چه فایتی را دوست دارید

چون این fight ها بیشتر به واقعیت نزدیک است وطرفدار دارد.

• street fighter

رای‌ها: 9 29.0%
  • soulcalibur

رای‌ها: 2 6.5%
  • takane

رای‌ها: 19 61.3%
  • virtual fighter

رای‌ها: 1 3.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    31
میگم این Takane همون Tekken هست؟ به کدوم زبون میشه Takane؟:biggrin1:

نظر سنجی مسخره ای هست! چون همه بازی های Fighting توش نیست.مثل MK و Dragon Ball و N و King Of The Fighters و Blody Roar و Sengoku Basara و چندین بازی مبارزه ای دیگه مثل سری Santa و ... .

اسمشم خیلی مسخرس! من اول فکر کردم که سوال نظر سنجی این هست که چه مدل Fighting ای دوست دارید , مثل Free Roamaning Fighting یا 3D Combat یا .... .

نظر سنجی مسخره ای هست! چون همه بازی های Fighting توش نیست.مثل MK و Dragon Ball و N و King Of The Fighters و Blody Roar و Sengoku Basara و چندین بازی مبارزه ای دیگه مثل سری Santa و ...

خب خیلی از بازی ها نیستن قبول دارم... ولی حالا بدم نیست
---
از virtual fighter هم خوشم میاد

جدی؟ خوب نبود؟ اشکال نداره تجربه کسب میکنید :دی
اره واقعا تجربه کسب کردم
ویاد گرفتم قبل بازی دو سی تا:دی تریلر ازش ببینم
در کل بازی مسخره ای بود حدود 12 کار کتر بدون دمو بدون هدف بدون انگیزه خلاصه بد ترین بازی fighting بود که بازی کردم
الان تو pc دو سه تا به سبک street fighter دارم از اون بهتره:biggrin1:

من زیاد این سبک دوست ندارم و فقط مورتال و تکن بازی کردم بین این دوتا هم تکن بشتر خوشم اومد...
من دوتا سوال دارم ببخشید که اینجا میپرسم
قرار بود برای تکن فیلم بسازن قضیه مال دو یا سه سال پیشه هنوز خبری ازش نشده.....شایعه بود؟؟!!
از روی بازی مورتال کومبت چندتا فیلم و سریال ساختن؟؟!!

بازیهای سبک Fighting که من باهاشون حال کردم اینا هستند سری Virtua Fighter وسری MK وسری SF و سری Tekken
ضمنا این نظر سنجی یه کم مسخرست و حتی اسم بازیها رو هم اشتباه نوشتند بهتره یه تاپیک دیگه زده بشه و همه بازیهای Fighting رو در بر بگیره و همشون در نظر سنجی باشند.

قرار بود برای تکن فیلم بسازن قضیه مال دو یا سه سال پیشه هنوز خبری ازش نشده.....شایعه بود؟؟!!
اره دارن درستش میکنن میگن کینگ توش نیست:((

ا
ز روی بازی مورتال کومبت چندتا فیلم و سریال ساختن؟؟!!
اونم اره حدود 3 تا فیلم و یه سریال 26 قسمتی

ضمنا این نظر سنجی یه کم مسخرست و حتی اسم بازیها رو هم اشتباه نوشتند بهتره یه تاپیک دیگه زده بشه و همه بازیهای Fighting رو در بر بگیره و همشون در نظر سنجی باشند.
با مدیرا صحبت میکنم ببینم چی میگن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or