چگونه SKYRIM فقط 6GB فضا اشغال میکند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Elder Scrolls V: Skyrim بازی است که با وجود گستردگی بسیار زیاد تنها 6GB فضا اشغال میکند و این در حالی است که بازی The Witcher 2 حدودا 10 الی 16 گیگابایت

فضا اشغال میکرد . اینکه Skyrim تنها 6GB فضا اشغال میکند آنقدر عجیب است که بعضی از طرفداران این بازی را سورپرایز کرد !! .

حال جناب آقای Pete Hines در Twitter راز این کار را افشا کرد . او گفت که در موتور این بازی یک compressor (متراکم کننده) قوی وجود دارد و اعضاء سازنده ی بازی با

استفاده از مدرن ترین تکنیک فشرده سازی توانسته اند این کار را بکنند به طوری که حجم قسمت های art و voice و data بسیار کم شده است . او همچنین اعلام کرد این فشرده سازی

یک پیشرفت بزرگ در صنعت بازی سازی محسوب میشود .

بازی Elder Scrolls V: Skyrim در تاریخ 11 نوامبر برای سه پلتفورم معمول عرضه خواهد شد .

منبع

برای بازیه به این گستردگی 6 گیگ واقعا عالیه
این میتونه شروعی برای بازی های نسل بعد باشه که کیفیته بالایی دارن و حجم کم

امیدوارم احمقانه ترین کار مکنامرا که کم کردن حجم L.A بود ِ رو تکرار نکنه ... :-o:|

سیـاست ؟! آخه سونی مرض که نداره بیاد حجم بازیهاش رو تا 50 ببره که Blu-Ray دولایه نیاز باشه و هزینه هاش بره بالا در حالی که قیمت دیسک همون قیمت تک لایه باشه !
بله اقا جان، داره. فیل هریسون در tgs 06 تو یه مصاحبه میگفت: این سیرتکاملی کنسولهاست. به عنوان مثال رزیستانسن حدود 22 گیگ حجم داره که این اول راهِ (به عنوان لانچ تایتل منظورش هست) و از این به بعد بازیهای با حجم بالاتر خواهیم داشت.
یعنی اینکه اره دیگه، چون ما بلوری استفاده میکنیم پس بازهای کنسول ما باید 3-4 برابر *** حجم داشته باشه چون سیرتکاملی هست و اینا :دی.
امیدوارم منظورش کم کردن کیفیت همین data ها و غیره نباشه !!!!!!
اتفاقا تا الان هرچی نشون دادن بینهایت زیبا و با جزئیات هست. یه 30 دقیقه ی هم Walkthrough رسمی از نگارش 360 منتشر شده که پیشنهاد میشه جتما ببینید
biggrin1.gif
.

آخرین ویرایش:
@Dinosaur

جالبتر از اون، کسانی هستند که به خاطر حجم بالای یه بازی میگن اون بازی بهترین گرافیک تاریخ رو داره:دی

سونی سنتر ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آقایون مظلوم ه بی پناه که اعتقاد دارین اینجا سونی سنتره و دارن حق شما رو میخوذن ... دقت کنید که دوستانتون از هیچی نمیگذرن ! شروع شد باز . سونی خیلی بدبخته که بازیهاش رو روی Bluray میزنه و با همون قیمت بازیهای DVD به شما میفروشه ... خیلی شارلاتانه که بازیهای 3 - 4 دیسکی رو روی 1 دیسک به شما تحویل میده ... اصلا این سونی خیلی کثیفه ، خیلییییییی .
اینجا سونی سنتر است ... فنهای 360 متعالی ترین انسانهای دنیا هستند که همیشه حرف حق را میزنن و برعکس فنهای PS3 یکسری kjhdfjkbewoifhperfho;lhgperhgoierhgergiu'jgpa]hjopergho هستند .
اینجا سونی سنتر است . >:d
نیما خان کسی نگفت سونی سنتره!
یارو تو روز روشن میاد میگه "فشار میاره بهتون" میخوای چی جوابشون رو بدیم....
شما به جای اینکه پست های مارو پاک کنی به پست های این دوستان رسیدگی کن.
طرف میاد تو امضاش به ملت میگه خفه شید ، بعد شما میای اینطوری جواب میدی!

----------------------------------------------------------------------------------------------------
این جمله ی فلسفی مون رو هم پاک کردین از پست قبلی!:d
امیدوارم این کم کردن حجم ها که کار بسیار جالبیه تو کیفیت بازی تاثیر نذاره
کیفیت فدای کمیت نشه!;;)

یه نکته‌ی فنی ... این محیط بزرگ و View Distance بالا و گرافیک تقریبا خوب و AI بازی و سیستم Radiant Story خودش بازی رو فوق‌العاده سنگین میکنه ... یه سیستم Decompress با این ابهت !!! هم بهش اضافه کردن !!!

احتمالا این روش جدید اینطوری کار میکنه که وقتی بخوان از اون فایل های فشرده شده استفاده کنن ، یه فضایی روی RAM برای خارج کردن از حالت فشرده در نظر گرفته میشه و بعدش پردازنده شروع به کار می کنه....البته فکر کنما!:-b

آخرین ویرایش:
یارو تو روز روشن میاد میگه "فشار میاره بهتون" میخوای چی جوابشون رو بدیم....

قانون پاک شدن اینگونه پست ها یه مدت زمان کوتاهی داشت که تموم شد :d

من موندم خبر در مورد چیه و نظر دوستان کجا ...

امیدوارم گند نزنه ( مثل RAGE و Brink که البته مال BGS نبودن ) .... در مورد جمله که -V- نمیدونم چی بگم ... ادعا !!! مثل Rage و Brink ...

