چه اتفاقی می افتاد اگر بازی فیفا نسل بعد با موتور CryEngine ساخته می شد؟

• Thread starter Thread starter L.o.s
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

L.o.s

کاربر سایت
nfyt-672x372.jpg

تاکنون تصور کرده‌اید اگر بازی فیفا با موتور بازی سازی استدیو Crytek ساخته می‌شد چه گرافیکی می داشت؟
"Gkan" یکی از اعضای سایت Crydev این تصور را به واقعیت بدل کرده است.
"Gkan" ورزشگاه امارت تیم آرسنال را در Cryengine دوباره سازی کرده است. که از نظر گرافیکی بهتر و زیباتر از Fifa 14 نسل بعد به نظر می‌رسد.
این نکته را هم بخاطر بسپارید که این پروژه توسط یک نفر به تنهایی انجام شده است.حالا تصور کنید یک استدیو بازی‌سازی حرفه‌ای می‌تواند چه کاری انجام دهد!

منبع

آقا یه سوال حق دارم یه چیزی بگم ؟

چیز چرتیه به خاطر اینکه بازی فوتبال به گیم پلیه وسط بازی درسته جزئیات کنار زمین هم مهمه اما وقتی شما داری بازی میکنی داری به توپ و بازیکن های حریف که چیکار میکنن دقت میکنی نه اینکه کنار زمین یه جعبه کمک های اولیه هستش .:d

این بیشتر بدرد برنامه 90 میخوره تا بتونه شبیه سازی استادیوم انجام بده که چطور به نظر میاد وقتی استادیوم طراحی میکنی وگرنه واقعا کسی فوتبال برای شکل استادیوم بازی نمیکنه برای بازیکن ها بازی میکنه و گیم پلی نه اینکه تماشاگر هاش قدشون بلنده یا موج مکزیکی میرن بعد بازی یا نه هرچند باشه جالبه اما نه به اندازه گیم پلی و خود فوتبال به جای این یه گیم پلی با یه شخصیت تخیلی درست میکرد تو زمین دوتا روپایی میزد خیلی بهتر بود .:d

فیفا با همین انجینِ خودش هم سرشار از باگه. فکر نکنم راه داشته باشه با هر انجین دیگه‌ای بازی رو با باگ‌های بیشتر ساخت :دی

موتور کرایتک موتور پیچیده ای هست که فقط خود سازندش میدونه چه جوری بازی بسازه باهاش کرایسس هنوز روی دستش بازی نمیومده چرا اون باگ نداره یه سری ها فکر میکنن اینکارن بازی شون با این موتور میسازن و فکر پول هستن نه کار خوب یه اچیمونت هم توی بازی هست به باگ که باید ازاد کنی این موتور عالیه درسشو پس داده فقط باید درکش کرد بهش محبت کرد چای خوش رنگ براش ریخت و براش یه همدم واقعی بود

قبل از عرضه هیلو 4 هم یک عکس این مدلی از هیلو دادن بیرون.بعد هیلو اومد و خودش شد بهترین گرافیک سال.
ظاهرا این ها دوست دارن ضایع بشن:d

الان زوم می کنیم می بینیم کلروپلاست سلول های چمن ورزشگاه و پیوند بین اتم های اکسیژن تو هوا هم دیده می شه ولی خبری از بازیکنا نیست! :دی :| ;;)

من با اون دوستمون که گفتن FIFA14 پر از باگه کاملا موافقم
یه سرچ تو یوتیوب بزنید
اون مربیان کنار زمینم که همه از توشون رد میشن که دیگه آخرشه
اما باهمه این معایب دیگه متاسفانه گزینه بهتری نیست PES هم که تر زده این سالها

کلا به نظر من CryEngine باید یک انجین کلیدی باشه که همه ی شرکت ها بازیهاشونو با اون بسازن!:d خیلی وقت پیش با خودم فکر میکردم اگه رزیدنت اویل با CryEngine ساخته میشد چی میشد؟ حالا که انجین جدید کپکام رو دیدم نمیتونم هنوز در موردش نظر قطعی بدم ولی خیلی خفنه! Panta Rhei به خصوص که کپکام هم گفته البته نه بصورت رسمی که رزیدنت اویل 7 رو داره با این انجین میسازه و این انجین هیچ سازگاری با کنسول های نسل قبل نداره! ساخت این انجین یکی از برنامه های کپکام برای نسل بعد بود.

آخرین ویرایش:
فیفا الان خیلی خوب شده حالا اگه برن سمت گرافیک بهتر که خیلی باحال تر هم میشه
البته فکر کنم برای این کار باید شرکت رو خریداری کنن که برایea کاری نداره

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or