چیپ گرافیکی موبایل جدید NVIDIA خیلی قوی تر از چیپ گرافیکی PS3 است.

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
images

در همایش گرافیک کامپیوتری Siggraph 2013 (خلاصه عبارت Special Interest Group on GRAPHics and Interactive Techniques) شرکت NVIDIA که تراشه های گرافیکی و قطعات کامپیوتری مرتبط را تولید می کند و نامی پرآوازه در این زمینه دارد از پروژه جدید خود با نام Project Logan (پردازنده های گرافیکی موبایل با تکنولوژی Kepler) سخن به میان آورد.
این تکنولوژی به تبلت ها و موبایل ها این امکان را می دهد که قدرت بیشتری نسبت به چیپ گرافیکی کنسول PlayStation 3 داشته باشند.

طبق گزارش سایت The Verge، تراشه های جدید Kepler Mobile تنها 2 وات برق مصرف می کنند اما می توانند تصویر گرافیکی به مراتب بهتری از تراشه های گرافیکی تبلت های نسل حاضر و حتی کارت گرافیکی GeForce 8800 شرکت NVIDIA که شش سال پیش عرضه شد، خلق کنند. واحد پردازش گرافیکی جدید موبایل این شرکت از تکنولوژی مشابه آخرین تراشه های دسکتاپ شرکت NVIDIA بهره می برد با این تفاوت که هسته های کمتری دارد و برق بسیار کمتری مصرف می کند.

برای نشان دادن قدرت چیپ جدید، شرکت NVIDIA دموی Ira را روی تبلت اندرویدی به نمایش گذاشت.

NVIDIA_Project_Logan_Mobile_Kepler-575x477.jpg

این دمو چهره شخصی را با نورپردازی و ظاهر گرافیکی نزدیک به حالت واقعی نمایش می دهد. چنین دموی گیرایی معمولاً بوسیله یک کارت تایتان و یا واحدهای پردازش گرافیکی بسیار قوی که هم اکنون توسط شرکت NVIDIA عرضه می شود، قابلیت اجرا دارد اما مشاهده شد که این پردازش گرافیکی، خیلی خوب بر روی یک تبلت به اجرا درآمد.

images

پروژه لوگان از 192 هسته بهره می برد و می تواند دموی Ira را به صورت full HD نمایش دهد. کارت تایتان با مصرف 250 وات و 3072 هسته پردازشی می تواند دموی Ira را با رزولوشن 4K به نمایش بگذارد.

nvidia-project-logan-tablet.png

چیپ های موبایل Keplerِ پروژه لوگان آخرین استاندارد های پردازش گرافیکی از جمله DirectX 11 و OpenGL 4.4 را پشتیبانی می نماید و به تبلت ها و کنسول های اندرویدی امکان می دهد بازیها را با جزئیات بیشتری به نمایش گذاشته و به شیوایی کنسول های بازی نسل حاضر به اجرا درآورند. توسعه دهندگان بسیاری علاقه به استفاده از این تکنولوژی برای به کارگیری در بازیهایشان دارند اما این تکنولوژی طبق گفته شرکت NVIDIA تا نیمه اول سال 2014 در دسترس قرار نمی گیرد.

1
2
3
4

پ.ن: الله اکبر!

آخرین ویرایش:
اگر من پارسال تو یه بحث تخصصی سخت افزاری میگفتم 1سال دیگه انویدیا میتونه 192 هسته cuda رو داخل یه گوشی موبایل یا تبلت جا کنه و قابلیت ساپورت فوول دایرکس11 با تمام امکاناتش رو داره میدونی عکس العمل اون جمع چی بود؟
روی من میخندیدن :d

مومن مگه شوخیه 192 تا هسته cuda فقط با مصرف 1 وات انرژی؟
الان یه 630gt با 96 هسته cuda داره متوسط 50 تا 60 وات برق میکشه.
با یه همچین جهشی بایدم اینطوری نمودار شیب سعودی پیدا کنه.

خودت جواب خودت رو دادی . مگه میشه با 1 وات ؟؟؟

جهش گرافیکی که مشکلی واسه غولهای گرافیکی نداره . تنها مشکل من میزان مصرف برقشه که بنظرم خارج از واقعیته . اگه میگفت در این گوشی یک باطری با کمترین مصرف انرژی موقع اجرای بازیهای خفن میزاریم قابل هضم تر بود .

همیت الان بازیهای IOS یا اندرویدیتونو اجرا کنید ببینید یک ساعته چه بلایی سر باطری میاره . با اینکه انقدر روشم تبلیغ میشه .

در مورد قویتر بودنش اگه مردن با همین جزییات یک گیم پلی بدن . عمرا هچین کاری بکنن . یک نمای کلوزآپ گذاشتن هنر کردن .

