چیزهایی که در KillZone 3 میخواهیم

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

killzone2_guide_1235515730.jpg

حتما شما نیز در این مدت شایعه رونمایی از سومین قسمت از بازی معروف و جنجالی KillZone را شنیده اید . شماره ی دوم این بازی در سال 2009 عرضه شد و توانست با ارائه ی گیم پلی عالی و گرافیکی که در بین بازی های کنسولی کم نظیر بود ، عنوان یکی بهترین بازی های FPS سال 2009 را بدست اورد . البته این بازی فاقد مشکل نبود و در بعضی جهات مشکلاتی نیز در ان دیده میشد که قابل رفع بود . اکنون با توجه به اینکه امکان عرضه ی شماره سوم از این بازی با در نظر گرفتن اینکه هنوز عمر نسبتا زیادی از کنسول PS3 مانده است محتمل است سایت The Gaming Liberty در یک نگاه اجمالی خواسته های خود برای KillZone 3 را بیان کرده است که با هم مرور میکنیم .

1 - Co - Op , Co - Op , Co - Op : بازی KillZone 3 واقعا نیاز به Co - Op انلاین دارد .

2- بسط و گسترش دادن و بهبودِ داستان بازی

3 - گرفتن وسایل نقلیه در مالتی پلیر انلاین : این عمل میتونه ابعاد جدیدی را در قسمت انلاین بازی به وجود بیاره و باعث میشه گیمر ها در نقشه های بزرگتر راحت تر بازی کنند .

4 - تنوع سلاح ِ عالی و بهتر

5 - وسیع شدن بازی : شما در بازی Killzone 2 همیشه این احساس را دارید که دور خودتان دارید قدم میزنید !

6 - حفظ کردن جو سنگین بازی : مردم از اینکه اینطور هست گله و شکایت دارند ولی ما فکر میکنیم این یکی از مزیت های عالی بازی است .

7 - Player های بیشتر در قسمت انلاین :
عملا برای نقشه های بزرگ به چیزی بیش از 64 پلیر نیاز است !

8 - راه های جدید برای استفاده از SIXAXIS : استفاده از SIXAXIS برای چسباندن یا همان جاسازی بمب در Killzone 2 یه کار کاملا بدیع بود ! شاید Guerrilla Games باید حالا که Motion Controller معرفی شده است یه عنوان بدون نام برای این ویژگی هم در اینده هرجور که هست معرفی کند !

9 - حمایت همه جانبه و تبلیغات فراوان برای بازی ، ماه ها قبل از اینکه بازی عرضه شود !!!

10 - خلاص شدن از RICO : خب RICO نفرت انگیز ترین و رنجش اور ترین نوع شخصیت است که برای فیلم های اکشن دهه ی 80 مرسوم بود ! بهتره RICO کنار گذاشته بشه .

خب حتما شما هم درخواست هایی برای هرچه بهتر شدن Killzone 3 دارید ولی کی میخواد اینا رو به گوش Guerrilla Games برسونه ؟!!! :biggrin1:

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
امید وارم روی گیم پلی یک فکر اساسی کنند!خوب بود- باید عالیش کنن- وگرنه من نوکرشونم :biggrin1:

پ.ن:انگشت کمتر ،زندگی بهتر

پ.ن2:شرمنده ها من جرات انتقاد تو اینجور تاپیکار رو ندارم!

آخرین ویرایش:
شاید در نگاه اول کمتر نقصی در شماره دوم این بازی ببینی ولی این بازی از اون دست بازیهایی بود که باید بازی میکردی تا بتونی در موردش نظر قاطعی بدی.
فکر میکنم اگر مقداری برای گیم پلیش وقت بیشتری بزارن و بتونن مقداری از اون جو سنگین و بعضا کم تنوع بازی یه مقدار جذابیت و تفاوت در مراحلو در دستور کارشون داشته باشن بهترین کاریه که میتونن انجام بدن.

به نظر من ، علاوه بر موارد ذکرشده ، باید بازی دارای جدذابیت های خاصی باشه . یک نوع جذابیت بی نظیر و منحصر به فرد . مثلا اینکه از قابلیت 3D Vision استفاده کنه ، یا از یک تکنولوژی نمایش 3 بعدی تازه .
به علاوه ی استفاده ی خاص و جذاب از GEM یا arc .
شاید اگر داستن بازی رو هم از حالت خطی خارج کنند و داستان متغییر باشه ، خوب بشه .
کنترل بازی رو هم یه کمی روون تر کنند .
ایده ی رهبری افراد گروه هم بد نیست . مثل بازی هایی مثل R6 Vegas . البته نوع کامل شده اش .
اگر هم محیط بازی و مراحل متنوع باشه ، خوب میشه . یعنی فقط تو وان سیاره ی خراب شده نباشه .
در گیم پلی از عوامل محیطی هم خیلی بیشتر استفاده کنند ، خیلی خوب میشه . مثلا یک نارنج قوی بندازیم کنار دیوار ، و انفجار نارنجک دیوار رو روی سر دشمنان پشت دیوار خراب کنه .

