چه بازي halo killer خواهد بود؟

هیچ halo killerی وجود نداره و وجود نخواهد داشت .آخه کدوم بازی میتون با فروش این بازی رقابت کنه ؟
از فروش بگذریم خوب یا بد بودن یه بازی سلیقه ای هست . یکی به گرافیک بازی اهمیت میده یکی گیم پلی و ... من به MGS4 خیلی علاقه دارم
و فکر میکنم یه تکونی به پلی 3 بده .

دوستان این نظر شخصی من هست

من به فروش این بازی کار ندارم ولی فکر میکنم تو ایران دوستان

کمی جو گیر شدن و تحت تاثیر تبلیغات سایتها و.... نظر میدن

فکر میکنم عنوانهای خوب سونی که بیاد ممکنه رو فروش کنسولش هم تاثیر بسزایی داشته باشه

فقط نظر خودم اینه که این بازی بیش از داشته هاش بزرگنمایی شد

موفق باشید

موافقم بازی قشنگیه ولی دیگه خیلی بزرگش کردن

هیچ halo killerی وجود نداره و وجود نخواهد داشت .آخه کدوم بازی میتون با فروش این بازی رقابت کنه ؟
از فروش بگذریم خوب یا بد بودن یه بازی سلیقه ای هست . یکی به گرافیک بازی اهمیت میده یکی گیم پلی و ... من به MGS4 خیلی علاقه دارم
و فکر میکنم یه تکونی به پلی 3 بده .
من خودم يكي از طرفداران haloهستم ولي اين رو بايد در تظر گرفت كه بازي مثل gtaكم طرف دار ندارد و مي تواند يكي از رقيبان جدي براي halo باشد ولي من هم مي گويم فقط halo4ميتونه اين ركورد رو:love::biggrin1: بشكنه

halo رو هیچ بازی نمی کشه چون اگه از نظر فروش بخواهیم حساب کنیم که همه میدونن 90 درصد فروش مال پیش فروش بوده که اونم جو تبلیغات ماکرو هست اما متاسفانه همه جوگیر شدن وهنوز می گن اینطوریه اونطوریه .
اگر هم از نظر خود بازی به خواهیم حساب کنیم که انقدر عنوانهای بزرگ هستن که این بازی اصلاَ گمه توشون یه مثال میزنم که هیچ کس نتونه مخالفت کنه همین cod4 کی میتونه بگه از هالو کمتره یا gears که مال 360 هستش . اینارو گفتم تا یه وقت نگید می خواد بازیهای ps3 رو بزنه توسرش .

اين تاپكي براي اينكه ببينيم به نظر بچه هاي گل بازي سنتر چه كسي ميتونه ركورد باورنكردني haloرو بشكنه؟؟؟
من خودم شانس بيشتر رو به ut3و بعدشم به crysisميدم چون pcباز ها هم زيادن هم خيلي ها چشك انتظار اين بازي

هيچ كسي نميتونه كل halo رو بزنه:love:

به نظر من Crysis نه تنها Halokiller خواهد بود بلکه باید بهش گفت Fpskiller.

من واقعا موندم چرا خیلیا هنوز به بزرگی سری HALO پی نبردن
شماره اول و دومش روی xbox هم گرافیک داشت هم داستان هم گیم پلی متوسط امتیازشون هم بالای 9 بود فروششون هم نگم بهتره!
شماره سوم هم مثل دوتای قبلی موفق عمل کرد فقط گرافیکش بد بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or