چه تغییر هایی در Gears Of War: Judgment صورت میگیرد

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ke$ha

کاربر سایت
Epic Games امیدوار است که تکان کمی به عنوان Gears of War: Judgment بدهد .

ChangesGears610.jpg

شرکت توسعه دهنده همراه با کمک های People Can Fly در تلاش برای توسعه و ساخت بازی هستند .

اما این تیم بروی رویکردهای جدیدی نیز تاکید دارد که از جمله آنها میتوان به رویکرد جدید نسبت به داستان سرایی , کنترل ها و همچنین طراحی بازی اشاره کرد .

ما با آقای Rod Fergusson مدیر استودیو تولید در مورد زمان مورد نیاز برای طراحی نشانه ها از عناوین FPS تا عناوین IOS صحبت کرده ایم و همچنین میزان

تسلیم شدن فن ها , و اینکه این مطلب چه ارتباطی با نسل آینده سری باز های
Gears of War دارد .

برای دیدن ویدئو گفتگو به منبع مراجعه کنید

یعنی تا ما XBOX خریدیم Gears جدید معرفی شد! (حالا یه دو هفته زودتر!) به قول خارجی ها This is so meant to be!!!
این احتمالا اولین برخورد من با سری گیرز خواهد بود! امیدوارم Epic باشه مثل این!::d

EpicGames.jpg

رویکرد جدید نسبت به داستان سرایی
همین یه مورد رو اگه بتونن به شکل خوبی انجام بدن دیگه مشکلی نخواهد بود.
به نظر من تنها چیزی که به این سری ضربه زد و در حد بقیه ی موارد (گیم پلی و گرافیک و ...) نبود همین داستان سرایی و روایتش بود.

ﻣﺎ ﺑﺎ ﺁﻗﺎﯼ Rod Fergusson ﻣﺪﯾﺮ ﺍﺳﺘﻮﺩﯾﻮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻋﻨﺎﻭﯾﻦ FPS ﺗﺎ ﻋﻨﺎﻭﯾﻦ IOS ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﯿﺰﺍﻥ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﮑﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﯼ ﺍﯾﻦ ﺧﻂ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯾﺪ.ﻣﻤﻨﻮﻥ

همین دو کلمه بود..؟ گفتم الان 40 خط مصاحبه کرده..!

البته متنی که ترجمه شده صرفا معرفی این گفتگو تو gameinofrmer.یه مصاحبه ی ویدیویی مفصله که یکی باید حال گوش کنه نوت ور داره ترجمه کنه!!:d

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﮔﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﯼ ﺍﯾﻦ ﺧﻂ ﯾﮑﻢ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯾﺪ.
ﻣﺎ ﺑﺎ ﺁﻗﺎﯼ Rod Fergusson ﻣﺪﯾﺮ ﺍﺳﺘﻮﺩﯾﻮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻋﻨﺎﻭﯾﻦ FPS ﺗﺎ ﻋﻨﺎﻭﯾﻦ IOS ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﯿﺰﺍﻥ*

ﻣﺎ ﺑﺎ ﺁﻗﺎﯼ Rod Fergusson ﻣﺪﯾﺮ ﺍﺳﺘﻮﺩﯾﻮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﺍﺯ ﻋﻨﺎﻭﯾﻦ FPS ﺗﺎ ﻋﻨﺎﻭﯾﻦ IOS ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﯿﺰﺍﻥ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﺸﻪ ﯾﮑﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﯼ ﺍﯾﻦ ﺧﻂ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯾﺪ.ﻣﻤﻨﻮﻥ
اینه :
We spoke to the studio's director of production Rod Fergusson about the design cues the prequel takes from first-person shooter and iOS games, the balance of betraying fans, and what this entry means for the next generation of Gears of War games. Watch the video below and let us know what you think of the new direction for the series in the comments section.

من میخوام ترجمه کنم، ولی انگلیسیم شاید زیاد خوب نباشه. ولی به هر حال، مثل اینکه یک ویدیو چیزی هست :دی.

تیتر خبر اصلا سازگاری با محتویاتش نداره. اگر میخواید خبر رو کامل بذارید بهتره ویدئو رو نگاه کنید و اونو ترجمه کنید نه اینکه بنویسید برید ویدئو رو ببینید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or