خلاصه Kill3 باید الگوی تمامی بازیهای هم سبک حودش باشه ...

آهان داشت یادم میرفت:biggrin1:اولین کاری که باید بکنن اون شخصیت افتضاح rico رو از بازی حذف کنن و بعد از اون هم natko , sev باور کنید هرموقع این rico رو میدیدم هزارتا فحش نثارش میکردم با اون صدای مسخرش:sick:اون natko هم که عین سوسک بود:sick:کلا همه دوستان قبول دارن که شخصیت پردازی این بازی خیلی ضعیف بود ولی در عوض شخصیت پردازی دشمنان بسیار عالی بود:biggrin1:من واقعا عاشق radec بودم با اون صدای خوشگلش:love:

محیطها هم کمی روشنتر بشه خیلی خوبه.تنوع سلاح هم که ذکر شد.چون واقعا سلاحهای دلچسبی نداشت.

ولی با تمام این مشکلات killzone 2 یک fps عالی بود و من به شدت منتظر شماره سومش هستم.فقط امیدوارم این تغییرات داده بشه:love:

آهان داشت یادم میرفت:biggrin1:اولین کاری که باید بکنن اون شخصیت افتضاح rico رو از بازی حذف کنن و بعد از اون هم natko , sev باور کنید هرموقع این rico رو میدیدم هزارتا فحش نثارش میکردم با اون صدای مسخرش:sick:اون natko هم که عین سوسک بود:sick:کلا همه دوستان قبول دارن که شخصیت پردازی این بازی خیلی ضعیف بود ولی در عوض شخصیت پردازی دشمنان بسیار عالی بود:biggrin1:من واقعا عاشق radec بودم با اون صدای خوشگلش:love:

محیطها هم کمی روشنتر بشه خیلی خوبه.تنوع سلاح هم که ذکر شد.چون واقعا سلاحهای دلچسبی نداشت.

ولی با تمام این مشکلات killzone 2 یک fps عالی بود و من به شدت منتظر شماره سومش هستم.فقط امیدوارم این تغییرات داده بشه:love:
بادی کانت که می گفت وقتی توی تیم هلگاست بودی اگه پدرم هم میومد جفتم میکشتمش:biggrin1::eek: وحشی میشودم اصلا :biggrin1: رادک همیشه در قلب بچه ها هستی:love:

آهان داشت یادم میرفت:biggrin1:اولین کاری که باید بکنن اون شخصیت افتضاح rico رو از بازی حذف کنن و بعد از اون هم natko , sev باور کنید هرموقع این rico رو میدیدم هزارتا فحش نثارش میکردم با اون صدای مسخرش:sick:اون natko هم که عین سوسک بود:sick:کلا همه دوستان قبول دارن که شخصیت پردازی این بازی خیلی ضعیف بود
100% این مردک rico که شخصیت فسیل شده ی کیلزونه نمی دونم واقعا چرا از بازی نمی ندازنش بیرون مثلا تو شماره ی 3 ش ریکو رو میبینیم که پیر شده یه اسلحه خرکی گرفته دستش بهمون دستور میده واقعا چندش آوره:sick: :biggrin1:(امیدوارم هیچ وقت دیگه ریکو رو تو این بازی نبینیم:biggrin1:) ولی sev که خیلی خوب بود درسته شخصیت پردازی بازی افتضاح بود ولی اگه روی sev به عنوان شخصیت اول کار کنن به نظرم می تونه شخصیت محبوبی بشه

من اولین چیزی که از KZ3 میخوام اینه که تایید بشه
تاييد ميشه كه , تاييد بشه .منم ميخوام بياد.
من يه اشتباهي كردم KZ2 رو يك بار بيشتر بازي نكردم و فروختمش حتما بايد دوباره بگيرمش و يه بار ديگه عميق بازي كنم. LoL

تاييد ميشه كه , تاييد بشه .منم ميخوام بياد.
من يه اشتباهي كردم KZ2 رو يك بار بيشتر بازي نكردم و فروختمش حتما بايد دوباره بگيرمش و يه بار ديگه عميق بازي كنم. LoL
کار خوبی میکنی:love::biggrin1: من از اون اول عاشقش بودم از پلی 2 بگیر کیل زون تا پی اس پی:love::biggrin1:

برهان بیا:biggrin1:
اومدم کیا:biggrin1:
وقتی تو مود بادی کانت و توی تیم هلگاست ها بودی جناب رادک حرف می زد هر کی از در میومد تو می کشتمش.
به علت قوانین ترجمه و بازنویسی با توجه به فرهنگ این کشور مجبور به تصحیح بعضی از قسمت های متن شدم. امیدوارم که لذت برده باشید. جهت اطلاعات بیشتر برای پذیرش کار به پروفایل من مراجعه کنید:biggrin1: با تشکر

سلام
Co-op که اگه نزارن به فحش میکشمشون!:d
آنلاینش هم 32 نفر کافیه! توی KZ2 هم من میرفتم توی Room های 20 نفره. اگه میخوان 60 نفر بزارن خواهشا Rocket Launcher رو حذف کنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or