چه طوری آنلاین بازی کنم؟(PC)

سلام دوستان.......... من این تاپیک رو زدم تا همه کسانی که میخان آنلاین بازی کنند و نمیدونن باید چی کار کنند زدم.....
من خودم هم یک ADSL مناسب باسه آنلاین بازی کردن دارم ولی متاسفانه نمیدونم......
1 چیزایی شنیدم در مورد xfire ولی نمیدونم چه طوریه.........
یکی پیدا بشه یه آموزش خوب بده.....

install cod 4>instal patch 1.4>1.5>1.6>1.7>enter serial >join server
این کارهای بود که من کردم و بازیم کردم
xfire هم که کاری نداره کار کردن باهاش
البته سعی کن کانترم بیای که ماسته اومدن تو سروراش
install cs 1.6 > install patch >install last sxe(6.3
و بعد بازی تو سرورهای ایران

کسی میتونه بگه جنرال چجوری آنلاین کار میکونه چون وقتی آنلاین میکنی اول update میخاد این کاشو انجام میده تموم میشه ولی به بعدشو یه توضیح میدین:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

کسی میتونه بگه جنرال چجوری آنلاین کار میکونه چون وقتی آنلاین میکنی اول update میخاد این کاشو انجام میده تموم میشه ولی به بعدشو یه توضیح میدین:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

منم با جنرال مشکل دارم.دقیقا اپدیدت میشه ولی هیچ خبری نمیشه بعدش.:-"
این بازی از جمله بازی های هست که باید با هاماچی بازی کنید
نحوه کار با هاماچی هم سادس
1:دانلود HamachI
2:creat server in hamachI
البته یک نفر از افرادی که میخوان باهم بازی کنن سرور رو میسازه User سرور رو میده با طرفین اونها هم به سرور هاماچی جوین میشن
3:رفتن به قسمت لن بازی و بازی کردن به همراه طرفین
باز سوالی بود در خدمتم

تاپیکه جالبیه.
کسی میتونه در مورده Spore هم توضیح بده؟ می دونم که برای آنلاین بازی کردن باید اورجینال باشه. کسی بلده که با همین بازی های کپی هم آنلاین بازی کنه؟

ممنون.

تاپیکه جالبیه.
کسی میتونه در مورده Spore هم توضیح بده؟ می دونم که برای آنلاین بازی کردن باید اورجینال باشه. کسی بلده که با همین بازی های کپی هم آنلاین بازی کنه؟

ممنون.
من spore رو ندارم ولی هاماچی اگر بازیت لن داشته باشه میشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or