خیلی ببخشید که یک مدت طولانی هیچ پست جدیدی نداشت این تاپیک به خاطر این بود که من مسافرت بودم:blushing:و دوم اینکه خوشحال شدم که لا عقل 3-4تا از بچه ها ار این تاپیک خوششون اومد:cheesygri
ادامه درس 1:
خوب تو این در شما نیاز به یک برنامه دارید که لینکش اینه:
http://rapidshare.com/files/53962170/IDX_extractor.zip
خوب توی همین فایل یک readmeه انگلیسی هست که چگونگی کار کردن با این برنامه رو بهتون گفته اگه مشکلی تو فهمیدنش دارید اینجا بپرسید خوب بعد که با لستفاده از این برنامه فیل packرو ;i واقع در فولدر dataاستunpackکردید دو فایل:
Data\UI\UNITS\SELEUCID\#GREEK_ELEPHANT_SMALL.tga
Data\UI\UNIT_INFO\SELEUCID\GREEK_ELEPHANT_SMALL_INFO.tga
رو پیدا کنید سپس آخرین کار اینه که(این قسمت یکم فهمیدنش سخته ولی نمی دونم چه جوری بهتون بگم امیدوارزم متوجه بشید)حالا تو همون فیل dataای که به وسیلهی برنامه ای که بهتون دادم unpackکردید فایل های مربوط به کشوری که قرار نیرو ها رو بهشون انقال بدید رو پیدا کرده و به ترتیب این دو فیل را در فایل های مربوطه کشوری که قراره نیروها توش باشن pasteکنید(اگر متوجه نمی شید بگید کاملا توضیح بدم بهتون چون خودم هم دقیقا متوجه نمی شم که چی دارم می گم!:blushing
خوب حالا همه چیز تموم شد ولی باز یک مشکل هست اینکه مثلا دولت سلوکوس نیروهاش رنگ طوسی هستن اما یونانی هل سفید(مثلا اگه قرار باشه که فیل سوار سلوکوسی رو به یونان بفرستید.حالا من این 2کشور رو انتخاب کردم چون رنگ هاشون نزدیک به هم است.)با وجود اینکه نیروی فیل سوار در سپاه یونان است اما هنوز لباسشون رنگ طوسی داره برای رفع این باید یک چیز هایی در مورد photoshopیا هر برنامه ای که بتونه فایل های tgaرو باز کنه و هم بتونید با قلم روش بکشید یک چیز هایی بدونید(یعنی فایل Data\UI\UNITS\SELEUCID\#GREEK_ELEPHANT_SMALL.tgaرا باز کنید و رنگ لباس نیرو رو عوض کنید یا اصلا قیافش رو عوض کنید.)که من همچین اطلاعاتی ندارم:blushing:
=============================================
راستی اگه کسی همچین برنامه ای که گفتم داره ابنجا برای دانلود بگذاره لطفا چون تو درس بعدی هم خیلی مورد نیاز هستش.