Dim Corpse
کاربر سایت
منم مشکل شمارو دارم!من هر کاری کردم هیچی از تنظیمات مودم huawei نفهمیدم.nat من strickt هست و وعضش خیلی خرابه لطفا اگه لینک آموزشی برای باز کردن nat مودم من دارین بذارین اگه خودتون بلدین بنویسین چون دیگه اعصابم داره خرد می شه.خیلی ممنون.
ممنونابتدا باید مودم رو حالت Bridge باشه نه PPPOE ! اگه دیدید که فقط با کامپیوتر یا ایکس باکس به اینترنت کانکت میشید (یعنی یکی از این دو کانکت نمیشه ) مشکل از Mac Adress هست که باید با ISP تماس بگیرید و بگید که مک ادرس رو غیر فعال کنه ! منم همین مشکل رو داشتم الان حل شده دیکه :d
دوست عزیز من با وایرلس تا حالا کار نکردم ! Bridge : تو اینترنت اکسپلورر با فایرفاکس یا ... 192.168.1.1 رو وارد کن و یوزر و پسوورد رو admin بزن ! راستی قبلش مودم رو یه ریست کلی کن , دکمه پشت مودم رو بگیر تا ریست بشه . بعد تو قسمت Advanced Setup برو تو WAN و بعد بزن Next بعدشم Bridge رو انتخاب کن و Next و Next و Save و بعدشم Save\Reset بزن مودم ریست میشه و یه کانکشن Broadband بساز و کانکت شو ! با ایکس باکس ای پی رو ست کن و بعدش تو قسمت PPPOE Setting یوزر و پسوورد رو وارد کن . اگه ارور Static IP داد زنگ بزن به ISP بکو MAc Addres رو غیرفعال کنهممنون
چه جوری میشه به حالت بریج برد؟؟ بعد آیا حتما باید با کابل باشه و برای کسایی که با وایرلس کانکتن راهی نیست؟
ممنون
چه جوری میشه به حالت بریج برد؟؟ بعد آیا حتما باید با کابل باشه و برای کسایی که با وایرلس کانکتن راهی نیست؟
ممنونچگونه NAT را Open کنیم :
مودمتو یه ریست کلی کن (نه که خاموش و روشن ! پشتش یه دکمه هست نوشته : RESET ) بعد باید به جای اینکه مودم رو رو حالت PPPOE تنطیم کنی (PPPOE یعنی اینکه USER Password رو تو مودم وارد کنی و مودم خودش به اینترنت وصل میشه ) رو حالت Bridge تنظیم کنید : برای این کار تو اینترنت اکسپلورر,فایرفاکس... 192.168.1.1 رو وارد کنید . User & Password رو هم Admin وارد کنید . برید تو Advanced Setup و بعدش WAN . بعدش بزنید رو گزینه Add و Bridge رو انتخاب کنید بقیه تنضیمات به صورت پیشفرض هستن ! Next و Next و Save و Reboot ! خب الان دیگه نت شما Open هست ! نکته : در ویندوز با کنکشن Broadband وارد اینترنت شوید و در ایکس باکس پس از انجام دادن تنظیمات مربوط به IP & DNS Server در قسمت More settings یا Advanced settigngs در قسمت PPPOE settings یوزر و پسوورد کانکشن خود را وارد کنید . نکته بسیار مهم : اگر پس از انجام این کار نتونستید به اینترنت وصل شید و در ویندوز با Error 691 مواجه شدید یا در ایکس باکس با Cant Connect Using Static IP مواجه شدید اصلا نکران نباشید . با SIP یا مرکز اریه دهنده خود تماس بگیرید و بگید که Mac Adress ( مک ادرس ) شما رو غیر فعال یا حذف کنند . این روش 100 در 100 تست شده توسط خودم هست و جواب میده ! به امید روزی که همه NAT TYPE ها Open باشند!
از لینک پایین برای داانلود برنامه ی Sweet IM استفاده کنید