چیپ 32 نانومتری برای X360

rezaigi2004

کاربر سایت
کمپانی IBM اعلام کرد چیپ های 32 نانومتری برای کنسول X360 از نیمه دوم سال 2009 به بعد عرضه خواهد شد و این بدین معنی میتونه باشه چیپ های کوچکتر از مدل Falcon که 65 نانومتری هستند به 45 نانومتری آپگریت میشوند اما تولید چیپ های اورجینال بر پایه 32NM از سوی IBM تایید شد اگر این چیپ تولید شود از نظر قدرت 45 درصد و از نظر سرعت پرداز داده ها 30 درصد کنسول افزایش و ترقی پیدا میکند.

942.jpg

آخرین ویرایش:
گر این چیپ تولید شود از نظر قدرت 45 درصد و از نظر سرعت پرداز داده ها 30 درصد کنسول افزایش و ترقی پیدا میکند.
آخه کوچک کردن پردازنده چه ربطی به سرعتش داره ؟
سرعت و قدرت تو پردازنده اصلا چه فرقی داره که درصد اوردی ؟!
مگه PC ه که Xbox360 جدید بیاد سرعتش زیاد بشه ؟!

احتمالا یا خبر رو از سایت فن بوی برداشتین، یا بد ترجمه کردین !
به هر حال این تاپیک هم بهتره که پاک بشه چون اشتباهه !
خوبه نویسنده عضو تحریریه هم هست

با همين يه تيكه حرفت نشون دادي كه هيچي حاليت نيست.اگه يزره سخت افزار حاليت ميشد ، مي فهميدي كه كوچكتر كردن پردازنده ربطي به قدرت پردازش اون نداره.

بايد خبر رو بفهمي و از صحت و اعتبارش مطمن بشي ، و اينقدر اخبار دروغ تو انجمن نزاري.

اخبار دروغ بزار ..... بعدش به بچه هاي فن بوي360 بگو بيان ازت تشكر كنن

نمي دونم چرا اينقدر دوست داري اخبار دروغ و شايعه بزاري آقاي فن بوي 360

اي خدا .................................................. .............!
ايندفعه به كاهدون زدي:laughing:
رضا مورد احترام اكثر كاربرهاي سايت با هر سليقه اي هستش. شما هم كه معلوم الحال.
واقعا از دست كاراتون خندم مي گيره.: laughing:
متاسفانه احساس ميكنم كه من هم از ديدن كلمه Banned روي نام كاربريتون خنده ام خواهد گرفت. هر چند اين چيزيه كه به مديرهاي سايت مربوط ميشه

اين متن اصلي خبر كه مربوط به kotaku ميشه .
همون خط اولش مربوط به ibm ميشه كه گفته ibm خبر از ساخته شدن پردازنده هاي 32 نانومتري داده كه در سال 2009 ساخته ميشند و اينها هم نتيجه گرفتن پس براي xbox360 هم ساخته ميشه .
حالا اين قضيه ي 45 درصد قدرت بيشتر و اين چيزها نميدونم توش از كجا سرچشمه گرفته !؟

Xbox 360 Could Get 32nm Chips By Late 2009

IBM made a major announcement today that they will be offering 32nm chips to their partners in the second half of 2009. This would mean that, yes, the Xbox 360 could get even smaller chips than the 65nm "Falcon" CPUs..or the rumored 45nm upgrade. We're talking power savings of 45% and speed boosts of 30% over IBM's last generation of hardware...it's flat-out better technology that will reduce the propensity of overheating drastically, and maybe even make way for a smaller console.

So it will be interesting to see if Microsoft opts to go with 45nm chips (available next year) and then 32nm chips, or ends up skipping one of these technologies. Most of us probably won't know the difference—actually, most of us will know the difference—but only because we're obsessing about it here. here.

آخه کوچک کردن پردازنده چه ربطی به سرعتش داره ؟
سرعت و قدرت تو پردازنده اصلا چه فرقی داره که درصد اوردی ؟!
مگه PC ه که Xbox360 جدید بیاد سرعتش زیاد بشه ؟!

احتمالا یا خبر رو از سایت فن بوی برداشتین، یا بد ترجمه کردین !
به هر حال این تاپیک هم بهتره که پاک بشه چون اشتباهه !
خوبه نویسنده عضو تحریریه هم هست

اقا رضا عين متنو ترجمه كرده دليلي هم نداره كه بخواد تحريفش كنه عضو اصلاحيه كه نيست
سايت هم ابدا فن نيست اين كاملا مشخصه اصلا قدرتش بيشتر بشه چه استفاده اي اخرش كه بايد يه بازي بسازن كه روي همه ي 360 ها خوب اجرا بشه(جدا جدا كه نمي سازن)

اين متن اصلي خبر كه مربوط به kotaku ميشه .
همون خط اولش مربوط به ibm ميشه كه گفته ibm خبر از ساخته شدن پردازنده هاي 32 نانومتري داده كه در سال 2009 ساخته ميشند و اينها هم نتيجه گرفتن پس براي xbox360 هم ساخته ميشه .
حالا اين قضيه ي 45 درصد قدرت بيشتر و اين چيزها نميدونم توش از كجا سرچشمه گرفته !؟

Xbox 360 Could Get 32nm Chips By Late 2009

IBM made a major announcement today that they will be offering 32nm chips to their partners in the second half of 2009. This would mean that, yes, the Xbox 360 could get even smaller chips than the 65nm "Falcon" CPUs..or the rumored 45nm upgrade. We're talking power savings of 45% and speed boosts of 30% over IBM's last generation of hardware...it's flat-out better technology that will reduce the propensity of overheating drastically, and maybe even make way for a smaller console.

