چه جوری میشه NAT رو باز کرد ؟

• Thread starter Thread starter Iraj
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Iraj

کاربر سایت
سلام !
دوستان من وقتی میخوام با لایو وصل شم ارور بسته بودن NAT رو میده !
چه جوری میتونم اینمشکل رو حل کنم ؟
سرچ هم کردم ولی چیزیپیدا نکردم !
خدایی سیستم سرچ بازیسنتر ترشی نخوره یه چیزیش میشه ا :d ...

سلام !
دوستان من وقتی میخوام با لایو وصل شم ارور بسته بودن NAT رو میده !
چه جوری میتونم اینمشکل رو حل کنم ؟
سرچ هم کردم ولی چیزیپیدا نکردم !
خدایی سیستم سرچ بازیسنتر ترشی نخوره یه چیزیش میشه ا :d ...

درست جستجو نکردی.وگرنه من 500 بار گفتم.اصلا نیازی نبود تاپیک بزنی.توی بخش مربوطش یه سوال می کردی راهنماییت می کردیم.
این تصویر رو من 2-3 جا گذاشتم :

snhyys.jpg

باید برای این کار وارد کنترل پنل مودمت بشی و به بخش NAT بری و این کارها رو انجام بدی.
برای ورود به کنترل پنل مودم هم توی آدرس بار My Computer میزنی 192.168.1.1
بعد ازت User و Pass می خواد که هر 2 رو admin میزنی. ;)

دستت درد نکنه !
ولی
من با وایرلس کانکت میشم و مودم هم ندارم ! IP یی هم که دارم اختصاصی هست واسه شناسوندنم به آنتن مرکزی !! (172.16.1.23)
این 192.168.1.1 رو هم که وارد میکنم هیچ افتاقی نمیفته !

حالا چیکار کنم ؟

راستی این آدرس تاپیک رو بهم بدی ممنون میشم ! 1 دوری بخونمش ببینم چی میشه ...

دستت درد نکنه !
ولی
من با وایرلس کانکت میشم و مودم هم ندارم ! IP یی هم که دارم اختصاصی هست واسه شناسوندنم به آنتن مرکزی !! (172.16.1.23)
این 192.168.1.1 رو هم که وارد میکنم هیچ افتاقی نمیفته !

حالا چیکار کنم ؟

راستی این آدرس تاپیک رو بهم بدی ممنون میشم ! 1 دوری بخونمش ببینم چی میشه ...

اینو از پشتیبانی اون جایی که سرویس میگیری باید بپرسی. ;)

آقا پدرام منم Nat کانکشنم Open نمیشه همیشه مینویسه Moderate . (که البته تو این Dashboard جدید یه پیغام اخطار مانندی هم میده ) .
این عکسی که شما گذاشتی مربوط به تنظیمات داخلی مودم هست ولی مودم من گزینه Nat نداره !! عکس پایین رو ببین :
mbo87s.jpg

مودم من هم مثل شماست و مشکلم اینه که چیزی به اسم NAT نداره . حالا موندم چکار کنم .

بالاخره باید یه راهی باشه دیگه !! ;)
البته این Moderate بودن کانکشن مانع بازی آنلاین من نمیشه ، فقط در مورد چند تا بازی مشکل جزیی بود ، که البته من یکی از اون بازی ها رو با یکی از بچه های ایرانی بازی کردم هیچ مشکلی هم نبود !! ظاهرا فقط با خارجی ها مشکل داره !! :laughing::laughing::laughing:

سلام برادراااان
معلمومه که یک راهی هست.
شما به این لینک مراجعه کنید و بعدش مراحل را دنبال کنید تا اینکه ان شاءالله به نتیجه برسید:
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-500T/Xbox_Live_360.htm

به قسمت UPNP هم سر بزنید، اگر قسمتی داشت به این نام که UPNP را فعال کنید، آنگاه آن را نیز Enable کنید تا مشکلتان حل شود.
امیدوارم که به راحتی به جمع دوستان همیشگی LIVE بپیوندید.
موفق باشید
امیر :bye:

سلام برادراااان
معلمومه که یک راهی هست.
شما به این لینک مراجعه کنید و بعدش مراحل را دنبال کنید تا اینکه ان شاءالله به نتیجه برسید:
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-500T/Xbox_Live_360.htm

