چیزهایی که ما در Call Of Duty 7 میخواهیم

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
سلام

فقط چند ماه از عرضه ی طوفانی شماره ی ششم سری Call Of Duty یا به صورت صحیح تر Call Of Duty : Modern Warfare 2 میگذرد که اخبار ضد و نقیضی در مورد شماره ی هفتم این سری محبوب به گوش میرسد ! هنوز تایید نشده است مکان و زمان بازی در کجا و کِی اتفاق میافتد اما حدس هایی زده میشود که بازی در زمان جنگ ویتنام اتفاق میافتد .
MW2 با فروشی خیره کننده نشان از محبوبیت این سری بازی دارد ! با اینکه بازی MW2 انچنان عنوان خیره کننده ای برای گیمر ها نبود و نتوانست موفقیت خیره کننده ی MW1 در جذب همه جانبه ی بازیبازان را به دست اوَرَد اما مطمئنا یک پیروزی بزرگ برای Activision Bllizard به حساب میاید . MW2 باز هم از نکاتی ازار دهنده رنج میبرد ! نکاتی مانند AI پایین دشمنان ، کوتاه بودن قسمت داستانی ، نامتعادل بودن درجه سختی بازی و ... و اطمینان از فروش بازی و کم کاری در ارائه ی سر سوزنی نواوری !!!

پ.ن: اینها نظرات نویسنده ی مقدمه یعنی بنده بود و ربطی به منبع ندارد .

اکنون سایت GamingBolt نظرات و خواسته های خود برای دیدن Call Of Duty 7 بهتر ارائه داده است که با هم مرور میکنیم .

1 - Single Player طولانی تر :

خب ، قسمت تک نفره در بازی MW2 انصافا باحال بود ، اما کافی نبود ! واقعا این چیه که باعث میشه سازنده ها تصمیم میگیرن یه بازی FPS باید کوتاه باشه ؟ من فکر میکنم بازی کوتاه بود ، در این مورد MW2 واقعا مضحک بود ! شما میتونستی تو یه بعد از ظهر بازی رو به راحتی تموم کنی ! من برای COD بعدی حداقل روی 8 ساعت حساب میکنم !

2 - داستان قابل باورتر :

واقعا یکی از بزرگترین مشکلات نسخه ی اخر داستانش بود که کیفیت پایینی داشت ! درسته ،پایه ی COD بر اینه که با Frag هاتون دوستانتون رو بترکونید !! اما حداقل در این یکی از یه داستان باور پذیر تر استفاده بشه اگه داستان واقعی نباشه !!

3 - کشتار های احمقانه بسه !! :

قبل از اینکه بازی رو جلوی مانیتور شروع کنید ! چند لحظه صبر کنید ! کشتار ها واقعا فوق العاده هستن ! البته وقتی یکی روی تیم شما این کار رو انجام بده هم واقعا عالیه ! مخصوصا وقتی هلیکوپتر رو بگیری ! راحت رو بعضی نقشه ها میتونی هدف بگیری و Hold Down The Trigger !
راحت 10 نفر رو میکشی ! بدون اینکه هیچ کاری کرده باشی ! هیچ کس هم نمیتونه بهت شلیک کنه ، چون بعد از 3 ثانیه دیگه کسی زنده نیست ! کسی تو این مشکلی میبینه ؟ lol

4- چطوره Glitche ها رو بیخیال بشین !

من هم میتونم از Glitche های چرند پیدا کنم ! اونها گفتن که اینها محدود میشه به چند اشتباه در نسخه ی تست بتا ! اما ! چند تا گلیچ میتونند اونجا باشند ؟ MW2 به واقعا عملا یه بازی glitch/bug/exploit بود در ماه دسامبر و نوامبر ! و ما هنوز هم داریم اونا رو پیدا میکنیم ! و این فقط مخصوص MW2 نبود در World At War هم به صورت عادلانه ای به همین اندازه Bug توزیع شده بود !!! خب نظرتون چیه که ما بازیهامون رو بیشتر تست کنیم ؟

5 - بیخیالِ قیمت ویژه :

