uriel
کاربر سایت
خیلی مقاله عالیه، اینقدر مفصله که هنوز نتونستم همش رو مطالعه کنم ولی انصافا بعد ازمدت ها مقاله ای با بار علمی و موشکافانه نسبت به یکی از ژانرهای محبوب بازی های ویدئویی مطالعه کردم، واقعا خسته نباشید، امیدوارم تعداد این مقاله ها بیشتر هم بشه چون برای ارتقای دیدگاه ها نسبت به بازی های ویدئویی بسیار مفیده، و اینکه چراییه نامگذاری ژانرها و مولفه های اون هارو به خوبی بشناسیم و توی بحث هامون فقط از منظر جانبداری از یه بازی که طرفدارش هستیم صحبت نکنیم.
از همین حالا اعلام آمادگی میکنم اگه روزی خواستین برای ژانر first person shooter مطلبی با این کیفیت قرار بدین من حاضرم به تیم نویسندگی خوب سایت کمک کنم و ضمن اینکه مطالب مفیدی رو با هم share میکنیم و از اطلاعات هم بهره میبریم یه مقاله درخور هم برای اون ژانر که اتفاقا طرفداراش کم هم نیستن و ژانر خیلی قدیمی ای هم هستش داشته باشم و کیفیت سایت رو از اینی که هست چند پله بالاتر ببریم. بازم یه خسته نباشید جانانه به هر دو دوست خوبم کاوه و میلاد میگم به خاطر کار عالیشون.
از همین حالا اعلام آمادگی میکنم اگه روزی خواستین برای ژانر first person shooter مطلبی با این کیفیت قرار بدین من حاضرم به تیم نویسندگی خوب سایت کمک کنم و ضمن اینکه مطالب مفیدی رو با هم share میکنیم و از اطلاعات هم بهره میبریم یه مقاله درخور هم برای اون ژانر که اتفاقا طرفداراش کم هم نیستن و ژانر خیلی قدیمی ای هم هستش داشته باشم و کیفیت سایت رو از اینی که هست چند پله بالاتر ببریم. بازم یه خسته نباشید جانانه به هر دو دوست خوبم کاوه و میلاد میگم به خاطر کار عالیشون.