چیزهایی که در KillZone 3 میخواهیم

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

killzone2_guide_1235515730.jpg

حتما شما نیز در این مدت شایعه رونمایی از سومین قسمت از بازی معروف و جنجالی KillZone را شنیده اید . شماره ی دوم این بازی در سال 2009 عرضه شد و توانست با ارائه ی گیم پلی عالی و گرافیکی که در بین بازی های کنسولی کم نظیر بود ، عنوان یکی بهترین بازی های FPS سال 2009 را بدست اورد . البته این بازی فاقد مشکل نبود و در بعضی جهات مشکلاتی نیز در ان دیده میشد که قابل رفع بود . اکنون با توجه به اینکه امکان عرضه ی شماره سوم از این بازی با در نظر گرفتن اینکه هنوز عمر نسبتا زیادی از کنسول PS3 مانده است محتمل است سایت The Gaming Liberty در یک نگاه اجمالی خواسته های خود برای KillZone 3 را بیان کرده است که با هم مرور میکنیم .

1 - Co - Op , Co - Op , Co - Op : بازی KillZone 3 واقعا نیاز به Co - Op انلاین دارد .

2- بسط و گسترش دادن و بهبودِ داستان بازی

3 - گرفتن وسایل نقلیه در مالتی پلیر انلاین : این عمل میتونه ابعاد جدیدی را در قسمت انلاین بازی به وجود بیاره و باعث میشه گیمر ها در نقشه های بزرگتر راحت تر بازی کنند .

4 - تنوع سلاح ِ عالی و بهتر

5 - وسیع شدن بازی : شما در بازی Killzone 2 همیشه این احساس را دارید که دور خودتان دارید قدم میزنید !

6 - حفظ کردن جو سنگین بازی : مردم از اینکه اینطور هست گله و شکایت دارند ولی ما فکر میکنیم این یکی از مزیت های عالی بازی است .

7 - Player های بیشتر در قسمت انلاین :
عملا برای نقشه های بزرگ به چیزی بیش از 64 پلیر نیاز است !

8 - راه های جدید برای استفاده از SIXAXIS : استفاده از SIXAXIS برای چسباندن یا همان جاسازی بمب در Killzone 2 یه کار کاملا بدیع بود ! شاید Guerrilla Games باید حالا که Motion Controller معرفی شده است یه عنوان بدون نام برای این ویژگی هم در اینده هرجور که هست معرفی کند !

9 - حمایت همه جانبه و تبلیغات فراوان برای بازی ، ماه ها قبل از اینکه بازی عرضه شود !!!

10 - خلاص شدن از RICO : خب RICO نفرت انگیز ترین و رنجش اور ترین نوع شخصیت است که برای فیلم های اکشن دهه ی 80 مرسوم بود ! بهتره RICO کنار گذاشته بشه .

خب حتما شما هم درخواست هایی برای هرچه بهتر شدن Killzone 3 دارید ولی کی میخواد اینا رو به گوش Guerrilla Games برسونه ؟!!! :biggrin1:

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
این Gaming Library دیگه از کجا پیداش شد؟ :دی از روی بلاگ من کپی کرده اینارو، من اعتراض دارم :دی

تو 2 فوقش 6تا اسلحه بیشتر نبود همین خیلی حالم رو گرفت.

6 تا؟ کم کم 15 نوع اسلحه وجود داشت به غیر از نارنجک و ....

آخرین ویرایش:
تنوع سلاحهای بازی یادشون رفت. تو 2 فوقش 6تا اسلحه بیشتر نبود همین خیلی حالم رو گرفت. و بزرگ شدن میدون جنگ. اگر بتونند یه جو جنگی مثل mw2 بسازن دیگه هیچی کم نداره.
والبته مولتیش رو وسعت بدن.خیلی مولتیه ضعیفی داشت.

مولتیش جزو قویترین و بهترین مولتی ها تا الان بوده!!!
جوش ـم که خیلی سنگین و خوب بود! از جو چی انتظار دارید شما؟ :d

چه جالب. اتفاقا امروز داشتم به همین فکر میکردم که اگه Killzone 3 بیاد همون روند قبلی خودش رو ادامه میده یا نه.
من تنها چیزی که میخوام اینه که همون جو سنگین و از همه مهمتر کنترل سنگین و سختش رو حفظ کنه. دوست دارم همون مولتی کیلزون 2 رو با یه سری تغییرات تو کلاس ها داشته باشه و وسایل نقلیه اضافه نکنن بهش. Community قوی و سیستم Clan کیلزون 2 رو با پیشرفت داشته باشه و یه سری تقلب هایی که تو مسابقات کلنی کیلزون 2 انجام میشد رو جلوش رو بگیره.
از تنها چیزی که میترسم اینه که بازی رو به سبک FPS های رایج و نوب پسند در بیارند.

خیلی مولتیه ضعیفی داشت
واقعا با این نظرات جذاب دیگه جای هیچ حرفی نمی مونه! خوبه بدونید که killzone2 بهترین competitive multiplayer از طرف گیم اسپات انتخاب شد.
http://www.gamespot.com/best-of/special-achievement/index.html?page=16
حتی اگه با توجه به نظر اکثریت MW2 رو به عنوان بهترین مولتی در نظر بگیریم حداقلش اینه که killzone2 دومه و این که بگیم مولتی خیلی ضعیفی داره واقعا lol
البته خیلی خوب میشه اگه یه ذره وسایل نقلیه بیشتر بشه یعنی مثلا تو یه محیط از منطقه ی جنگ بشه چند نوع وسیله رو به دلخواه سوار شد.همچنین قابلیت دست گرفتن دو اسلحه سبک همزمان رو هم بهش اضافه کنن که جاش خیلی خالیه.

