چه اتفاقی می افتد که شما از پای کنسول پا میشید؟

• Thread starter Thread starter dude
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اسمه مهر که میاد تنم مور مور میشه ........ سر و صورتم و پاهام عرق می کنن :-&:-o~x(^#(^ ..... اگه امید دیدن دوستان و گیم نت رفتن باهاشون نبود ترک تحصیل می کردم ... :p
فکر اینکه باید یکی دو سال دیگه کنکور بدم :-b و تو این یکی دو سال قید گیم نت و 360 و نت و پی سی و تراوینو بزنم لرزه به تنم میندازه :(( ...... فقط به امیده آزادی بعدشه زندگی می کنم .... خدا صبر بده ^:)^[-o

حالاکه 2 هفته بیشتر نمانده و باید خودتو با روبرو شدن با حقیقت اماده کنی:-b

اسمه مهر که میاد تنم مور مور میشه ........ سر و صورتم و پاهام عرق می کنن :-&:-o~x(^#(^ ..... اگه امید دیدن دوستان و گیم نت رفتن باهاشون نبود ترک تحصیل می کردم ... :p
فکر اینکه باید یکی دو سال دیگه کنکور بدم :-b و تو این یکی دو سال قید گیم نت و 360 و نت و پی سی و تراوینو بزنم لرزه به تنم میندازه :(( ...... فقط به امیده آزادی بعدشه زندگی می کنم .... خدا صبر بده ^:)^[-o
جالبه منم مثه خودتم
دو سال دیگه باید بدبختی بکشم
حالا تو که خوب بودی
من تابستون هم مدرسه رفتم
الان نصفه درسارو فصله 1 شون تموم شد!
دیگه هم درس نمیدن!

جالبه منم مثه خودتم
دو سال دیگه باید بدبختی بکشم
حالا تو که خوب بودی
من تابستون هم مدرسه رفتم
الان نصفه درسارو فصله 1 شون تموم شد!
دیگه هم درس نمیدن!
بابا ننالین من الان ارزومه برگردم سن شما به خدا
خبر سرم لیسانس گرفتم دارم واسه فوق می خونم بعدش کار کار کار
قدر بدونین مدرسه رو
سن من رسیدین می فهمین نگین از ته دل متنفرین از اول مهر

من اگه بشینم پای XBOX دیگه پا نمی شم.هر کی هم بخواد منو از اون جا بلند کنه بهش می گم نمی زارم منو مجبور کنین مگر این که از رو جنازه ی من رد بشید!!!>:)

دوستان من متاهل هستم و روزا سر كار هستم و مجبورم يا شبا بازي كنم يا بعد از ظهر ها
بعداز ظهر ها بعد ناهار و خواب بازي رو شروع ميكنم و تا موقع ازان مغرب بازي ميكنم
و اگه هم شب بازي كنم از 11 شروع ميكنم و تا وقتي كه خانومم نصف شب پا نشده و بهم گير نداده كه صبح خواب ميموني بازي ميكنم

من بیشتر اوقات بازی میکنم.

از ساعت 11 صبح تا 2 و از ساعت 4 تا 10:30 / 11 شب بازی میکنم.

این ساعتی هم که خاموشش میکنم بخاطر اینه که دستگاهه بیچاره یکم جون بگیره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or