چگونه يك بازي را براحتي تمام كنيم

• Thread starter Thread starter leoman
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط farzadlion:
آخه اسپلینتر سل هم راهنمایی میخواد :mrgreen: ...بازی آسون تر از این نبود... :mrgreen:

فرزاد جان خوب اومدي
بعدش من حتي يه شماره از اين بازي رو هم بازي نكردم :cheesygri
دوستاي ديگه لطفا كمك كنن
شرمننننده ;)

خوب يه سري راهنمايي در مورد پرنس واسه كسايي كه ترينر رمز اين جور حرفا دوست ندارن
وقتي دشمناتون تعدادشون زياده سعي كنيد بپرين رو سرشون و بعد بزنينش يا يه راه بهتر از روش اسلومشن كردن بازي استفاده كنين (ها ايم خوبه)
براي جنگيدن با غول اول بايد بگم اگه از رمز استفاده نكنين دهنتون به ... ميره
ولي غول دوم راحت تر از اوليه ( حيكلشم كوچيك تره )
قسمتي هايي كه سوار ارابه هستيد بايد خيلي دقت كنين چون كوچك ترين حركت اشتباه ارابه رو به ... ميده
خوب فعلاً تا بعد

امشب در مورد معما هاي پرنس مينويسنم
معماي اول خيلي راحت همون يارو مجسمه رو ميگم چون معلوم بايد چيكار كني
ولي دومي يه كم پيچ ملانه
معماي دوم هدفش معلوم نيس كه من به شما ميگم بايد تمام سكو هاي موجود يعني هر سه تا رو به بالا ترين مكان ببرين بعد اين كار يه تيكه demo game داره كه ترجيح ميدم در موردش توضيح ندم (آخه اين جوري لوس ميشه) خوب فعلا حالشو ببرين تا بعد

نوشته شده توسط SamFisher:
یه راهنمایی هم واسه اسپلینتر سل 3 بده ببینیم !
من فقط در باره این بازی یه مسئله رو میگم که خیلی خیلی مهمه .
هیچ وقت به صورت عجولانه کاری رو انجام ندید و به حرف دلتون گوش نکنید. چبزی که این بازی رو از بقیه بازی ها متمایز میکنه اینه که نمیشه بدونه تامل آدم کشت .

درخواست راهنمایی

نوشته شده توسط leoman:
دوستان هدف من از ايجاد اين تاپيك اينه كه روشي رو براي هر بازي بهتون ياد بدم كه بتونين بازي مورد نظرتون رو به راحتي و بدون اينكه اعصابتون به هم بريزه به پايان برسونيد.
اگه بازي خاصي رو در نظر داريد بگين من هر طور كه شده راهنمايي تون ميكنم
.
اگه ممکنه راهنمای بازی Haunting Ground را هم بذارید

نوشته شده توسط gamestation:
اگه ممکنه راهنمای بازی Haunting Ground را هم بذارید

دوسته عزیز هانتینگ گراند تمام بازیش معما هست و مبارزه ای نداره که بخوان توضیح بدن شما هر جایه این بازی گیر کردین بگین من شخصآ اگه یادم بود کمکتون می کنم ;)

نوشته شده توسط mgs3:
دوسته عزیز هانتینگ گراند تمام بازیش معما هست و مبارزه ای نداره که بخوان توضیح بدن شما هر جایه این بازی گیر کردین بگین من شخصآ اگه یادم بود کمکتون می کنم ;)
چشم . هر چی شما بگی .

خوب از اسپلینتر سل گفتین.
برای رد شدن از هر مرحله:
هیچوقت چراغها رو یادتون نره.توی هر محیطی که میرین با اسلحه کمری (SC Pistol) همه چراغها رو منفجر کنین و به استفاده از OCP اکتفا نکنید.
اگر میدانید که جایی که میروید نور دارد نگران نباشید.تا وقتی که نشانگر در وسط است حتی اگر نگهبان شما را تشخیص دهد فقط به محل شما میاید و در این بین میتوانید از آنجا فرار کنید.
برای از بین بردن سربازها:
هیجان بازی وقتی که بخواهید سربازان را از پشت بگیرید بیشتر است.پس همیشه از پشت بگیرین.و همیشه بیهوش کنید.
مخفی کردن سربازان را از یاد نبرید.
سوت زدن همیشه موثر است.بهترین راه برای جلب توجه.
هیچوقت نکشید.
استفاده از امکانات سلاح خود الزامیست.استیکی شاکر بهترین است و رینگ ایر فویل راوند در مقام دوم.
نقشه را از یاد نبرید.در آن حتی ریزترین جزییات مانند دریچه های کولر و لوله ها نمایش داده شده.
با تشکر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or