So it will be interesting to see if Microsoft opts to go with 45nm chips (available next year) and then 32nm chips, or ends up skipping one of these technologies. Most of us probably won't know the difference—actually, most of us will know the difference—but only because we're obsessing about it here. here.

فرخ جدا اينو نديدي:confused:

نوشته شده توسط omid750:
با همين يه تيكه حرفت نشون دادي كه هيچي حاليت نيست.
من اصلا این آقائی که تاپیک رو زده نمیشناسم ولی با همین یه تیکه حرفت خیلی چیزا رو نشون دادی...
آدم با کسی که 30 برابر خودش پست و تشکر داره اینجوری حرف نمیزنه.

در ضمن شما خیلی از سخت افزار میدونی؟ میتونی توضیح بدی چرا چیپ 32nm نمیتونه سرعت پردازش بیشتری داشته باشه؟ فتوا صادر کردی که نمیشه؟

آخرین ویرایش:
همه ي فن بوي هاي 360 بيان تا از آقا رضا حمايت كنن.......

آقا رضا هم قول ميده تا مي تونه اخبارهاي غير علمي و شايعه براي شما طرفداري 360 بزاره.

شما فن بوي هاي 360 هم سريع ازش تشكر كنيد.

واقعا از دست كاراتون خندم مي گيره.:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

مدیران ببخشید من جواب میدم واقعا ببخشید ( محترمانه میگم ) :
امید اگه تمام فنهای سایت جمع بشن با اینکه من هر دو کنسول با بازیهای اورجینالش تهیه میکنم به فن بودن من نسبت به ps3 نمیرسید . این بحث شمارو بچه گونه میدونم .
من غلط در اخبارهای رضا دیدم اما نه زیاد که خبر کج و کله برسه خبر و عالی خبر میرسونه . ( علیرضا منظور منو خودش فهمید یه دونه بود که گفتم درست کرد یک کلمه جا انداخت همونو گفتم )
رضا تاحالا خبرهای ps3 گذاشته شما ندیدی . من وارد جزئیات نمیشم . :mad:

آخرین ویرایش:
همه ي فن بوي هاي 360 بيان تا از آقا رضا حمايت كنن.......
هیچ ربطی نداره . من فن X360 نیستم ولی ازشون حمایت میکنم چون اگه همین آقا رضا نبود ، 50% خبر ها رو نمیفهمیدم. طرز حرف زدن شما غلط بود .من غلط در
اخبارهای رضا دیدم اما نه زیاد که خبر کج و کله برسه خبر و عالی خبر میرسونه .
آقا رضا خبر رو غلط نزاشته ، خبر از منبع خراب بوده !

اخبار دروغ بزار ..... بعدش به بچه هاي فن بوي360 بگو بيان ازت تشكر كنن

نمي دونم چرا اينقدر دوست داري اخبار دروغ و شايعه بزاري آقاي فن بوي 360

شما هم با این یه تیکه حرفت نشون دادی تو این سایت عضو نشدی مگه برای اینکه بخوای بین فن بوی های سونی و مایکرو جنگ و جدال راه بندازی برای اینکه این بحث هیچ ربطی به فن بوی ها نداره و فقط یه خبره که اونم هنوز به طور کامل معلوم نیست
در ضمن این دومین باره که من میبینم شما تو یه تاپیک که ربطی به فن بوی و ... نداره این بحث رو پیش میکشی از ما گفتن بود اگه میخوای بن نشی یکم به حرفات فکر کن قبل اینکه اونها رو به زبون بیاری و یا تایپ کنی;)

دسترسی omid750 به مدت 2 هفته از انجمن های سایت قطع شد.
اینجا جای مسخره بازی و توهین به دیگران نیست. شما نمی خواد صحبت از اخبار دقیق و موثق بکنی چون از همون 4 تا خبری که تا حالا گذاشتی مشخصه جقدر اطلاعات داری و البته اصلا هم فن بودی نیستی و کاملا بیطرفانه مطالبت رو ارسال می کنی!

من اصلا کاری ندارم که رضا اشتباه ترجمه کرده یا فن بوی هست یا از خودش خواسته جو سازی کنه چون سابقه این شخص خیلی مهمتر از 4 تا مطلبی هست که می زاره. کسی که روزی این همه خبر می زاره حالا 2 تاشم اشتباه باشه مهم نیست و در پست های بعدی تصحیح می شه ولی به خاطر مطلب اشتباه اجازه داده می شه اینجا کسی به دیگری توهین کنه!

اشكان اگه خود ibm اين حرف را گفته باشه فكر نكنم الكي باشه .
ibm همچین حرفی تو خبرش نزده! همچین چیزی اصلا با عقل جور در نمیاد و kotoku که کاملا بیخود کرده از خودش داستان ساخته! اصلا هم مهم نیست که معتبر باشه یا نباشه.

اینجوری بهتر شد چون بعضیها که تعدادشون توی این سایت کمه باید بفهمند که نباید به کسی توهین کنند حتی اگه خبری که اون شخص بی تقصیر اشتباه نوشته باشه:groupwave::groupwave:
اگه من جای omid750 بودم دیگه اطراف سایت پیدام نمیشد چون آقا رضا دریغ از اینکه یک کلمه جوابش را بدهد و فکر کنم رضا اونقدر توی قسمت اخبار سایت زحمت کشیده که اگه هر روز روزی دوبار اخبار غلط بنویسه بازم نزد ما همونقدر که بود ارزش داره
در ضمن اگه کسی اخبار سایت را دنبال کند متوجه میشود که بعضی از اخبار ایشون درمورد کنسول ps3 است.
من امیدوارم آقا رضا باز هم توی سایت زحمت بکشند و مثل همیشه موجب اطلاع رسانی کاربران شوند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or