genesis007
کاربر سایت
اخه ان بتلفیلد که داستانش هم در هر شماره عوض میشود ودر بازی یک مقدار هم هیجان ندارد {مخصوصا ان مر حله ای که با تانک هستی} کجا به هیجان زیبای کالاف میرسد.
بی تعارف و ... بگم - یعنی اینقدر شدت عقده زده بالا که باید تایپیک بزنی به بازی فحش بدی ؟
خجالت هم خوب چیزیه ...
خوب تو تایپیک عین آدم بیا بگو که از MW3 بدت میاد و خوشت نیومد - دیگه داستان سر هم کردن نداره که - آره قبلی ها خوب بودن و کلی اونا رو بکشی بالا که بخوای بزنی تو سر MW3 ????
خوشبختانه امتیازات MW3 چشم تمام حسودا رو کور کرد ...
نمردیم و معنیه نوب رو هم فهمیدیم!نوب به كسي گفته ميشه كه به راحتي اسير تبليغات بشه.
جواب شما و اکثر کسایی که حتی یک کلمه از پست اول رو نخوندن تو پست اول دادم.
خدایا ما رو از دست این نوزاد ها نجات بده . بنده خدا یه تاپیک زده از اول تا آخرش گفته نظر شخصیشه ! من جای ایشون بودم از خجالت کسایی که اومدن تو تاپیکم ترولینگ در میومدم نمیدونم چجوری دارن خودشون رو کنترل می کنن . چاقو گذاشتن رو گلوتون که پست بدین ؟!
بابا شما دیگه کی هستیناول بخونید بعد پست بدید ایشون تمام مطلبش به نفع COD هست.حق دارن بمون بگن نوب
4 نكته مشترك در همه فنبوي هاي بتلفيلدنمردیم و معنیه نوب رو هم فهمیدیم!
من نمیفهمم این طرفدارای mw نمیخوان بس کنن؟
600 تا بلاگ که زدن که تروخدا ما بهتریم و نوب نیستیم الانم که تا یکی میاد حرف بزنه نخونده میریزن سرش!
بس کنید دیگه اصلا شما هاردکور!!!
اصلا کلا ما ایرانیا خیلی هارد کوریم
بخدا من طرفدار COD هستم اخه بازیی که فقط 1 نمره پیشرفت داشته و ادعای نمره ی 9.5 داشت هم ارزش داره؟بازیی که تو کنسول چند نمره پسرفت داشت چی؟شما گفتین فن GF3 هستی(اینو به DAVE گفتی)منم گفتم اول بخونین بعد نظر بدید4 نكته مشترك در همه فنبوي هاي بتلفيلد
1- اعتماد به نفس بتلفيلدي
2-عدم توانايي پذيرش حقيقت
3-هيپنتيزم شدگان EA
4-خوابيده هايي كه خودشون رو زدن به خواب
بحث و توضيح هم فايده نداره.بچسبيد به گرافيك
4 نكته مشترك در همه فنبوي هاي بتلفيلد
1- اعتماد به نفس بتلفيلدي
2-عدم توانايي پذيرش حقيقت
3-هيپنتيزم شدگان EA
4-خوابيده هايي كه خودشون رو زدن به خواب
بحث و توضيح هم فايده نداره.بچسبيد به گرافيك
با استراتژی !دوست عزیز برای این که همین طوری می دویی وسط مپ فکر کردی ماراتون هستش تو بتلفیلد باید با استراتژی بری جلو و از وسایل نقلیه استفاده کنی.
با این سبک بازی شما مشخصه که مدرن براتون بهتره.
صد در صد، شما قطعا فن COD هستی. شک ندارمبخدا من طرفدار COD هستم اخه بازیی که فقط 1 نمره پیشرفت داشته و ادعای نمره ی 9.5 داشت هم ارزش داره؟بازیی که تو کنسول چند نمره پسرفت داشت چی؟شما گفتین فن GF3 هستی(اینو به DAVE گفتی)منم گفتم اول بخونین بعد نظر بدید
بنده متولد 61 هستم و قطعا از شما که حرفات سر و ته نداشت بزرگترم.یه بار دیگه هم همین پستت رو مرور کن ببین اصلا چی گفتیدارم خیلی رک بهت میگم ، یه ذره فکر کن بعد بیا پست بده . کلاس جانورشناسی راه انداختی ؟ ایشون یه تاپیک زده و بعضی ها که جان و مال و ناموسشون انگار CoD هست یا اصا یه بازی خاص اومدین دارین به ایشون توهین می کنن ، بعضی هاتون انگار لایق احترام نیستین . اون نوزادی هم که گفتم دقیقن منظورم امثال شما بوده که فکر می کنین هر طرفداری داره ترول می کنه یا هر کی پست بده یا طرف شماست یا مخالف ، یه ذره بزرگ شین یا اگه دوست ندارین بزرگ شین برین تو فروم جاستین بیبر که میانگین سنی 12 ساله .
چی بگم؟برو پستامو ببین حداقلصد در صد، شما قطعا فن COD هستی. شک ندارم
بنده متولد 61 هستم و قطعا از شما که حرفات سر و ته نداشت بزرگترم.یه بار دیگه هم همین پستت رو مرور کن ببین اصلا چی گفتی
کودک کسیه که به همین راحتی اسیر تبلیغات صد میلیونی میشه.
بالاخره این همه هزینه شده برای شماها دیگه.لشگر سیاه برای نمره دادن 1 و 0 به بازی
در آخر این تاپیک ارزش صفر هم نداره، من که عدم اشتراک زدم