آخرین ویرایش:

جهش گرافیکی که مشکلی واسه غولهای گرافیکی نداره . تنها مشکل من میزان مصرف برقشه که بنظرم خارج از واقعیته . اگه میگفت در این گوشی یک باطری با کمترین مصرف انرژی موقع اجرای بازیهای خفن میزاریم قابل هضم تر بود .

همیت الان بازیهای IOS یا اندرویدیتونو اجرا کنید ببینید یک ساعته چه بلایی سر باطری میاره . با اینکه انقدر روشم تبلیغ میشه .

در مورد قویتر بودنش اگه مردن با همین جزییات یک گیم پلی بدن . عمرا هچین کاری بکنن . یک نمای کلوزآپ گذاشتن هنر کردن .
2 وات.
حرف انویدیا رو 99 درصد ه PC گیمرا قبول دارن, شما میخواد قبول نداشته باشی مشکل از خودته!

- - -ویرایش - - -

@PSVita
برو خونتون دیگه;)

پروژه لوگان از 192 هسته بهره می برد و می تواند دموی Ira را به صورت full HD نمایش دهد. کارت تایتان با مصرف 250 وات و
3072 هسته پردازشی
می تواند دموی Ira را با رزولوشن 4K به نمایش بگذارد.
دوست گرامی ممنون بابت ترجمه خبر.
لطفا این مورد رو اصلاح کنید.

کارت GTX Titan از 2688 هسته CUDA تشکیل شده نه 3072.
کارت Titan دارای 14 تا SMX هستش. با یک محاسبه ساده تعداد CUDA Core های تایتان بدست میاد:
14*192=2688

کارت 690 هستش که متشکل از دو تا GK104 هستش که در مجموع شامل 3072 هسته CUDA میشه.
----------------------------------------
اون Demo که روی یک SMX اجرا شده خیلی سنگین هستش. احتمالا نسبت به Demo که مخصوص Titan هستش ، کاهش گرافیک داشته.
اون Demo با نام LifeLike Human Face عرضه شده که می تونید از اینجا دانلود کنید و روی کارت های DX11 خودتون اجرا کنید.
با کارت780 میانگین 30 فریم گرفتم فقط از یک چهره انسان!!!

دوست گرامی ممنون بابت ترجمه خبر.
لطفا این مورد رو اصلاح کنید.

کارت GTX Titan از 2688 هسته CUDA تشکیل شده نه 3072.
کارت Titan دارای 14 تا SMX هستش. با یک محاسبه ساده تعداد CUDA Core های تایتان بدست میاد:
14*192=2688

کارت 690 هستش که متشکل از دو تا GK104 هستش که در مجموع شامل 3072 هسته CUDA میشه.
----------------------------------------
اون Demo که روی یک SMX اجرا شده خیلی سنگین هستش. احتمالا نسبت به Demo که مخصوص Titan هستش ، کاهش گرافیک داشته.
اون Demo با نام LifeLike Human Face عرضه شده که می تونید از اینجا دانلود کنید و روی کارت های DX11 خودتون اجرا کنید.
با کارت780 میانگین 30 فریم گرفتم فقط از یک چهره انسان!!!

سپاس از شما
من اطلاعات منبع را منتقل کردم،اشاره ای به GTX نکرده بود.
طبق اطلاعاتی که کسب کردم این کارت در مدل های مختلف هست که یک مدلش این هست:

The next Titan could be based on the fully enabled GK110 with 2880 Cores and 12 GB of GDDR5 memory

به جان خودم من خیلی دوست دارم کنسولم تو جیبم باشه هر وقت عشقم کشید وصلش کنم به TV . کاشکی بتونن از پتانسیل این تکنولوژی نهایت استفاده رو بکنن . عالی میشه !
نمی تونن از این تکنولوژی رو کارت های گرافیکیشون هم استفاده کنن ؟!

والا طبق حرف خود انویدیا گفته 2 وات.
بعد چندین مورد رو پلتفرمهای arm با x86 فرق میکنه.امکان داره که به احتمال بسیار زیاد هم همینطوره این یک دونه smx تغییرات زیادی کرده نسبت به smx که داخل کارت گرافیکهای دسکتاپ هست.

امکان داره ولتاژ کاری رو کاهش داده باشن .امکان داره بعضی قسمتها رو حذف کرده باشن.

ولی در کل وقتی انویدیا میگه اندازه 8800GTX قدرت داره خیلیها حرفش رو قبول میکنن چون کلا پلتفرمهایی که با پردازندهای ARM کار میکنن بخاطر ریسک بودن پردازنده نیاز به تعداد ترانزیستور کمتری نسبت به X86 دارن برای یک عملیات یکسان.
حرف انویدیا از جهاتی درسته.اون دمو رندریگ صورت رو هم همین الان روی سیستمم نصب هست .روی PC خیلی سنگین هست رندر این صورت .ولی خودشون هم اشاره کردن برای رندرینگ این صورت روی این پلتفرم یک سری موارد مثل رزلوشن تکسچرها رو کم کردن.