Infinity Ward و Activision خوب میدونند که MW2 جقدر خوب فروخته ! اهمیتی نداره چطور ! همونطور که تا حالا تو ذهن ها هست سری COD یکی از بهترین FPS ها بوده و همیشه هم بسیار فروش کرده . اما یک دفعه 10 دلار افزایش قیمت یه حرکت سخیفه وقتی میدونین میلیون ها ادم میان بیرون و این بازی رو میخرن ! بزار ببینیم بازی هم Acti به تمرکز زدایی از کژوال گیمر ها و فوکوس روی گیم پلی ادامه میده ، Huh ؟

همه ی ما لیستی از درخواست هامون داریم که میخوایم در Call Of Duty 7 عملی بشه ! اگه اونها باز هم بازی رو نتونن درست کنن ، بازم مردم بازی رو خواهند خرید ! اما این یه پیام به سازندگان سری COD بود : فکر کردین میتونین چقدر بازی بهتری رو عرضه کنید اگر این موارد رو درست کنید ؟

موفق باشید !

آخرین ویرایش:
Prestige 10th Hacking - Leaderboard Hacking - Elevator Glitches - Cage match boosting و .... بماند!​

واقعا یه فکری باید به حال این CAMPER ها کرد... آدم جنون میگره!!!

طرف میره تو علف! عین جسد دراز میکشه 9 تا Kill میگیره بعدش Pave Low میزنه... حالا دوباره Pave Low اش یه 10 - 15 تا kill میگیره... بعدش چی میشه؟! بله AC-130 معروف!!! حالا با همون AC-130 چندتایی رو میفرسته رو هوا...
در آخر طرف میزان K/D اش به این صورت میباشد >>>

kills: 50
deaths: 0
این است حکایت Modern Camper 2 ...
اما همه که کمپ نمی کنن.فقط بعضی ها که تقریبا همشون هم سریع می میرن.شما این همه چیزه خوبه این بازی رو ول کردی رفتی چسبیدی به این کمپرا.در ضمن کمپ کردن که دیگه مشکل از بازی نیست مشکل از بازیباز ها هست.این هم که می گین اگه 5 ثانیه موس ک.ن نخورد بنش کنن که نمیشه.شاید آدم ی کاری داشت(مثلا دسشویی:biggrin1:)رفت و اومد می بینه بن شده.اصلا 5 ثانیه شما ی لحظه پشت سرتو نگاه کنی و مثلا ی چیزی هم میگه و کلا میشه 5 ثانیه بعد مایتورو نگاه کنی می بینی بنی.اینا که نمیشه.بعدشم این که میگی pave low میزنه بعد ده نفر باهاش میکشه و ac130 گیرش میاد باید بدونی که فکر کنم می دونی که کشتن آدم ها با هواپیا یا هیلیکوپتر و ... فقط امتیاز حساب می کنه و به عنوان چند نفر پش سر هم و kill streak حساب نمیشه.

عجب... یه عده فکر کردن اگه به بازیهای خوب توهین کنن
یا بگن با این اشغال کاری نداریم خیلی پرو هستن
مثال همین 2 مدیر انجمن
همین سبزکها
TyRaX
Darkfie1d
واسه شما دو تا همین بازیهای مسخره خوبه
برین بچسبین به ماریو میکرو هنوز
پ.ن: اگه نظر شخصی هست چرا پس وقتی بقیه کاربرها یه چیزی میگن نظر شخصیشون نیس؟
پس من هم بیام به یه نفر بگم اضغال بعد بگم نظر شخصیم هست؟
فکر کردین اگه رنگتون سبز یا بنفش بود میتونین به هر بازی توهین کنین و بگین زباله؟
اگه الان یه نفر دیگه توهین میکرد که دو ثانیه ای بن بود...

توهین ؟! گفتن زباله به MW2 میشه توهین ؟!
من به کدوم شخص گفتم "اضغال" ؟:دی MW2 شده شخص ؟ این شده مکتب فکری و عقیدتی ؟

اگر با گفتن زباله به یک بازی فکر میکنی بهت توهین شده، خودت رو در حد دو تا DvD که سر جمع 60 دلار قیمت دارند و حاضر نیستی بیشتر از 3 تومن پول کپی براش بدی، میبینی.

--------------
این هم از لیست ده بازی اول (از نظر زمان بازی) در xFire برای امروز.

