چه احـساسی میشید وقتی برای عبور از مرحله ای از بازی از کسی کمک میگیرید ؟

• Thread starter Thread starter NINJѦ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

چه احـساسی میشید وقتی برای عبور از مرحله ای از بازی از ک

• براتون فرقی نمیکنه

رای‌ها: 12 29.3%
  • کمی ناراحت میشید

رای‌ها: 17 41.5%
  • تا چند ساعت بی اعصاب میشید و به خودتون بد و بی راه میگید

رای‌ها: 12 29.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    41

NINJѦ

Kill em With Kindness
کاربر فعال
سلام دوستان :)
فرض کنید زبونم لال تو مرحله ای از یک بازی گیر کرده اید و هر کاری میکنید نمیتونید ردش کنید
بعد کلی کش و قوس میرید که از جایی راه حل قضیه رو گیر بیارید
به طور کلی حتی اگه مجبور بشید کمک بگیرید اعصابتون خورد میشه یا نه ؟
حالا اگه یه راه خیلی ساده داشت و شما متوجه نمیشدید چه حالی بهتون دست میده ؟

• Like
Reactions: Mojtabadj88
برای من واقعا دردنکاک و عذاب آوره واقعا اعصابم خورد میشه اگه کلا توی هربازی گیر کنم و خیلی هم کم پیش میاد اینطوری بشه ولی همون موارد معدود حسابی روی اعصابم میرن کلا از اینکه بخوام از Walktrough استفاده کنم متنفرم!

منم خوشم نمیاد از راهنما استفاده کنم ولی خداییش تو بازی دراکولا مجبور شدم (خودتون دیگه دراکولا رو دیدین.یه ذره معماهاش غیر عادی هستن) ولی وقتی استفاده می کردم حالم از خودم به هم میخورد!!!:d
بازی که نباید از راهنما استفاده کنی چون لذتش میره!!!

من اگه مرحله ای 4تا 5 روز نتونستم رد کنم از کسی کمک می گیرم ولی در این روز ها اعصابم خیلی خرد میشه و بازی که نمی کنم در فکر اون مرحله هستم که چجوری حل کنم و اون مرحله اسون باشه و رد کنم خوشحال می شوم

تقریبا کمک نمی گیرم فقط بازی دراکولا را کمک گرفتم و تموم کردم اونم به همه خالی بستم خودم تموم کردم اساسا ادم با حوصله ای هستم انقدر فکر می کنم تا بتونم برم!:d

سلام
یک بار تو سایبریا 1 یک بار تو سایبریا 2 آخرین معماش یک بار هم تو آنچارتد 2 آخرین معماش وقتی از راهنمای بازی استفاده میکنم اینقدر از خودم بدم میاد که نگو.
ولی خوب چاره چیه......

سلام
یک بار تو سایبریا 1 یک بار تو سایبریا 2 آخرین معماش یک بار هم تو آنچارتد 2 آخرین معماش وقتی از راهنمای بازی استفاده میکنم اینقدر از خودم بدم میاد که نگو.
ولی خوب چاره چیه......
آنچارتد 2 که راهنمای خوده بازیه اون داستانش جداس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or