چین با ادغام دو پلتفرم PS3 و 360 کنسول جدیدش را ساخت !!!!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
sku_65976_1.jpg

درود .

همانطور که میدانید کشور چین ، کشوری میباشد در حال حاظر یکی از قدرتمند ترین اقتصادهای جهان را دارا میباشد . کشوری که با زدن اجناس ارزان توانسته دنیا را قبضه کند .
در همین راستا یک شرکت چینی با ادغام کردن دو پلتفرم PS3 , 360 که در شکل بالا مشاهده میکنید توانسته است یک کنسول جدید به وجود اورد ، این کنسول که نامش "Arcade Game Box" میباشد ، جعبه کنسول ان مشابه به کنسول 360 ، و دسته های ان نیز از PS3 الحام گرفته شده است ، حال اگر فکر میکنید چین انقلاب به پا کرده است و توانسته سخت افزار این دو کنسول را با یکدیگر ادغام کند و شما راحت بتوانید هردو بازی این دو کنسول را بروری "Arcade Game Box" بازی کنید سخت در اشتباه هستید،چون این کنسول
به هیچ عنوان بازیهای PS3 و 360 را اجرا نمیکند و فقط میتواند بازیهای ارکید ، PS1 ،PS2 و همچنین بازیهای Neo Geo و Game Boy را اجرا کند . قیمت این دستگاه 70 دلار میباشد که در این سایت در حال فروش است. بشتابید . Dealextreme

Kotaku

sku_65976_1_small.jpg
sku_65976_2_small.jpg
sku_65976_3_small.jpg
sku_65976_4_small.jpg
sku_65976_5_small.jpg
sku_65976_6_small.jpg
sku_65976_7_small.jpg
sku_65976_8_small.jpg
sku_65976_9_small.jpg
sku_65976_10_small.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Karchect
اگه کشور هایی مثل چین نبودند که کشورهایی مثل آمریکا نمیتونستن با سرعت محصولاتشون رو طراحی کنن و بدن با خیال راحت به چین براشون تولید کنه اونم طوری که هم برای آمریکا و هم برای چین سود آور باشه. چین هم خودش از لحاظ فکری خیلی قویه و از نظر ضریب هوشی کشور سطح بالایی هست ...

از موقعی که توی بازی سنتر عضو شدم خبرای عجیب غریب زیاد شنیدم ولی این عجیب ترین خبری بوده که تو تمام عمرم شنیده بودم و خواهم شنید.

فقط یه سوال کاملا تخصصی من هر چی این عکسا رو نگاه کردم جای سی دی خوردنش رو ندیدم؟؟!؟!؟

اقایون من یه سوال فنی دارم.اولا مگه اسم و لوگوی ps3 و xbox از نظر قانونی TM نیست..؟؟یعنی register trade mark هست...!!دومآ من تو همه ی سایتها دیدم و خوندم که علایم دسته ی سری PS family کلا TM هست و هر گونه استفاده پیگرد قانونی داره از طریق پلیس اینتر پول کار خونه رو تعطیل میکنن و هزارو یه بلای دیگه مخصوصآ این علایم X O |_| \/ اینها همه TM هستآ یعنی حتی شرکت معروف logitech هم که واسه PS و xbox دسته تولید میکنه از این 2 تا شرکت مجوز رسمی داره...!الکی نیست که..!! پس اینها چطور اومدن این محصول رو آشکار تبلیغ کردن..؟این همه شرکت تو دنیا هستن هیچ کدوم تا حالا جرآت همچین کاری رو نداشتن..!! واسه همین واسه من سوال پیش اومده..!

- Supports CPS1/CPS2/NeoGeo/GBA series games
ارتباطی به PS1 و PS2 نداره این
بازی های آرکید رو اجرا میکنه
CPS1 / 2 مربوط به ماشین آرکید کپکام میشه نه سونی پلی استیشن.
احتمالا یه مینیمم سیستم بر پایه لیناکسه و MAME
همین رو با تمام امکاناتش میتونید الان رو کامپیوترتون داشته باشید چه کاریه ساختنش

- Supports CPS1/CPS2/NeoGeo/GBA series games
ارتباطی به PS1 و PS2 نداره این
بازی های آرکید رو اجرا میکنه
CPS1 / 2 مربوط به ماشین آرکید کپکام میشه نه سونی پلی استیشن.
احتمالا یه مینیمم سیستم بر پایه لیناکسه و MAME
همین رو با تمام امکاناتش میتونید الان رو کامپیوترتون داشته باشید چه کاریه ساختنش

میشه بپرسم این CPS1 رو از کجا اوردید ؟ البته ظاهرا بازیهای PS2 رو هم میاره

Game Boy games. And Neo Geo games. And PS1 games, and (supposedly) PS2 games. And "many arcade games

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or