CoD4 و CoD2 بالاتر از MW2 .. الان تشریف ببرید و به همه بازیکنان این دو بازی و World of Warcraft بگید که میخوان بگن "پررو" اند :دی

عجب... یه عده فکر کردن اگه به بازیهای خوب توهین کنن
یا بگن با این اشغال کاری نداریم خیلی پرو هستن

مثال همین 2 مدیر انجمن
همین سبزکها

TyRaX
Darkfie1d

واسه شما دو تا همین بازیهای مسخره خوبه

برین بچسبین به ماریو میکرو هنوز

پ.ن: اگه نظر شخصی هست چرا پس وقتی بقیه کاربرها یه چیزی میگن نظر شخصیشون نیس؟
پس من هم بیام به یه نفر بگم اضغال بعد بگم نظر شخصیم هست؟
فکر کردین اگه رنگتون سبز یا بنفش بود میتونین به هر بازی توهین کنین و بگین زباله؟
اگه الان یه نفر دیگه توهین میکرد که دو ثانیه ای بن بود...

ROFL!!!

یکی چنین حرف مفتی بزنه که توی تمام عمرش 2 تا بازی به صورت قانونی تهیه کرده کامل بازی کرده دلم نمیسوزه. آخه اگر من میگم اینو باز لااقل 60 دلار پول بازی رو دادم، دارمم هرروز بازی میکنم آنلاین تو که فقط 4 ساعت کمپین بازی کردی چی میگی؟!

آخه تو اندازه ماریو هم نیستی که.. همون قارچای ماریو میخورنت نیازی نیست من ادعایی کنم =))

اگر با گفتن زباله به یک بازی فکر میکنی بهت توهین شده، خودت رو در حد دو تا DvD که سر جمع 60 دلار قیمت دارند و حاضر نیستی بیشتر از 3 تومن پول کپی براش بدی، میبینی.
آره منتها شرطش اینه که 60 دلار پوا دی وی دی رو داده باشه، و الا دو تا دی وی دی 500 تومانی سر جمع میشه هزار تومان... در نتیجه ارزش یه پاکت کنت 7 هم بیشتره :lol:

آخرین ویرایش:
تنها چيزي كه ازش انتظار دارم اينه كه مثله IW كه نسبت به بازي قبليش كوچكترين نواوري ايجاد نكرد نباشه ونسبت به wow پيشرفت زيادي كنه.يه نظرم بهترين cod تا الان شماره 2 و4 بود وضعيفترين هم 3 و mw2 بودند.

اولا که چه ربطی داره که من بیام به یه بازی 2 هزار پول بدم یا 60 هزار؟
مثلا میخوای چی رو ثابت کنی؟
نیس که شما دو تا تمام بازیها رو ارجینال میخرین

من میگم توهین به بازی!

ایا گفتن زباله به یه بازی توهین هست یا نه؟

امتیازات سایتها--نظرات کارگردانها--سازندها و... همه گویای بزرگی mw2 هستش

اونوقت دو تا سبزک بیان اینجا بگن بازی زباله بوده؟

-------------------

آخه تو اندازه ماریو هم نیستی که.. همون قارچای ماریو میخورنت نیازی نیست من ادعایی کنم =))

زیادی داغ نکن Darkfie1d ...

lol

قربونت برم FaRd!N عزیز
ok دیگه ادامه نمیدم

sorry که تاپیک یکم بهم ریخت

آخرین ویرایش:
اولا که چه ربطی داره که من بیام به یه بازی 2 هزار پول بدم یا 60 هزار؟
مثلا میخوای چی رو ثابت کنی؟

می خوام ثابت کنم با 4 ساعت بازی کردن هر ادعایی داشته باشی فقط بهت میخندم چون در واقع اصلا بازی نکردی.. حالا برفرض اینکه 4 دفعه هم کمپین رو بازی کرده باشی بازم هیچی بازی نکردی چون MW2 رو برای مولتیش میگیرن. پس zip it, or I will ...

نیس که شما دو تا تمام بازیها رو ارجینال میخرین
حداقل داریم یه چیزایی. حداقل اونایی رو که داریم اونقدر بازی کردیم که در موردشون صاحب نظر باشیم.

