چه اتفاقی می افتد که شما از پای کنسول پا میشید؟

• Thread starter Thread starter dude
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان اینجا همه میگن بابا هامون اجازه نمیدن ولی من بچم اجازه نمیده ...:))

یه دختر 3 ساله دارم . وقطی دارم بازی میکنم و اعصاب داغونه خیلی راحت و اروم میاد میگه بابایی بزن برام نانای منظورش شبکه
PMC
اگه نزنم دیگه هم من اینجوری میشم:| هم اتنا گریه :(( میکنه..

من فقط وقتی دیگه خسته بشم پا میشم و هیچ عامل دیگه نمیتونه من از جام بلند کنه چون تی وی تو اتاق خودمه و بهانه وجود نداره بهم گیر بدن دیگه وقتی بلند میشم از پای کنسول که دیگه چشمام داره از حدقه در میاد :-o=))

الان اینجا همه میگن بابا هامون اجازه نمیدن ولی من بچم اجازه نمیده ...:))

یه دختر 3 ساله دارم . وقطی دارم بازی میکنم و اعصاب داغونه خیلی راحت و اروم میاد میگه بابایی بزن برام نانای منظورش شبکه
PMC
اگه نزنم دیگه هم من اینجوری میشم:| هم اتنا گریه :(( میکنه..

دیگه بازی کردن از سر شوما گذشته ... !!

انقدر هم نانای نده گوش کنه میشه مثل دختر عمه ی من ... تا شب واسش اهنگ نزاری نمیخوابه

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

من فقط وقتی دیگه خسته بشم پا میشم و هیچ عامل دیگه نمیتونه من از جام بلند کنه چون تی وی تو اتاق خودمه و بهانه وجود نداره بهم گیر بدن دیگه وقتی بلند میشم از پای کنسول که دیگه چشمام داره از حدقه در میاد :-o=))
منم همینو می‌گم:دی
اگر TV هم تو اتاق ندارید، به مانیتورتون وصل کنید و حالش رو ببرید:دی

خب معلومه دیگه! وقتی یه بازیو تمومش کردم پا میشم... چون بعد از اون حس یه بازی دیگه نمیاد.. تو حال و هوای همون بازی واسه خودم فکر و خیال میکنم که چرا اینجوری تموم شد؟!!! یا مثلا چقدر طول میکشه فلان اچیومنت رو بگیرم؟!!! یا اینکه دوباره میشینم اچیومنت رو میگیرم!!!:d
کسی هم بهم گیر نمیده، ولی یه موقع های نا خواسته مجبورم پاشم، مثل موقعی که تو بهترین جای بازی لعنتیا یهو برق رو قطع میکنن!)x:|

من فقط برای خواب یا گشنگی از پای کنسول پا میشم در غیر این صورت پای کنسولم :d البته مهر که برسه دیگه نه وقتش هست نه حسش:| الانم 3 هفته بیشتر تا مهر نمانده:|

اسمه مهر که میاد تنم مور مور میشه ........ سر و صورتم و پاهام عرق می کنن :-&:-o~x(^#(^ ..... اگه امید دیدن دوستان و گیم نت رفتن باهاشون نبود ترک تحصیل می کردم ... :p
فکر اینکه باید یکی دو سال دیگه کنکور بدم :-b و تو این یکی دو سال قید گیم نت و 360 و نت و پی سی و تراوینو بزنم لرزه به تنم میندازه :(( ...... فقط به امیده آزادی بعدشه زندگی می کنم .... خدا صبر بده ^:)^[-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or