که راه کار های بازی در سال تحصیلی نوشته که کتاب بگیرین جلو بابا مامانتون بعد بگین درسم تموم شد حالا بازی کنم بابا بعد باباش دواش کنه اه اه اه بچه بازی تا چه حد اونم از اون فروم pc که نوشتن اوضاع به کام پی سی بازها !!!یعنی pc کنسولو سوسک کرده .خنده دار نیست؟اومدن با بازی های کنسول 360 و پلی3 که مولتی پلتفرم هست که قرار برای پی سی هم بیاد(همه می دونیم برای سود بیشتر) گفتن که اره دیگه کنسول هیچ حرفی برای گفتن نداره و اوضاع به کام پی سی شده .مثلا فکر می کنن این تاپیک هارو بزن قطعات سخت افزار تو مغازشون فروش می ره.اطلاعات غلط تاپیک های بچه گونه توهین پرخاش ادای مدیر در اوردن تذکر اخلاقی از کاربر عضو 2008 گرفتن پیشبینی قفل تاپیک توسط یوزر ها و...
در نظر بگیرین تو دانشگاه بچه های دبستانی راهنمایی دبیرستانی با هم قاطی باشه و سر یه کلاس بشینید اون موقع می شه بازی سنتر.تا وقتی فروم ها از لحاظ سنی جدا نشه اوضاع همینه .
ببیند همیشه همین بوده روال یه چی می دی یه چی می گیری کسی مدیون کسی نیست کسی هم هر جور دلش بخواد با هر کسی حق صحبت نداره عصر حجر که نیست هر چیزی حدی داره وقتی از اون حدش خارج بشه لبریز می شه که خ... م...یه باز چیزی نمی گم بار دوم........ می خواستی غیر مستقیم بگی می دونم چی ولی اشتبا برداشت کردی این چیزایی که صحبت می شه چرک کف دسته تو این 3 ماه 6 تاش خرج شده که 2 تاش برا گیم بوده 3 تاشم اون ور اب 1کیشم رفتو امدای بالاس که بالا 18 که اینجا نگم ... .منظورم از کجایی پست قبل فهمیدی؟
عصابمو خورد چی کنم :-"می گن سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندن فکر کنم همیشگی باشه که دیگه نمی یام فروم بازیسنتر نیازی نیست پست هارو بر گردونین بزارین تاپیک همین جا تموم شه بای بازی سنتر نقطه

فروم هر جاش که بری عصاب خورد کن شده یعنی 10 بار این تاپیکو خوندم نمی دونم چی باعث شد که فکر کنی به شعورت توهین شده.من دیگه نمی تونم محتاط تر و با دقت تر از اینی که تایپ می کنم تایپ کنم.
در کل بیام اینجا فعالیت داشته باشم که چی چه سودی داره به جز بدهکار شدن به ملت که یه بچه مدرسه ای بیاد بگه نینجا گرافیکش خداست و از همه بازی ها خفن تره یا یه سوال بپرسی طرف انقدر تعصب نشون می ده رو اون گیم یا کنسول که هر چی دلش می خواد بگه یا اونم از فروم راهنمایی بازی های 360 که راه کار های بازی در سال تحصیلی نوشته که کتاب بگیرین جلو بابا مامانتون بعد بگین درسم تموم شد حالا بازی کنم بابا بعد باباش دواش کنه اه اه اه بچه بازی تا چه حد اونم از اون فروم pc که نوشتن اوضاع به کام پی سی بازها !!!یعنی pc کنسولو سوسک کرده .خنده دار نیست؟اومدن با بازی های کنسول 360 و پلی3 که مولتی پلتفرم هست که قرار برای پی سی هم بیاد(همه می دونیم برای سود بیشتر) گفتن که اره دیگه کنسول هیچ حرفی برای گفتن نداره و اوضاع به کام پی سی شده .مثلا فکر می کنن این تاپیک هارو بزن قطعات سخت افزار تو مغازشون فروش می ره.اطلاعات غلط تاپیک های بچه گونه توهین پرخاش ادای مدیر در اوردن تذکر اخلاقی از کاربر عضو 2008 گرفتن پیشبینی قفل تاپیک توسط یوزر ها و...
در نظر بگیرین تو دانشگاه بچه های دبستانی راهنمایی دبیرستانی با هم قاطی باشه و سر یه کلاس بشینید اون موقع می شه بازی سنتر.تا وقتی فروم ها از لحاظ سنی جدا نشه اوضاع همینه .
ببیند همیشه همین بوده روال یه چی می دی یه چی می گیری کسی مدیون کسی نیست کسی هم هر جور دلش بخواد با هر کسی حق صحبت نداره عصر حجر که نیست هر چیزی حدی داره وقتی از اون حدش خارج بشه لبریز می شه که خ... م...یه باز چیزی نمی گم بار دوم........ می خواستی غیر مستقیم بگی می دونم چی ولی اشتبا برداشت کردی این چیزایی که صحبت می شه چرک کف دسته تو این 3 ماه 6 تاش خرج شده که 2 تاش برا گیم بوده 3 تاشم اون ور اب 1کیشم رفتو امدای بالاس که بالا 18 که اینجا نگم ... .منظورم از کجایی پست قبل فهمیدی؟
عصابمو خورد چی کنم :-"می گن سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندن فکر کنم همیشگی باشه که دیگه نمی یام فروم بازیسنتر نیازی نیست پست هارو بر گردونین بزارین تاپیک همین جا تموم شه بای بازی سنتر نقطه