رجوع شود به این دو تا بلاگ پست: 1 و 2

اینم در مورد خودم میگم: حداقل من تو این حوزه صاحب نظرم. حداقل چهارتا مقاله پابلیش کردم تو چهارتا نشریه معتبر این مملکت، حداقل 4 نفرو میشناسم، حداقل 4 تا گیم نقد کردم.. حداقل 2 سال دبیر سرویس یه نشریه تخصصی بودم که برای خودم تو این زمینه ادعا کنم. تو فقط 4 ساعت بازی کردی اومدی برای من اینجا از حیثیت چیزی دفاع میکنی که به تو مربوط نیست.

من میگم توهین به بازی!
Call of Duty modern Warfare 2 خـــــــر است!

ایا گفتن زباله به یه بازی توهین هست یا نه؟
Call of Duty modern Warfare 2 بــــــــــــــــــــــو می دهد!

امتیازات سایتها--نظرات کارگردانها--سازندها و... همه گویای بزرگی mw2 هستش
که چی؟! منم بهش 8 دادم از 10 هیجا هم نگفتم آشغاله... ولی شاهکار هم نیست که اینجوری این وسط لخت شدی قمه میزنی تو سر و کله خودت...

اونوقت دو تا سبزک بیان اینجا بگن بازی زباله بوده؟
آخه خیلی حال میده چون مثل اینکه برای بعضی ها حکم ناموس داره این بازی.. N well you see I'm know pretty well for being an offender... :دی

زیادی داغ نکن Darkfie1d ...
من اگر داغ کنم شما منهدم میشی... هنوز که نشدی، شدی؟!

lol

باشه همه فهمیدن که ادمی عزیز
فهمیدن که بازی اورجینال میخری
فهمیدن که مقاله نوشتی

یکی دو تا نقد چرت و پرت کردی
چند تا مقاله چرت تر از خودت نوشتی
اومدی شدی صاحب نظر تو این بخش؟
4 نفر جوگیر تر از خودت میشناسی شدی صاحب نظر
عجب...

الانشم داغی خودت نمیفهمی

در ضمن 60 دلار دادن واسه یه بازی افتخار نیس که اینقدر میگی:laughing:

lol

باشه همه فهمیدن که ادمی عزیز
فهمیدن که بازی اورجینال میخری
فهمیدن که مقاله نوشتی

یکی دو تا نقد چرت و پرت کردی
چند تا مقاله چرت تر از خودت نوشتی
اومدی شدی صاحب نظر تو این بخش؟
4 نفر جوگیر تر از خودت میشناسی شدی صاحب نظر
عجب...

الانشم داغی خودت نمیفهمی

در ضمن 60 دلار دادن واسه یه بازی افتخار نیس که اینقدر میگی:laughing:

باشه من جوگیر تو حالیته... اونارو نگفتم که زده باشم توسرت (شایدم میخواستم بزنم، مهم هم نیست البته)... اینارو گفتم که بهت بفهمونم که از روی هوا حرف نزدم، ولی خب کلا کسی که نفهمه تا آخر عمرش نمی فهمه هرچی هم براش توضیح بدی...

فعلا یک هفته برو مرخصی، چون مثل اینکه جایگاهت نمی دونی کجاس و چطور باید حرف بزنی با بزرگتر از خودت.

آخرین ویرایش:
سلام.

ممنون نیما، مطلب خوبی بود.

ولی خوب این MW 2 ما رو کوبیدی ها!:mad: :دی لااقل یه کم بی طرف تر مینوشتی.
با اینکه بازی MW2 انچنان عنوان خیره کننده ای برای گیمر ها نبود و نتوانست موفقیت خیره کننده ی MW1 در جذب همه جانبه ی بازیبازان را به دست اوَرَد
MW 1 به قدری بازی کاملی بود که دیگه جای کاملتر شدن نداشت.
کوتاه بودن قسمت داستانی
هیمن کوتاه بودن باعث شده که ارزش تکرار این بازی بسیار بالا باشه و از نظر من نقطه ضعف به حساب نمیاد.
واقعا یکی از بزرگترین مشکلات نسخه ی اخر داستانش بود که کیفیت پایینی داشت !
در مورد داستان: اصولا کسی از بازیای FPS داستان آنچنانی ای رو انتظار نداره، حداقل من اینطور فکر میکنم، به خصوص اینکه MW در زمانی اتفاق میفته که همین سطح داستان هم براش کاملا مناسبه.

