ژاپن با 33 پا نابود شد . وضیعیت مسئولان بازی در ژاپن .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
2011_0311_tsunami_japan_m.jpg

درود .

همانطور که میدانید فاجعه بزرگ و تاسف بازی در کشور ژاپن دیروز رخ داد . این کشور شاهد یک زمین لرزه به قدرت 8.9 ریشتر بود ولی این تمام فجایعی نبود که مردم ژاپن در شمال شرقی این کشور با ان برخورد کردند . بعد از زمین لرزه یک Tsunami عظیم (به وسعت 33 پا) نیز به این رویداد تاریخی در این کشور دامن زد و باعث رفتن برق و مشکلات فراوان برای این مردم شد ؛ طبق گزارشات محلی امار کشته شدگان بیش از 1000 نفر گزارش شده است . در همین راستا نیز سازندگان و دست اندکاران صنعت بازی نیز بی نصیب از این فاجعه نبودند .
اقای Yasuhiro Okada از مرکز اصلی شرکت سونی واقع در توکیو در طی خبری اعلام کرد که شش کارخانه خود را در شمال شرق این کشور متوقف کرده است .

امار دیگر از سازندگان و مسئولان بازی به شرح زیر است .

استاد Hideo Kojima در صفحه توئیتر : حال من خوب است . ( شایعه ای مضحک نیز مبنی کشته شدن ایشون در IGN نیز امده است )

اقای
Suda 51 در صفحه توئتیر : من اسیبی ندیده ام . با تمام پرسنل مان مکان را بدون اسیبی ترک کردیم ، همچنین حمایت خود را برای کسانی که تحت تاثیر این فاجعه بزرگ بوده اند را اعلام میداریم .

اقای Katsuhiro Hararda در صفحه توئیتر : پس لرزها هرز گاهی چند بار می اید .

اقای Tai Thien Wee در صفحه توئیتر : مطمئن نیستم . در حال حاظر به هیچ وجه نمیتوانیم تکان بخوریم .

اقای Cade Peterson از (Sony Computer Entertainment) . همین الان مطمئن شدم که SCEJ و SCEI خوب هستند . واووو .

اقای Warren Keyes از (Sony Computer Entertainment) : تمامی همکارانمان در Aoyama و Shinagawa در سلامت هستند و امیدوارم برای بقیه هم اینطور باشد .

آخرین ویرایش:
هر جاي ديگه همچين اتفاقي ميفتاد با خاك يكسان ميشد!!!!
ژاپن يكي از قطبهاي بازيسازيه از هيمن جهت اميدوارم واسه هيچ كدوم از شركتهاي بازي سازيشون مشكل هادي ايجاد نشده باشه

• Like
Reactions: u.s.a
ممنون فرهاد جان بابت تاپیک
ولی احساس می کنم تاپیک داره منحرف میشه
مهم تر از این ها سلامتی کل مردم ژاپن هستند نه یک شخص خاص تو این شرایط بحرانی !!!!

• Like
Reactions: Alien87 and shefer
خدا این بلایا رو حتی از دشمن آدم دور کنه.خیلی وحشتناکه خیلی.امروز اخبار سونامی رو نشون داد توی ژاپن.واقعا غمناکه

عنوان تاپیک رو هم عوض کنید لطفا، کجا نابود شد؟؟!×

اگه اینجا بود حتما نابود میشد، اما اونجا ژاپن هست و به این مسائل عادت دارن، فقط ایندفه ای خیلی شدیدتر بود و بیشتر تلفاتش هم از سونامی بوده نه خود زلزله.

دوستان نمیخوام Spam بدم ولی این کلیپ رو ببینید این مثلا زمانیه که داشت زلزله میومده توی یه فروشگاه تو ژاپن !!! بعد حالا به نظرتون CAPCOM نمیدونم بقیه به این راحتیا میمیرن:دی

در مورد نیروگاه رییس جمهورشون گفت به صورت خودکار خاموش شدن و مواد رادیو اکتیو پخش نشدخ.
پ.ن:ساری فور اسپم!

اگه هرجای دیگه اتفاق میفتاد به احتمال زیاد علاوه بر نابود شدن اون کشور باید خبر نابودی کمپانی ها و کنسل شدن چند بازی هم می شنیدیم!!! اینطور واسه ما گیمرها خیلی دراماتیک تر میشد... اما چه میشه کرد! جاپونه دیگه :d

کلا مسخره بازی شده اینجا ! نمیشه نظرتو بگی ! همه چیز اسپم شده ! دیگه کجاش فروم میشه ؟!
باو سایت های خارجی هم مزه زیاد میندازن ! اینطوری گیر نمیدن !
بگو سایت بابامه دیگه ...

خوب خدا رو شکر .. اینا حیفن .. من داره کم کم از این جاپ.نیا خوشم میاد. خداوند کونامی رو خودش حفظ کنه ...
الان این اسپم بود ؟ خوب زلزله خیلی خطرناکه .. زمین میلرزه .. یه بار تو دانشگاه دانشکده لرزید .. ولی آب نبود تسونامی نیومد .. خوشبختانه نیروگاه اتمی هم نبود ..

ولی این خبر ای جی ان خیلی مسخره بود خدایی .. همون اول دیدم خندم گرفت .. بعد تو امضای دوستان هم اینجا دیدم بیشتر خندم گرفت

کلا مسخره بازی شده اینجا ! نمیشه نظرتو بگی ! همه چیز اسپم شده ! دیگه کجاش فروم میشه ؟!
باو سایت های خارجی هم مزه زیاد میندازن ! اینطوری گیر نمیدن !
بگو سایت بابامه دیگه ...
اینجا صفحه حوادث روزنامه همشهری یا Twitter و Friend Feed نیست و سایت تخصصی گیمینگ ِ و هر چیزی که ربطی به گیمینگ نداشته باشه، قاعدتا اسپم محسوب میشه. سایت تخصصی گیمینگ هم نیازی به تحلیل های جنایی، تخمین تعداد کشته های یک زلزله و سایر موارد مشابه نداره، در این صورت و با توضیحات فوق اگر مشکلی دارید، می تونید فعالیت خودتون رو محدود کنید، این پست شما هم اسپم محسوب میشه و طبق آیین نامه سایت برای وظائف مقرر شده برای مدیر، یک امتیاز منفی در پی خواهد داشت. قبل از تذکر من به هیچکس اخطار ندادم ولی وقتی تذکر میدم، هیچ خطایی قابل چشم پوشی نیست. اگر هم تاپیک قفل نمیشه دلیل بر این نیست که اینجا رو با تاپیک مباحث گوناگون اشتباه بگیرید.

ضمنا همونطور که میدونید، توضیح کاملا واضح و روشن ِ و نیازی به ادامه دادن نیست، ثانیا اگر ادب رو رعایت نکنید، مجبور میشم دسترسی شما رو قطع کنم.

• Like
Reactions: S0HEIL and u.s.a
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or