چگونه فایل های تورنت را دانلود کنم؟

تورنت کنی؟:cheesygri
شما باید یکی از برنامه های تورنت رو نصب کنی و با اون فایلت رو باز کنی و دانلود کنی
یه برنامه ای مثل:

www.bitlord.com

در ضمن اینجا رو خوب بخون تا بدونی تورنت چیه:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=112
اون برنامه هایی که امید معرفی کرده قدیمیه و زیاد جالب نیست همینی که گفتم دانلود کن

سلام
من فایل تورنت را از اینترنت گرفتم و چیزی در حدود 35.kb بود و آن را با برنامه bit torrent تورنت کردم و برنامه حجم فایل را 715mb نشان داد می خواستم ببینم من در کل طول مدت دانلود به وسیله bit torrent آیا باید به اینترنت وصل باشم؟
متشکرم
یا علی مدد

بله عزیزم باید تا وقتی که دانلودش تموم میشه به اینترنت وصل باشی !
بعدشم برای دانلود از utorrent استفاده کن
utorrent = انتخاب اهل فن :biggrin1:

سلام
من فایل تورنت را از اینترنت گرفتم و چیزی در حدود 35.kb بود و آن را با برنامه bit torrent تورنت کردم و برنامه حجم فایل را 715mb نشان داد می خواستم ببینم من در کل طول مدت دانلود به وسیله bit torrent آیا باید به اینترنت وصل باشم؟
متشکرم
یا علی مدد
خیر دوست عزیز شما می تونید در هنگام دانلود هر وقت که خواستید اینترنت را قطع کنید و بعدا از همان جای قبلی مجددا به دانلود خود ادامه دهید.
درضمن توصیه می کنم از همان برنامه bitlord که امین جان در پست دوم گذاشته یا برنامه utorrent استفاده کنید.

در ضمن به کاربردن جمله تورنت کردن اصلا درست نیست! شما باید بگید که من می خوام از تورنت دانلود کنم.

سلام
لیچ کینگ جان می خواستم بدونم از تورنت دانلود کردن هم مثل دانلود معمولی سرعت رو پایین میاره؟
متشکرم
یا علی مدد
ببین عزیز شما ذهنیتت از تورنت مشکل داره
تورنت یه شبکه هست
استفاده از اون مثل استفاده از اینتر نت هست و هیچ فرقی نمیکنه
شما در زمانی که به اینترنت متصل هستی همونطوری که از اینترنت استفاده میکنی و فایل دانلود میکنی همونطور هم از شبکه تورنت میتونی استفاده کنی
اینها هیچ فرقی با هم ندارن

سلام
لیچ کینگ جان می خواستم بدونم از تورنت دانلود کردن هم مثل دانلود معمولی سرعت رو پایین میاره؟
متشکرم
یا علی مدد

اگه آی پیت Valid باشه مثه دانلود معمولی سرعتش خوبه اما اگه آی پیت Valid نباشه سرعتت پایین بالا میشه ;)

اگه آی پیت Valid باشه مثه دانلود معمولی سرعتش خوبه اما اگه آی پیت Valid نباشه سرعتت پایین بالا میشه ;)
سایت چقدر لیچ کینگ داره:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
من فکر کنم ایشون منظورش چیز دیگه ای بود شاید
از تورنت دانلود کردن هم مثل دانلود معمولی سرعت رو پایین میاره؟
یا

می خواستم ببینم من در کل طول مدت دانلود به وسیله bit torrent آیا باید به اینترنت وصل باشم؟

آخرین ویرایش:
سلام
از کجا بفهمم آی پیم valid هست یا نه؟
ببینید من منظورم این بود که وقتی با برنامه ها و دانلودر های معمولی چیزی رو دانلود میکنیم به علت این کار سرعت باز شدن صفحات کم میشه.میخواستم ببینم که از تورنت هم دانلود کردن این مشکل رو به وجود میاره یا نه؟
متشکرم
یا علی مدد

آخرین ویرایش:
سلام
از کجا بفهمم آی پیم valid هست یا نه؟
متشکرم
یا علی مدد

خوب زنگ بزن ISP که اینرنت گرفتی بگو آی پی من ولیده یا نه :biggrin1:
وقتی هم utorrent رو نصب میکنی یه قسمت داره که یه port واست انتخاب میکنه وقتی که Test میزنی خودش بهت میگه که port بستست یا بازه اگه پورت باز باشه ;که دیگه مشکلی نداری اما اگه بسته باشه و به خاطر فایر وال و اینا نباشه احتمالن آی پیت ولید نیست

اول اینکه IP Valid یعنی IP منحصر بفرد . چند صد هزار تومن به شرکت خارجی مربوطه که الان اسمش یادم نیست پول میدی میخری. هر کی بخواد به اینترنت وصل شه نیاز به IP Valid داره. برا همینه بحث ISP بوجود میاد . ISP از قبل چند تا IP خریده وگرنه مردم بی کار نبودن از ISP استفاده کنن! دوم اینکه بحث Down Load اصلا هیچ رابطه ای با IP Valid نداره پس تو با خیال راحت Down Loadتو کن. سوم اینکه َAzureus از utorrent و اون یکی دیگه سریع تر و بهتره .

سلام!
براي رد شدن از فايروال و پورت هاي بسته براي گرفتن تورنت، چه راهي رو پيشنهاد ميدين؟
ضمنا برنامه هم نميتونم نصب كنم، از uTorrent تونستم استفاده كنم كه فايل اجرايي مستقل داره و بدون نصب هم كار ميكنه ولي نميتونه از پورت هاي بسته رد بشه.
امين bitLord رو معرفي كرد كه بدون نصب كار نميكنه انگار.
اگه دوستان نظري دارن لطفا بگن چون من 50kb/s ميتونم دانلود كنم ولي فقط لينك مستقيم! :|

امين bitLord رو معرفي كرد كه بدون نصب كار نميكنه انگار.

البته فکر میکنم باید رو سیستم خودت نصبش کنی بعد فایلهاش رو کپی کنی تو یه سی دی یا جایی که بشه بدون نصب استفاده کرد!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or