چیف و گاست در Left 4 Dead

RattleSnake

کاربر سایت
چیف و گــُـست در Left 4 Dead

left610.jpg

این یک مد یا یک بازی نیست بلکه فیلم این بازی است که ساخته شده و احتمالا پایان این ماه نمایش داده میشود .شهری که پر از زامبی است و همه جا الوده است فقط 4 بازمانده از این حادثه زنده هستند و باید برای بقای خود تلاش کنند .این فیلم برگرفته از بازی Left 4 Dead ساخته شده توسط valve است که تنوع جدید به دنیای بازیها داد ایا این فیلم که بازی ساخته مشود موفق خواهد شد.
در تصویر اصلی که می بینید شخصیت Ghost از بازی COD MWو شخصیت master Chief ازسری بازیهای Halo هم در این فیلم برای بیشتر شدن مخاطبان ایفای نقش میکنند. در این تصویر 5 شخصیت در حال نابود کردن زامبیها در تنگنا هستند.
fanfilm610.jpg

این فیلم توسط Northern Five Entertainment پخش میشود و سازنده ان Airsoft GI است.

منبع

آخرین ویرایش:
یکی از مزخرفترین بازی هایی که تو این نسل کردم اصلا سر و ته نداره حالا خیلی قشنگه میره شخصیت های بازی های دیگه رو هم میاره از چه روش های کثیفی برا فروش بازی استفاده میکنن مثل کریتوس توی مورتال کمبت

گاست؟ گاست؟ برادر من اون گــُـست/گوست خونده میشه.
این که خوب نوشته ما که بهش میگیم قاست

این نظر ها رو برای خودتون نگه دارین و همه جا خودتون رو تخلیه نکنین خیلی خوبه.
فکر نکنم به شما مربوط باشه نظر شخصیم ازادم توی تاپیکم نظر بدم

آخرین ویرایش:
یکی از مزخرفترین بازی هایی که تو این نسل کردم اصلا سر و ته نداره حالا خیلی قشنگه میره شخصیت های بازی های دیگه رو هم میاره از چه روش های کثیفی برا فروش بازی استفاده میکنن مثل کریتوس توی مورتال کمبت

این که خوب نوشته ما که بهش میگیم قاست:d:d

این نظر ها رو برای خودتون نگه دارین و همه جا خودتون رو تخلیه نکنین خیلی خوبه.

شما Counter Strike رو در نظر بگیر، سینگل ـش معنی نداشت اصلا، بحث اصلی سره مولتیش بود، که اونم فوقالعاده بود... اینم همینطوره، بازی ساختن که چند نفره بازی کنی....
راجع به این فیلمم فک میکنم همین یه ذره باشه دیگه بقیه نخوان بدن!
اون همه کاراکتر غول و بندازن تو فیلم دیگه اصلا لازم نیست نگران صدمه دیدین یه نفر باشیم که :دی همون چیف و مارکوس کافیه .... :دی

عزیر دل معلومه سرو ته نداره چون بازی مولتیه :|
اون سینگلی هم که شما بازی کردین واسه دست گرمیه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or