انویدیا مورد اعتماد خیلی از گیمرها و کارشناسهای این صنعت هست.انویدیا پیشتاز صنعت گرافیک هست البته AMD هم در مواردی قبول دارم ولی انویدیا رو بیشتر قبول دارم:d

خیلی دوست داشتم سونی در PS4 از GPU های این شرکت استفاده میکرد ولی متاسفانه نشد اونم فقط بخاطر دلایل مالی.اجرای فیزیک انویدیا روی خود GPU های خودش در مقایسه با پورت برای GPU های AMD که برای کنسولها هست خیلی خیلی موثرتر هست.GPU های خودش برای فیزیک با یک سری توابع ثابت خاص کاملا اماده هستن.فیزیک انویدیا میتونست صنعت گیم رو در نسل بعد واقعا نسل بعدی کنه ولی حیف کنار نیومد با شرکتهای دیگه.

شماها رو نمی دونم اما من یکی که حتی اگر گرافیکی 2 برابر PS4 رو هم رو گوشی بیارن حاضر نیستم بشینم با گوشیم بازی Hard Core بزنم و تنها حسی که به خوبی یک بازی به من می ده بر روی کنسول هست
در ضمن Nvidia تبلیغ زیاد می کنه،اگر یادم باشه یه زمانی می گفت GPU کنسول PS3 قدرت بالا تری نسبت به مال X360 داره اما بعدها مشخص شد نه تنها GPU قدرتمند تری نسبت به GPU کنسول X360 نداره بلکه ضعفهای بیشتری هم داره که اگر CPU قدرتمند Cell در PS3 گنجانده نمی شد چنین قدرتی از PS3 بر نمیومد،این رو خیلی از سازندگان بارها گفتند که با اینکه کار کردن با اینکه کار کردن با Cell سختی فراوانی داره اما قدرت خارق العاده ای داره
در ضمن عشق و حال یک بازی با جزییات بالا و واقع گرایانه اینه که روی نمایشگهای بزرگ خانگی انجام بشه مگر اینکه اون گوشی یا تبلت که از این چیپ استفاده می کنند از وضوح حد اقل 1080P برخوردار باشند که این کار هم قیمت محصول رو بالا می بره و هم مقدار مصرف باطری محصول و گرمایش سخت افزاریش رو

اقا بزنه گرافیک در حد خدا !!! تا وقتی اپل از انویدیا استفاده نکنه و فقط دستگاههای اندروید ازش استفاده کنن به درد نمیخوره که ...
نمونش همین نکسوس 7 ! مثلا روش تگرا 3 بود و وای وای چه چیزی به به کردن ... ولی چن تا بازی مخصوص براش اومد ؟! یه فیفا رو برای این بهینه نکردن !! تصور کن یه سیستم داری در حد خدا ولی روش لینوکس ریختی نمیتونی بازی نصب کنی ....

فوقالعاده است. فقط امیدوارم که این تکنولوژی رو به دست آندروید نابود نکنه :d چون آندروید واقعاً سیستم عامل ضعیفی هست و نمیتونه درست از سخت افزار بهره برداری کنه. من خودم الان تبلتم از Tegra3 با فرکانس کاری 1300 تشکیل شده ولی بیشتر مواقع چه تو محیط و چه در گیم با کندی مواجه شدم.
حالا به این نتیجه رسیدم که Apple چرا محصولاتش تماماً تحت انحصار خودش داره تولید میشه (سخت افزار یک مدل-سیستم عامل برای همه=سرعت عمل و بازدهی بالا)
اگه قیمتا پایین میومد 100 درصد تبلت Apple رو تهیه میکردم با وجود اینکه یه سری محدودیتها داره.

منم موافق حرف دوستان هستم به شدت! لذت از گرافیک بردن فقط و فقط تو اتاقه اونم با TV ۵۵ اینچ و اسپیکر سوراند نه با یه گوشی و تمرکز کردن روی یه صفحه ۵ ۶ اینچی و یه هدست تو گوش

طبق يه محاسبه اي كه شده قدرت پردازشي سريعترين تبلت فعلي كه ipad 4 با چيپ گرافيكي powersgx 554 mp4 هست حدود ٧٦.٨ GFLOPS , با برآورد حدودي قدرت پردازشي nvidia logon ، به عدد ٤٠٠ GFLOPS رسيدن! يعني يه چيزي حدود ٥ برابر!
باور يه همچنين قدرتي بر پايه معماري كپلر در ابعاد يه گوشي موبايل يا تبلت...
Screen%20Shot%202013-07-24%20at%203.18.44%20AM.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or