che-jaleb
کاربر سایت
رفته بودم جمهوری دوربین فیلمبرداری بخرم یه PSP هم خریدم تا اون موقع نمیدونستم سونی کنسول دستی داره
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
رفته بودم جمهوری دوربین فیلمبرداری بخرم یه PSP هم خریدم تا اون موقع نمیدونستم سونی کنسول دستی داره
اگر ویتا رو یک مدل از خانواده PSP بدونیم آره حق با شماست ولی ویتا قرار بود PS V باشه نه PSP V !بدترین چیز این کنسول این بود که انالوگ دوم نداشت الان ویتا خریدم هم انالوگ دوم توی بازی هاش فعال شده هم چیت هاش به روز شده براش اومده هم بعضی از بازی هاش برای فریم انلاک به 60 اومده که فوق العادس صفحه هم بزرگ تر و با کیفیت تر شده به نظرم PSVITA بهترین کنسول دستی که خریدم بود در عین حالی که کمترین توجه هم بهش شد.
بدترین چیز این کنسول این بود که انالوگ دوم نداشت الان ویتا خریدم هم انالوگ دوم توی بازی هاش فعال شده هم چیت هاش به روز شده براش اومده هم بعضی از بازی هاش برای فریم انلاک به 60 اومده که فوق العادس صفحه هم بزرگ تر و با کیفیت تر شده به نظرم PSVITA بهترین کنسول دستی که خریدم بود در عین حالی که کمترین توجه هم بهش شد.
مایه دار به این می گنا ما می خواستیم بخریم حداقل چند براش خیز بر می داشتیم ایشون رفته 1 چیز دیگه بخرم اینم مزش خریده
مثلا: ما می رفتیم زل تابستون کنسول بخریم برای اینکه زنده بمونیم 1 اب طالبی خنک هم می خریدیم این حکم همون رو برای ایشون داشته
اگر ویتا رو یک مدل از خانواده PSP بدونیم آره حق با شماست ولی ویتا قرار بود PS V باشه نه PSP V !
کنسول ویتا یک شکست برای سونی و یک ناامیدی برای امثال من بود .
البته قبول ندارم
چون نباید با الان مقایسه کنی
Psp زمانی اومد که قویترین کنسول پرتابل تو کل صنعت گیم بود
و اولین کنسولی بود که توش از آنالوگ استفاده شده بود
من خودم psp دیدم واقعا مجذوبش شدم
من gba . Gbc . GB . Sega game gear و ...... داشتم حتی ds
بی همتا بود و هست psp
مقایسه نکردم گفتم برای سونی که PS1 ش دو تا انالوگ داشت چرا برای PSP نذاشت؟ این بزرگ ترین ایرادش بود که الان در PSV حل شده به نظرم برای زمان حال PSV خیلی بهتر هست و خوب PSP هم برای دکور و خاطرات
تازه خرید؟ اگر اره کدوم ؟ چقدر خریدی؟ بازی های خوب چی داره؟ با وجود سیستم N دلاری که دارم چند وقتیه اصلا نمیتونم کامپیوتر رو هم روشن کنم شاید با پی اس پی بشه کمی این دوران سخت رو گزروند!!!بدترین چیز این کنسول این بود که انالوگ دوم نداشت الان ویتا خریدم هم انالوگ دوم توی بازی هاش فعال شده هم چیت هاش به روز شده براش اومده هم بعضی از بازی هاش برای فریم انلاک به 60 اومده که فوق العادس صفحه هم بزرگ تر و با کیفیت تر شده به نظرم PSVITA بهترین کنسول دستی که خریدم بود در عین حالی که کمترین توجه هم بهش شد.
بازم قبول ندارم
همین الانشم من psp ترجیه میدم هم کنسول و بازیاشو
من بچه بودم دست بابام رو گرفته بودم از تو شیشه مغازه کنسول رو دیدم پدر گرامی هم برام خرید دیگه اون روزا بعید بدونم برگرده؟ برمیگرده یعنی؟ البته من نسخه GO رو برام خرید البته دیگه بعدش حساب معدل کل رو گذاشت باید 19 بشم !!!
خلاصه روز های خوبی داشتیم الان با خرید PS5 یا Ps1000000 هم بیاد خوش حال نمیشم
درودبهترین کنسول دستی به لحاظ تعداد بازی ، تنوع بازی ، داشتن بیشترین و بهترین شبیه سازهای کنسول های قبلی ، راحت ترین کنسول برای بازی مجانی !
مدل تاشو یعنی PSP Go که واقعا حرف نداره و جمع و جور برای همراهی در همه جا !
منم سال اول عرضه مدل Go موفق شدم با PSP آشنا بشم و با کلی تحقیق یک عدد PSP Go خریدم و هنوزم دارمش ..
خیلی باهاش بازی کردم ولی بیشتر از هر چیزی به عنوان کنسول سگا !
درودبدترین چیز این کنسول این بود که انالوگ دوم نداشت الان ویتا خریدم هم انالوگ دوم توی بازی هاش فعال شده هم چیت هاش به روز شده براش اومده هم بعضی از بازی هاش برای فریم انلاک به 60 اومده که فوق العادس صفحه هم بزرگ تر و با کیفیت تر شده به نظرم PSVITA بهترین کنسول دستی که خریدم بود در عین حالی که کمترین توجه هم بهش شد.
تازه خرید؟ اگر اره کدوم ؟ چقدر خریدی؟ بازی های خوب چی داره؟ با وجود سیستم N دلاری که دارم چند وقتیه اصلا نمیتونم کامپیوتر رو هم روشن کنم شاید با پی اس پی بشه کمی این دوران سخت رو گزروند!!!