البته باید یک مورد دیگه هم به ایرادات صفحه اول اضافه می کردن:

6. یک صداگذاری خوب و معقولانه برای سلاح ها صورت گیرد

راستش اینقدر صداگذاری COD:WAW مزخرف بود که آدم ترجیح می داد ولوم اسپیکرو کم کنه، همچنین صداگذاری های MW2 هم بسیار دور از واقعیت بودن، بهتر بگم مزخرف بودن: نصف سلاح ها یه جور صداگذاری داشتن و صداگذاری شلیک و مسلح کردن سلاح ها ذره ای به واقعیت شباهت نداشتن و کاملا روی اعصاب بود.

بحث سر این نیست که MW2 آشغال بود یا COD2 عالی ! مشکل اینجاست که وقتی COD و COD2 اومدن گیم پلی عالی داشتن ! به نحوی که همه گروهی می تونستن از بازی لذت ببرن ! هر کس می خواست تفننی بازی می کرد (Casual ها) و هر کس هم که می خواست می تونست کاملا حرفه ای و رو حساب کتاب بازی کنه (Hardcore ها) ! در واقع گیم پلی جوری بود که هر دو گروه می تونستن از بازی لذت ببرن ! چون گیم پلی هم می تونست اکشن خالی باشه و هم می تونست به Real و بازی با استراتژی نزدیک بشه ! اما بعد که COD3 اومد می خواست همون COD2 رو تکرار کنه که نشد و یه عنوان متوسط در اومد ! بعد هم که سیاست های Activision/Blizzard باعث شد MW1 و WAW و MW2 یه گروه بزرگی از بایکن ها (Hardcore ها ) رو فراموش کنن و گیم پلی بازی کاملا تغییر کرد ! و سری کلا تبدیل شد به یه عنوان بزن بکش و برو جلو ! دیگه نه خبری از استراتژی بود و نه چیز دیگه ای ! و فقط یه گیم پلی عامه پسند ساختن ! (برخلاف COD2 که همه گروهی ازش لذت بردن)
در مورد آنلاین هم که بحثی نمی مونه ! COD2 خیلی جالب و خوب بود ! Cod3 هم متوسط بود ! MW1 و WAW هم به همین ترتیب و تا حدودی با الکی بزن بزن نبود و نیازمند همکاری بودن ! اما MW2 واقعا از نظر آنلاین افتضاح بود !! دلیلش هم واضحه هست ! ( اون همه باگ و تقلب و مپ های کوچیک و نبودن استراتژی بین بازیکن ها و الکی بازی کردن و ....) پس در واقع MW2 کلا از نظر سبکی واقعا نسبت به COD2 افت شدیدی داشته

پ.ن: اینا نظریات شخصی من بود و اصلا در مورد شخص دیگه ای حرف نزدم

البته باید یک مورد دیگه هم به ایرادات صفحه اول اضافه می کردن:

6. یک صداگذاری خوب و معقولانه برای سلاح ها صورت گیرد

راستش اینقدر صداگذاری COD:WAW مزخرف بود که آدم ترجیح می داد ولوم اسپیکرو کم کنه، همچنین صداگذاری های MW2 هم بسیار دور از واقعیت بودن، بهتر بگم مزخرف بودن: نصف سلاح ها یه جور صداگذاری داشتن و صداگذاری شلیک و مسلح کردن سلاح ها ذره ای به واقعیت شباهت نداشتن و کاملا روی اعصاب بود.
Cod: WaW رو Treyarch ساخته و MW Series رو IW. بازی سازی این 2 شرکت زمین تا آسمون با هم فرق میکنه. منم معتقدم صداگذاری WaW خیلی جالب نبود ولی به نظرم MW 2 از نظر صداگذاری شاهکار بود.
گوشه ای از نقد این بازی که در همین سایت قرار داره: (البته با اجازه ی جواد جان Creeping Deλth)
صداگذاری بازی در سطح بسیار بالایی قرار دارد و اگر از سیستم صوتی خوبی در اختیار داشته باشید در موقع بازی کردن MW2 خود را در میدان جنگ تصور خواهید کرد. صدای تمامی اسلحه ها از ابتدا ضبط شده است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or