ژاپنیها منتظر این بازیها هستند. لیست 10 تایی Famitsu

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

images

درود .

ژاپنیها انها نه منتظر عناوین مهمی چون Gears of War 3 و Uncharted 3هستند نه به بازیهای غرب توجهی دارند انها همچنان با سبکهای فانتزی خود حال میکنند .
شاید بیخود نباشد که بازیهای غرب در ژاپن فروش انچنانی ندارند .
حال شما فکر کنید بازی به نام Gundam Musou 3 در لیست 10 تایی قرار گیرد که کمتر کسی حتی نامش را شنیده باشد ولی در ژاپن ایگونه نیست مجله معروف و ژاپنی famitsu در طی خبری 10 عنوانی که خیلی منتظر ان هستند را منتشر کرد شاید در این عناوین 2 الی 3 عنوان قابل توجه ما باشد عناوینی چون The Last Story و Final Fantasy Versus 13 و Metal Gear Solid Rising که اینها هم در صدر قرار ندارند لیست به شرح زیر است
شایان ذکر است بازی جدید استاد Hironobu Sakaguchi یعنی last story نیز حدود 30 ساعت میباشد و پروژه ساخت این بازی سه سال و نیم به طول انجامیده است و همچنین به گفته ایشون این بازی به اتمام رسیده است .
1. [PS3] Gundam Musou 3
2. [Wii] Dragon Quest X
3. [PS3] Catherine
4. [PSP] Shining Hearts
5. [PSP] The 3rd Birthday
6. [PS3] Metal Gear Solid Rising
7. [PS3] Dynasty Warriors 6
8. [PS3] Samurai Warriors 3Z
9. [Wii] The Last Story
10. [PS3] Final Fantasy Versus 13

دوستان من بعنوان یه گیمر بزن بکش برو جلو افراطی!!!!(بازی های غرب پسند) باید یه اعترافی بکنم:
واسه اولین بار توی گوشیم به بازی JRPG انجام دادم و بی نهایت خوشم اومد.حتما دوستان یه امتحانی بکنن.بدجوری معتاد بازی شدم.این سبک فوق العاده اس....
پ.ن:اینجانب در گذشته از مسخره کنندگان بالفطره JRPG بودم.ولی هم اکنون به راه راست هدایت شدم.

اصل ایندای بودن یک بازی به قدیمی بودنشه. اگه قرار باشه بازسازیش کنن، همون بهتر که Gears of Fantasy بسازن.
مسلئه اصالت نیست،مسئله اینه که بازی فن های زیادی داره که بشدت خواهان بازسازیش هستن+شاهکار هم هست+شرکت سازنده اش هم از خداشه با ریمیک بازی ای که فروش میلیونی داشته پول پارو کنه.
آخرین خبرها در مورد ریمیکش هم حاکی از اینه که هنوز امکانش هست ساخته شه.بعید هم بنظر می رسه SE چنین کار سودآوری رو انجام نده.

دوستان من بعنوان یه گیمر بزن بکش برو جلو افراطی!!!!(بازی های غرب پسند) باید یه اعترافی بکنم:
واسه اولین بار توی گوشیم به بازی JRPG انجام دادم و بی نهایت خوشم اومد.حتما دوستان یه امتحانی بکنن.بدجوری معتاد بازی شدم.این سبک فوق العاده اس....
پ.ن:اینجانب در گذشته از مسخره کنندگان بالفطره JRPG بودم.ولی هم اکنون به راه راست هدایت شدم.

هان خوش امدی به جمع ما رفیق
اگر میدانستم زودتر بهت میگفتم و میاوردمت توی جمع خودمان :d
ای کاش من هم میتوانستم بروم ژاپن و همش بازی های ژاپنی انجام بدم همش:x:x:x:x

ولی نمیدونید چقدر لذت داره استفاده از material های مختلف تو بازیهای jrpg

تا جایی که من یادمه فقط در ff7 میشد از material استفاده کرد( که البته یکی از بهترین سیستم ها در کل سری ff بود)
از همه چیز تعجب آور تر اینه که این فامیتسو منتظر دایسیدیا نیست!

اتفاقا کاملا قابل درک ـه. در مقابل ff های قدیمی مثل 5 و 6 و 7 و 8 این بازی اصلا ff حساب نمیشه. کلا برای منی که از شماره 1 تا 13 ( منهای 12و 11 ) و کلی spin off دیگه رو بازی کردم اخرین ff شماره 9 بود و این سری دیگه نابود شد. حالا هرچقدر هم که میخوان اب ببندن بهش و هرچی دستشون رسید به عنوان ff بدن بیبرون.
در مورد بحث remake هم امیدوارم 6 یا 8 رو remake کنند هرچند SE برای من مرده محسوب میشه و هیچ امیدی ندارم.

