چیت برای کانتر

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hogwarts

کاربر سایت
سلام دوستان.

من توی سروری که بازی می کنم باید برنامه C-D باید باز کنیم که اگر چیت زده بشه هم کیک بشه کسی که چیت زده.خواستم ببینم برنامه چیت هست که این C-D نشناستش و بشه راحت چیت زد؟

اگر بهم معرفی کنید و لینک دانلودش رو بگذارید خیلی ممنون میشم. :blushing:

CS چيتي نداره كه فقط ميتوني از Mod استفاده كني كه نميري . تيرات تموم نشه

HLGuard امتحان كني بد نيست

ببینم شما ها چیتی میشناسید که opengl نخواد!؟!؟! لا مصب این 6200 opengl ساپورت نمیکنه!!!

It's good to be around!

لازم شد به همه با ديدي خشنتر تو سرور نگاه كنم. كاربرائي كه حتي سوال در مورد چيت ميكنن من اگر تو سرورمون ببينم از بيخ بن ميكنم، چه برسه به اينكه با چيت بيان تو!

it's good to know people better.

L O S E R S
Get a Life A-HOYS!

آخرین ویرایش:
و Cs ایران پیشرفت خواهد کرد .... !

It's good to be around!

لازم شد به همه با ديدي خشنتر تو سرور نگاه كنم. كاربرائي كه حتي سوال در مورد چيت ميكنن من اگر تو سرورمون ببينم از بيخ بن ميكنم، چه برسه به اينكه با چيت بيان تو!

L O S E R S
Get a Life A-HOYS!

شما اگه کسیو دیدی چیت داره بن کن!!! حالا جواب سوال منو بلدی؟!؟!؟یه چیت میخوام opengl نخواد منظورم wallhack & auto aim هست!!!ok?!?!?:-"

It's good to be around!

L O S E R S

Get a Life A-HOYS!

آقای مهندس به 2 نکته باید اشاره کنم :

1 - بنده اصلا لازم ندارم بیام توی سرورتون.

2 - من خودم تو شرکت کار می کنم.خودمون سرور راه انداختیم تو بوشهر.سوال بنده رو جواب بدین اگه میدونین.

cs یه بازی مهارتی هستش .
زشته ادم با تقلب حق بقیه رو از بین ببره.
بی خیال شید.

آقا شما همه چی می گی به جز چیت برای کانتر:sniper: فقط با هم حرف زدین:discussion: چند تا چیت بدین حال کنیم اگر ندین...........(حالمو گرفتین:hurted1:)

راست میگه بابا .. جای حرف زدن چیت بدین بریم همه رو بکشیم :biggrin1:
PC که در حال مردنه .. تا نمرده ما یک حالی کرده باشیم.

مثلا موقع خنثی کردن بمب هی TAB بزنی سریعتر خنثی میشه roflmao !!

بابا انگیلیسی!!!! کشتی مارو!!!! :laughing:

آقا شاید بخوام با bot بازی کنم!!! از کجا میدونی میخوام با آدم بازی کنم!!! بابا یه چیت درست حسابی بزارید دیگه!!!نمیمیرید که!!! من هر چی دانلود میکنم چرت وپرت از آب در میاد!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or