ین فشرده سازی یک پیشرفت بزرگ در صنعت بازی سازی محسوب میشود .

یه نکته‌ی فنی ... این محیط بزرگ و View Distance بالا و گرافیک تقریبا خوب و AI بازی و سیستم Radiant Story خودش بازی رو فوق‌العاده سنگین میکنه ... یه سیستم Decompress با این ابهت !!! هم بهش اضافه کردن !!!

قانون پاک شدن اینگونه پست ها یه مدت زمان کوتاهی داشت که تموم شد :d
البته گروه خودتون هم كم دري وري به ماها نگفتين هروز بلاگ , هروز مسخره بازي , هر روز تو امضا يه سوژه درست كردن , خوبه يه فلش بك به رفتارهاي خودتون بزنيد بعد بيانين اينجا مظلوم نمايي كنيد اي ال شد اي بل شد البته 2009 هم از اين بند و بساطا داشتيم كه ميخواستن قهر كنن بذارن برن
خيلي جالبه متن خبر كجا كامنت ها كجا خدا رو شكر در هر تاپيكي رو كه وا كرديم چشممون منور شد به نام GT5 , Blu-ray , sony شكايت از مدير بابت سوني سنتر بودن ايول داريد بخدا
الان من چی کار کنم خُب ؟
yahoo_4.gif
مگه من چیزی گفتم قبلا یا عملیات فرماندهی میکردم ؟ میخوای تیریپ جاسوس بازی براتون خبر بیارم شب که خوابن حمله کنین بهشون ؟
yahoo_4.gif
هيچي كار خاصي لازم نيست بكني فقط بيخودي اسپم ول نده به همين سادگي:)

• Like
Reactions: m.rad
الان من چی کار کنم خُب ؟ :d مگه من چیزی گفتم قبلا یا عملیات فرماندهی میکردم ؟ میخوای تیریپ جاسوس بازی براتون خبر بیارم شب که خوابن حمله کنین بهشون ؟ :d

استارت اکثر اسپم ها، ترول ها، off-topic ها، چرتو پرت ها و... شخصی نیست جز جناب terova که در ربط دادن گودرز و شقایق ماشاالله دکترا دارن !

معلوم نیست یک عده گنجایش مغزشون کی میخواد کمی اونوتر دماغشون رو جا بده !

حجم بازی هایی مثل RDR و Crysis 1 ,GTAتوی کنسول بین 4-7 گیگ هست . تازه محتوا , کیفیت , زمان بازی و ... هیچی فدای حجم نشده به کنار . همشون بازی های شاخ این نسل هستند ...
از طرفی بازی هایی هست چندین برابر حجم دارن , دو زار محتوا ندارن !

آقایون مدافع حقوق بشر و غیرو و غیرو ... آقایون کوچه علی چپ چرا میزنین خودتون رو ؟ داره میگه فشرده کردیم ؟ نگفته که دیتامون حجمش کمه .... کمپانی مرض داره بیاد فشرده کنه حجم رو ؟ نخیر به خاطر اینکه بازی رو ایکس باکس 4 تا دی وی دی نشه و خرج رو دستشون نمونه اینکار کردن . حالا هی بیاین پست بدین و آواز بخونین واسه ملت .

یعنی کسی تا بحال در مورد حجم بازی ها در فروم صحبت نکرده..؟
هر وقت بحث سر دو یا سه دیسک شدن بازیهای 360 میشه همه میریزن تو تاپیک و کلی بحث از بلو ری و سیاست های سونی میکنن ولی حالا که یک شرکت اومده حجم بازی رو کم کرده ما نباید در مورد این سیاستها صحبت کنیم
این شرکت دقیقا اومده کاری مقابل سیاست های سونی انجام داده و 100 درصد باید در موردش بحث کرد همینطور که تو کل فروم های خارجی دارن بحث میکنن.

تو کل دنیا تو تمام قسمتهاش همه دارن سعی میکنن حجم ها را به هر صورتی هست پایین بیارن تا هم جای کمتری بگیره هم هزینه ای کمتری داشته باشه

اگر هم احیانا میبینید سونی بدون هیچ دلیلی حجم بازی ها را به شکلی خنده دار بالا میبره همه به خاطر سیاستی است که میخواد به بعضی از ساده لوح ها القاع کنه که برن سمت بلوری و از این طریق پول به جیب بزنند وگرنه وقتی که میشه یک بازی رو با حجم 6 گیگ عرضه کرده چرا باید اون رو به 41 یا 45 گیگ ارتقاع بدیم..؟

فرض کنید این بازیها به خواد مثل بازی های 360 به صورت اینترنتی فروش بره آیا شما 45 گیگ رو دانلود میکند..؟ آیا هارد 40 یا 80 گیگ شما چندتا از این بازیها رو میتونه تو خودش جا بده..؟
تازه این 45 گیگ مربوط به این نسل هست نسل بعد سونی حتما به دنبال 100 گیگ به بالا میره..

جالبه که وقتی صحبت از حجم بالای بازیهای سونی میشه بعضی ها بحث بالاتر بودن کیفیت بازیهای مولتی روی PS3 رو باز میکنن!LoL

جالبترش اینه که اگه این قضیه واسه 360 اتفاق افتاده بود (جریان حجم بازی 50gb و اینا!) همین اشخاص تاپیک،صحبت هاشونو برعکس میکردن میدادن تحویلمون! :))

حجم زیاد بلوری تو کت من و خیلی ها نمیره.همینطور که تو کله ی خیلی از سازنده ها نرفت و هنوز که هنوزه خیلی از بازیها با حجم زیر 8GB و بدون کوچکترین تفاوت منتشر میشن.پس فلسفه نبافین

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or