جای این نوشته ها اینجا نیست.می تونی توی تاپیک انتقادات این بحث رو مطرح کنی.
در ضمن قرار نیست به خاطر یه اتفاق یا درگیری کوچک اینجا رو ترک کنی.دنیای مجازی ارزش این کارا رو نداره...
من نمی دونم شماها با خودتون چه فکری می کنید.

rainbow من نگفتم بی شعوری من تشکر کردم.کجایی؟ببین دیگه اینجور جواب نمی دی.
انقدر اینجا ادم بی سواد ریخته که باعث شد من این سوالو بپرسم که چجوری فیشو وصل کردین وگرنه اصلا منظور من این نبود که با تک فیش می شه کیفیت hd گرفت .شما کافیه پست های بعضی از یوزر هارو تو این تاپیکو یه بار بخونین متوجه می شین منظور من چیه.

گفتم یه smiley بذارما : :biggrin1: ...

این smiley (یعنی :biggrin1: ) رو باید آخر این عبارت پست قببلیم اضافه کنم تا لحنم درک بشه :

دوست عزیز دیگه اینقدر شعورمون میرسه که چجوری کابل Component رو وصل کنیم! اگر فقط از 3 فیشی که شما گفتین استفاده می کردم که نمی شد اصلا HD گرفت... :biggrin1: ...

بهتر شد ؟! ;)

موقعيتي پيش اومد كه من 360 رو با هر 3 كابل HDMi و Component و حتي VGA Cable هم تست كنم، اونم از نوع 84ش، تلويزيون هم LA32R71 هستش و بايد بگم تو اون مدت كمي كه اين تست رو انجام دادم، تفاوتي بين دو كابل HDMI و Component نديدم، البته انتظاري هم نداشتم چون هردو رو روي 720p تست كردم.

سلام خوبید من یه مانیتور ال ای دی 19اینچ دارم مانیتورم پورت dvi و vga داره من یه تبدیل dvi to hdmi وصل کردم الانم با hdmi اکس باکسمو به مانیتورم وصل کردم واسه صدا هم از اون روشی استفاده کردم که a/v رو هم وصل میکنیم بعد یه قسمت از اونو میبریم تا hdmi جاشه میدونید چی میکم دیگه a/v منظورم همون کابلیه که جدا میخریم واسه مانیتورهای vga کا دوتا خروجی صدا هم داره الان چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1.همون طور که گفتم led هستش چرا تو قسمت های تاریک یا سیاه رنگ های سیاه یه جوری میشه خیلی تاریک؟
2.الان که رفتم تو تنظیمات disply خیلی رزولوشن نوشته از جمله 1080p 780p,1366*768,1280*768,1280*1024 و... رو کدومشون بزارم گرافیکش از همه بالاتره؟
3.احساس میکنم اگه رو 1280*1024 بزارم از همه بالاتره اره؟

فک کنم رزولیشن مانیتورم 768*1366 باشه.

یه سوال ولی جون مادرتون میخندید فقط الان نخندید اوکی
من برادرم یه ال ای دی e52 داره 40 اینچ تازه خریده بود منم تستش کردم با کابل اچ دی ام ای وقتی با کابل اچ دی وارد میشدم روش نوشته بود 800*600 .بود فکر کنم یه همچین چیزی بالاتر نبود هرکاری کردم نشد ولی ایا میشه تو خود ایکس باکس دستکاری کرد و رزلوشن رو برد بالا؟؟(با کابل اچ دی) با کابل کامپوننت وصل کردم نوشته بود pal 50 , pal 60 دیگه هواسم نبود واسه کابل اچ دی هم این کار رو بکنم ایا اینجوری میشد رزلوشن رو تغییر داد

یه سوال ولی جون مادرتون میخندید فقط الان نخندید اوکی
من برادرم یه ال ای دی e52 داره 40 اینچ تازه خریده بود منم تستش کردم با کابل اچ دی ام ای وقتی با کابل اچ دی وارد میشدم روش نوشته بود 800*600 .بود فکر کنم یه همچین چیزی بالاتر نبود هرکاری کردم نشد ولی ایا میشه تو خود ایکس باکس دستکاری کرد و رزلوشن رو برد بالا؟؟(با کابل اچ دی) با کابل کامپوننت وصل کردم نوشته بود pal 50 , pal 60 دیگه هواسم نبود واسه کابل اچ دی هم این کار رو بکنم ایا اینجوری میشد رزلوشن رو تغییر داد

حرفت که خنده دار نیست سوال پرسیدی دیگه خیلیا این مشکلو داشتن
برو تو تنظیمات اونجا میتونی رزولیشن رو بذاری رو 1080

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or