آخرین ویرایش:
تنوع سلاحهای بازی یادشون رفت. تو 2 فوقش 6تا اسلحه بیشتر نبود همین خیلی حالم رو گرفت. و بزرگ شدن میدون جنگ. اگر بتونند یه جو جنگی مثل mw2 بسازن دیگه هیچی کم نداره.
والبته مولتیش رو وسعت بدن.خیلی مولتیه ضعیفی داشت.
فک نکنم اصلا بازیش کرده باشی :love::biggrin1:فقط دوتا کلت :confused:2 تا ارپی چی:confused: یه نارنجک انداز :confused: یه شات گان:confused: 5تا رگبار:confused: یه دوربین دار :confused:یه برقی:confused:یه اتشی:confused:یکی هم داشت دارت انفجاری بود :confused:یکی داشت مثل ژسه بود دست سابوتر بود:biggrin1:2 تا هم نارنجک داشت و یه چاقو:biggrin1: که سره هم میشه 16 تا سلاح و دو تا نارنجکو یه چاقو :biggrin1:حالا شما چه طور میگید فوقش 6 تا:eek:6 تا کجا 19 تا کجا :eek:

چه جالب. اتفاقا امروز داشتم به همین فکر میکردم که اگه Killzone 3 بیاد همون روند قبلی خودش رو ادامه میده یا نه.
من تنها چیزی که میخوام اینه که همون جو سنگین و از همه مهمتر کنترل سنگین و سختش رو حفظ کنه. دوست دارم همون مولتی کیلزون 2 رو با یه سری تغییرات تو کلاس ها داشته باشه و وسایل نقلیه اضافه نکنن بهش. Community قوی و سیستم Clan کیلزون 2 رو با پیشرفت داشته باشه و یه سری تقلب هایی که تو مسابقات کلنی کیلزون 2 انجام میشد رو جلوش رو بگیره.
از تنها چیزی که میترسم اینه که بازی رو به سبک FPS های رایج و نوب پسند در بیارند.
اینو هم من قبول دارم بازی شوتر باید بدون ماشین باشه البته انلاینش رو میگم اگه بتل فیلد 2 بازی کرده باشی می فهمید بچه ها :love:
از محیط های خاکستری بیاد بیرون تاریک البته اون سیاره هلگان بود اینجوری بود:love: بیاد محیط روشن که گفتن اینبار به isa حمله میکنن خیلی توپ میشه :biggrin1:
محیط برف جنگل و....

مولتيش كه خيلي عالي بود و ١٠٠٪ جز بهتريناست.فقط يه مشكل داشت اونم كلاس بندي ها بود كه خيلي ساده قديمي بود.اميدوارم حرفه اي ترش كنن تو مايه هاي cod.

من فقط میگم .

به چرت و پرت های این سایته توجه نکنن آخه شما برو گرافیک و .... جمعیت تو بعضی از مپ ها آدم میخواست در ره از جمعیت رو نگاه کن فقط وقتی 32 نفر جمعیت تو یک بازی بودن آدم دلش میخواست فرار کنه بره یک جای که جمعیت کمتر باشن اون وقت بکنه 64 نفره واقعا جکی بود .

ماشین هم نزارن بهتره چون مسخره بازی میشه بازی تو بخش آنلاین .

co-op رو یک جورای موافقم یک جورای نه اگه 2 بخش جدا باشه براش موافقم یعنی خارج از بخش داستانی اصلی و داستان جدا گانه ای داشته باشه .

حالت سنگین بازی رو اگه تغییر بده خودم میکوشمشون .

داستانش بد نبود فقط یکم گیرا ترش کنن .

این که از SIXAXIS بازم استفاده کنه رو موافقم شدید خیلی حال کردم تو نسخه 2 ش با این حالتش .

LOAD های وسط بازی رو هم حذف کنن خیلی خوب میشه

مخالفم یک جورای جالب بود عکس های 3بعدی اگه بعدم بتونن عکس های قابل تعویض بزارن خیلی بهتر میشه بعد چند دقیقه تغییر کنه یعنی .

حالا بیاد یکی نظر من رو بهشون برسونه وگرنه بعدم به کشتن میرن .:biggrin1:

آخرین ویرایش:
مخالفم یک جورای جالب بود عکس های 3بعدی اگه بعدم بتونن عکس های قابل تعویض بزارن خیلی بهتر میشه بعد چند دقیقه تغییر کنه یعنی .

حالا بیاد یکی نظر من رو بهشون برسونه وگرنه بعدم به کشتن میرن .

:biggrin1:

عزیز منظورم لودهای داخل بازی بود که هر از گاهی چند ثانیه ی میامد

آره load های بین مراحل واقعا جالب بود به خصوص اینکه با sixaxis هم تکون می خوردن اگه دامنه ی حرکتشون بیشتر بشه باحال تر هم میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or