تا جایی که من یادمه فقط در ff7 میشد از material استفاده کرد( که البته یکی از بهترین سیستم ها در کل سری ff بود)

اتفاقا کاملا قابل درک ـه. در مقابل ff های قدیمی مثل 5 و 6 و 7 و 8 این بازی اصلا ff حساب نمیشه. کلا برای منی که از شماره 1 تا 13 ( منهای 12و 11 ) و کلی spin off دیگه رو بازی کردم اخرین ff شماره 9 بود و این سری دیگه نابود شد. حالا هرچقدر هم که میخوان اب ببندن بهش و هرچی دستشون رسید به عنوان ff بدن بیبرون.
در مورد بحث remake هم امیدوارم 6 یا 8 رو remake کنند هرچند SE برای من مرده محسوب میشه و هیچ امیدی ندارم.
شما دیسیدیا رو تجربه کردید کوروش جان ؟
میبخشید ولی فکر نکنم . چون مسئله دیسیدیا کاملا با بقیه FF ها متفاوته . چه از نظر شماره ای و چه Spin off های شماره ای .
دیسیدیا یه Crossover بین تمام FF هاست و از بیخ و بن فرق داره با هر FFـی . فایتینگه اصلا . نسخه اول هم که دیدید چقدر موفق بود . کلا دیسیدیا رو نباید با FF های اخیر و به اصطلاح دوران نابود شده FF مقایسه کرد چون هیچ ربطی به اونا نداره ..

شما دیسیدیا رو تجربه کردید کوروش جان ؟
میبخشید ولی فکر نکنم . چون مسئله دیسیدیا کاملا با بقیه FF ها متفاوته . چه از نظر شماره ای و چه Spin off های شماره ای .
دیسیدیا یه Crossover بین تمام FF هاست و از بیخ و بن فرق داره با هر FFـی . فایتینگه اصلا . نسخه اول هم که دیدید چقدر موفق بود . کلا دیسیدیا رو نباید با FF های اخیر و به اصطلاح دوران نابود شده FF مقایسه کرد چون هیچ ربطی به اونا نداره ..
بله بازی کردم. شکل psp رو میتونید تو لیست کنسول هام ببینید. اصلا برام جذاب نبود ولی بخاطر چند شخصیت از جمله squall ادامه دادم. من هم میدونم فایتینگ ـه ولی ff جذابیتش به سبک قدیمش ـه نه فایتیگ بودنش. بالا هم نوشتم غیر از 11و12 تقریبا تمامشون رو بازی کردم. ضمنا موفقیت فروش برای من هیچ وقت عامل جذابیت بازی نبوده و فاکتور های دیگه ای دارم.
شما که انتظار نداری کسی که تمامی ff بغیر از 2 شماره رو بازی کرده اینو امتحان نکرده باشه؟

بله بازی کردم. شکل psp رو میتونید تو لیست کنسول هام ببینید. اصلا برام جذاب نبود ولی بخاطر چند شخصیت از جمله squall ادامه دادم. من هم میدونم فایتینگ ـه ولی ff جذابیتش به سبک قدیمش ـه نه فایتیگ بودنش. بالا هم نوشتم غیر از 11و12 تقریبا تمامشون رو بازی کردم. ضمنا موفقیت فروش برای من هیچ وقت عامل جذابیت بازی نبوده و فاکتور های دیگه ای دارم.
شما که انتظار نداری کسی که تمامی ff بغیر از 2 شماره رو بازی کرده اینو امتحان نکرده باشه؟
حقیقتا اولین FF فنی هستید که میبینم از دیسیدیا لذت نبردید . دیسیدیا یه FF شماره دار نبود که بخواد سبک قدیمی باشه . یه Spin off برای PSP بودش و به نظر خود ِ من این متفاوت بودنش توی سری واجب بودش . البته فایتینگه خالصم نبود ، المان های RPG زیاد داشت .
فروش هم اتفاقا موفقیت دیسیدیا نبود . بلکه نمرات و نقد ها بود ارزش بازی چقدره . بازی که بیش از 200 ساعت گیم پلی دست نخورده برای یه کنسول دستی داره .
این قـــضیه FF نبودن رو من کاملا متوجه هستم که منظورتون چی هست . اما به عقیده خودم در مورد دیـــسیدیا صدق نمی کنه .

