سلام بکس
والا یادمه که اوایل هک شدن کنسول بود که زد به سرم برم بخرمش ، یه بار فقط دستم گرفته بودم که یه مغازه تو پایتخت توی یه استند تبلیغاتی گذاشته بود که میتونستی بازی کنی ، بازیشم Pursuite Force بود که من خوشم اومد ، توی یه فیلم دیگه هم که یادم نیس یکی توش با PSP یه بازی میکنه که خیلی گنگ بود و من کف کرده بودم ( که بعدها فهمیدم بازی نبوده ، یه Cg بوده که واسه فیلمه ساخته بودن) هیچی دیگه پولامو جمع کردم یه 1000 از یه مغازه تو پاسداران خریدم که بد جور کرد تو پاچه من لاکردار ، هدفون آیپاد داشت به جا هدفون خودش ، دستگاه هم کارکرده بود ولی خوب خیلی باهاش حال کردم ، صبح تا شب بازی میکردمو موزیک گوش میکردم تا اینکه کیفش گم شد خیلی دلم سوخت فروختمش یه 2000 دست دو از آشنای رفیقم گرفتم با یه اسپیکر PSP ، این دست من بود تا فهمیدم خروجی هدفونش مشکل پیدا کرده ، صدا میومد ولی دیالوگ و این نه انگار که چند تا کانالش قطع شده باشه ، تو این کش و قوس ها بود که یه 3000 خریدم ، اسپیکر 2000 و یه بار زدم بهش منم از همه جا بیخبر دیدم اینم مثل 2000 ه شد ، نگو اسپیکر خراب بوده میزده اینرم میترکونده دیگه ، هیچی 2000 و بردم دادم به دوستم با کلی غر زدن بهش که دستگاه رو ترکوندی ، پاشدم رفتم توپخونه ، گفتم این همه اینا میکنن پاچه مردم یه بارم من بکنم پاچشون ، رفتم تو یه مغازه با کلی چک و چونه زدن فروختمش ، طرف هم کل کنسول چک کرد ، همه جاشو -_- ، ولی دیگه به عقلش نمیرسید ایراد هدفون داشته باشه ، خرید ازم و دیدم مرتیکه همونو ( خدایی هم تر و تمیز بود) برچسب LCD ش و کند یه دستمال کشید گذاشت قاطی نو ها ، منم پیش خودم گفتم فردا جای نو میفروشیش طرف میاد خشتکتو پرچم میکنه ، تا اینکه دیدم یکی از بچه های اینجا PSP Go داشت میخواست بفروشه تهران هم نبود ، ولی اومد تهران یه قرار با هم گذاشتیم ازش خریدم ، خیلی هم بچه گلی بود ، هم تخفیف بهم داد ، هم کلی اشانتیون ، با ارزشترینشم یه بند MGS PW بود که معرکه بود ازم پیچوندنش ولی هنوز Go رو دارم و هنوزم باهاش بازی میکنم ، کلی هم باهاش خاطره دارم