به قسمت UPNP هم سر بزنید، اگر قسمتی داشت به این نام که UPNP را فعال کنید، آنگاه آن را نیز Enable کنید تا مشکلتان حل شود.
موفق باشید
امیر :bye:

ممنون ولی تو تنظیمات من نه Virtual Server هست و نه UPNP !!!!!! :confused::confused:

امیدوارم که به راحتی به جمع دوستان همیشگی LIVE بپیوندید.
امیر خان ما جزو دوستان همیشگی لایو هستیم ولی کسی مارو آدم حساب نمیکنه !!! و ناچارا میریم با بروبچ خارجی بازی میکنیم :biggrin1::biggrin1: :((:((:((:((:((:((

سلام دوستان
من با رفتن به Live مشکلی ندارم ولی وقتی test connection را می زنم توو قسمت سوم تا نصفه راه می ره بعد یه پیغام می ده که شما بعضی ار فعالیتها در live را نمیتونی انجام بدی بعد چندتا راه حل پیشنهاد میکنه که یکیش در رابطه با همین NAT هست. حال میخواستم ببینم این کار فقط به وصل شدن به Live کمک میکنه یا نه تو سرعت یا بهبود کارایی در live هم فایده داره ؟ یعنی این عملیات NAT را انجام بدیم وضعمون برای بازی کردن تو live بهتر میشه؟!

میشه در مورد nat به من کمک کنید؟ (اون کارهایی که در مورد پورت های 88 و 3074 گفته بودید رو انجام دادم...به سایت portforward.com هم رفتم و کارهایی که گفت رو انجام دادم....ولی باز هم مشکل دارم....)
مشکلم وصل نشدن به لایو نیست....مشکلم اینه که به لایو وصل میشه ولی با همه نمیتونم بازی کنم...(fifa10) با هیچکدوم از ایرانی ها(البته یه بار با یه ایرانی تونستم بازی کنم که فرداش با همون طرف نشد که نشد!) و 50 درصد خارجی ها نمیتونم بازی کنم....
پینگ(لتنسی) هم بد نیست و نسبت به گوگل زیر 300 هست(بین 180 تا 299!)
با سرور باکو تو سایت speedtest.net هم بین 120 تا 220 هست....

تو قسمت تست کانکشن خود ایکس باکس هم میگه

your nat type is strict....you CAN connect to the xbox live but some features and...... will not work ....

ضمنا مودمم هم Zyxel هست(P-660HW-T1v2) ....تو قسمت NAT هم پورت فورواردینگ کردم.... تو قسمت UPNP هم هر 3 تا گزینه اش رو enable کردم...

2 روز پیش از ISP هم ip static گرفتم....همه ی این کار ها رو انجام دادم ولی باز هم مشکل دارم....

دیگه کلافه شدم...

(مثلا به DNS سرور ممکنه مرتبط باشه؟ میتونه به نداشتن کانکشن مرتبط باشه؟ آخه من مودمم روتر هست و یوزر و پس همیشه توشه و خودش کانکت هست... اکس باکس هم با اترنت لن وصل هست به دستگاه...
تمام تنظیمات رو هم روی اوتوماتیک گذاشتم....)

شما چیزی به ذهنت میرسه؟(یه سوال دیگه توی قسمت پورت فورواردینگ SERVER IP ADRESS رو خالی گذاشتم....باید خالی باشه یا آی پی استاتیکمو وارد کنم؟)

آقا همین الان مشکل من حل شد و با یه ایرانی SUMMERJANGI بازی کردم! من تو network setting همه چیز رو ریست کردم! و دوباره به اینترنت وصل شدم درست شد! شما هم امتحان کنید شاید درست شه!

البته چند روز پیش هم یه بار اینطوری شده بود! امیدوارم این دفعه دیگه همیشگی باشه!

سلام منم دقیقا همین مشکلاتو دارم همه چی رو هم برای مودمم باز کردم ولی بازم

پینگم حتی با ایرانی ها در MW2 قرمزه
NAT TYPE STRICT
سرچ میکنمم بازی پیدا نمیکنه

من این کار هارو انجام دادم

UPNP ENABLE
DMZ ACTIVE
PORT FORWARDIN 3074,88,55

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه به ISP هم میزنگم میگه ما همه رو برات باز گذاشتیم مشکل تنظیمات مودم

تازه اینم بگم که بعضی وقتها مینویسه OPEN ولی بازم OPEN نیست چو به بعضی از بچه هایی که NAT غیر OPEN دارند JOIN نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or