حقیقتا اولین FF فنی هستید که میبینم از دیسیدیا لذت نبردید . دیسیدیا یه FF شماره دار نبود که بخواد سبک قدیمی باشه . یه Spin off برای PSP بودش و به نظر خود ِ من این متفاوت بودنش توی سری واجب بودش . البته فایتینگه خالصم نبود ، المان های RPG زیاد داشت .
فروش هم اتفاقا موفقیت دیسیدیا نبود . بلکه نمرات و نقد ها بود ارزش بازی چقدره . بازی که بیش از 200 ساعت گیم پلی دست نخورده برای یه کنسول دستی داره .
این قـــضیه FF نبودن رو من کاملا متوجه هستم که منظورتون چی هست . اما به عقیده خودم در مورد دیـــسیدیا صدق نمی کنه .
اتفاقا نه تنها از dissidia لذت نبردم بلکه از crisis core هم اصلا خوشم نیومد ( بغیر از شخصیت پردازی برای zack که برای من خیلی جالب تر از cloud بود).
ولی مساله اینجاست که یکی مثل من از SE انتظار ساختن بازی مبارزه ای نداره. همون FF قبلی یا بازیهایی شبیه به اونها رو احیا کنن بقیه سبکها پیشکش. شاهد این ادعا همین که چند بار شماره 1و 2 رو پورت کردن و گاهی کمی گرافیک رو ارتقا دادن و ملت استقبال کردن.
چیزی که من از SE برای FF میخوام یک نقشه بزرگ با انواع وسایل سفر روی این نقشه با کلی summon ( نه 5 یا 6 تا) به همراه یک سیستم level up درست و حسابی با کلی dungeon و سوراخ سمبه مختلف و مخفی که بار اول نتونی همشون رو پیدا کنی با boss یی در حد atma weapon va ultima weapon , ... با ایتمهایی مثل doom train ( که جزو summon ها هم بود) با مینی گیمهایی مثل ورق بازی شماره 8 و کلی موارد مخصوص به این سری هستند نه فایتینگ یا داستان های عاشقانه احمقانه ( به نظر من ).

اتفاقا نه تنها از dissidia لذت نبردم بلکه از crisis core هم اصلا خوشم نیومد ( بغیر از شخصیت پردازی برای zack که برای من خیلی جالب تر از cloud بود).
ولی مساله اینجاست که یکی مثل من از SE انتظار ساختن بازی مبارزه ای نداره. همون FF قبلی یا بازیهایی شبیه به اونها رو احیا کنن بقیه سبکها پیشکش. شاهد این ادعا همین که چند بار شماره 1و 2 رو پورت کردن و گاهی کمی گرافیک رو ارتقا دادن و ملت استقبال کردن.
چیزی که من از SE برای FF میخوام یک نقشه بزرگ با انواع وسایل سفر روی این نقشه با کلی summon ( نه 5 یا 6 تا) به همراه یک سیستم level up درست و حسابی با کلی dungeon و سوراخ سمبه مختلف و مخفی که بار اول نتونی همشون رو پیدا کنی با boss یی در حد atma weapon va ultima weapon , ... با ایتمهایی مثل doom train ( که جزو summon ها هم بود) با مینی گیمهایی مثل ورق بازی شماره 8 و کلی موارد مخصوص به این سری هستند نه فایتینگ یا داستان های عاشقانه احمقانه ( به نظر من ).
البته Crisis Core هم یه بحث جداست و به نظرم عقیده و سلیقه شما یه کوچولو خاصه :دی .
من بازم یه حرفی رو میزنم : وقتی باید گفت دیسیدیا FF نبود که شماره دار باشه . نه یه spinoff برای یه کنسول دستی . و بازم یه تنوع توی این سری لازم بود . حالا کاری ندارم الان SE داره گند میزنه و فقط باید روی JRPG تمرکز داشته باشه ، اما توی دیسیدیا با المان های فایتینگی که داشت موفق بود . حالا شاید به مذاق شما خوش نیومده باشه چون چیزی که از FF اونم spinoff میخواین متفاوت باشه ، اما بازی عالی بود و نقد ها و اینا ثابتش می کنه . اولین بارم هست که FF بازی رو میبینم که از دیسیدیا و CC لذتی که دیگران بردن رو نمی بره . به هر حال سلیقه است دیگه :دی !

ولی اینکه FF ِ اصلی باید برگرده به اصالت خودش موافقم . هر چند دیگه امکان نداره FFـی مثل قبل ببینیم .

و حداوند جاپنی هارو در زمینه ی گیم موجوداتی عجیب و کاملا متفاوت آفرید :d
و البته اونا هم در مورد ما و بقیه از همین جمله استفاده میکنن :d

در کل به شخص سری FF رو در FF3 و FF X و FF 8 دیدم متاسفانه دیگه از FF X_2 با اون افتضاح و FF XI که نگو ادم کوچولوها و دیگر هیچ ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or