چه قدر به مرتب بودن pc خودتون اهمیت میدید؟!

• Thread starter Thread starter Zombie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ضمنا یک سوال دارم چه جورایی عکس را برای پس زمینه ی یک فولدر تو یه درایو بزارم بلد بودما یادم رفته

Notepad باز کن این کد را بریز درونش:biggrin1:

[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
Attributes=1
IconArea_Image=d:\1.bmp

دیگه بقیه را اگر قبلا یادت بوده باید بدونی چی کار کنی:biggrin1:

خوب بسته بندی درایوهای من به این صورت هست :biggrin1::biggrin1: :

C : ویندوز 80 گیگابایته و به جز ویندوز حق ورود اشیا دیگر درونش ممنوع میباشد:biggrin1::biggrin1:
D:موزیک اینم 80 گیگابایته مخصوص موزیک و موزیک ویدیو هست :biggrin1:
E:گیم 80 گیگابایته:biggrin1: درونه این فقط گیم وجود دارد و پچ یا ..... در مورد گیم در درایو F قرار دارد:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
F: مختلفه هرچیزی که درونه درایو های دیگر جایی نداشته باشه این تو هست:biggrin1: از نرم افزار گرفته تا پچه بازی تریلر بازی و ..........

به به عجب بحث های جالبی :دی

منم بلد بودم ولی الان یادم نیست...آخرین بار 6 ماه پیش واسه Flash disk ـم اینکار رو کردم :دی

هارد منم 320 GB هست،7تا درایو دارم...
C : ویندوز Xp + برنامه ها،حجم 40 Gb
D : ویندوز ویستا قرار بود توش باشه چون اصلا از ویستا خوشم نمیاد این درایو اکثرا برای back up گیری از چیزایی که از نت دانلود میکنم استفاده میشه :دی حجمش هم 40 گیگ ـه :دی
E : درایوی هست که موزیک ها و video هام رو توش نگه داری میکنم...خیلی مرتبه واسه همه چیز شاخه بندی دارم توی این درایو... 50 گیگ حجم داره که 48 گیگ ـش پر شده :دی
F : بیشتر برنامه هایی که دارم یا دانلود میکنم رو اینجا دخیره میکنم...عکس ها هم توی این درایو هست...حجمش 20 گیگ ـه که 19 گیگ ـش پره :دی
G : درایوی هست که بازی های روز رو توش نصب میکنم...75 گیگ هست که 55 گیگ ـش پره :دی (14 تا بازی نصب ـه توش)
H : اینم مربوط به gaming میشه...ولی کمی متفاوت..گیم های مورد علاقه و تقریبا قدیمی خودم رو توی این درایو نصب میکنم...Iso های بازی ها رو هم اینجا نگه داری میکنم...Add on ها یا mod ها و Patch های بازی ها رو هم تو این درایو میریزم... 60 گیگ حجم داره که 20 گیگ ـش پره... :دی

I : جمهوری خود مختار hard ـه من حساب میشه...هر چیزی که جای اصولی تو هارد واسش تعریف نکرده باشم توی این درایو پیدا میشه...البته اینم دسته بندی داره و مثل درایو بعضی از برادران نیست که صاحب PC هم توش گم میشه :دی مثلا چیزایی که واسه گوشیم DL می کنم توی این درایو هست...حجمش هم 13 گیگ هست که 8 گیگ ـش پره :دی
چه کردی درایو گیم و موسیک ! Full !:d lOl
P.S. : هدف این تاپیک چیه؟!
هدف خاصی نداره بیشتر میخواستم سلیقتون روی pc و تقسیم بندی هاردتون مطلع بشم و بشند !:d
بعد اگه نظری جالی بود انجام بدم تنوع بشه !:d
[{BE098140-A513-11D0-A3A4-00C04FD706EC}]
Attributes=1
IconArea_Image=d:\1.bmp
فهمیدم به جای اون d:1.bmp عکس مورد نظر خودمو میزارم !:d برای درایو موسیک میخوام عکس خواننده یا گروه بیاد!:d

من شخصا به مرتب بودن pc زیاد اهمیت میدم و هر هفته بهش سر میزنم اما هارد یک 2 ماهی بود dfreg نکرده بودم !:d

آخرین ویرایش:
فقط محض تجربه بگم که از هاردتون برای Backup استفاده نکنید
چون هر لحظه احتمال سوختن و ویروسی شدن و ... وجود داره
(یکبار برام اتفاق افتاده که می گم)

من یه هارد 300 دارم
به 3 پاریشن تقسیم بندیش کردم
100 GB بازی
100GB ویندوز و برنامه های کاربردی
100GB موزیک و کنسرتهای پینک فلوید و کریس دی برگ (فقط همین آهنگها رو گوش میدم)

این تاپیک آوردید بالا گفتم یه عکسم از آیکون های درایو هام بگذارم :|

ofvdxv.png

پ.ن:به آیکون GeOW توجه نکنید،برای اینکه قشنگ بود گذاشتم :دی

این تاپیک آوردید بالا گفتم یه عکسم از آیکون های درایو هام بگذارم :|

ofvdxv.png

پ.ن:به آیکون GeOW توجه نکنید،برای اینکه قشنگ بود گذاشتم :دی

ببخشید شاید این سوال من به این تایپیک مربوط نباشه;)
میتونم بدونم چطوری عکس درایو هاتون رو عوض کردید
منظورم عکس بازیهاست

ببخشید شاید این سوال من به این تایپیک مربوط نباشه;)
میتونم بدونم چطوری عکس درایو هاتون رو عوض کردید
منظورم عکس بازیهاست

ساده ترین روشش اینه که تویه هر درایو یه Autorun.inf درست کنی.

یه تکست باز کن محتواش این باشه:
[autorun]
ICON=filename.ICO

بعدش به اسمی که گفتم سیوش کن. آیکون مورد نظر و این فایل رو میگذاری تو روت دیرکتوری درایوت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or